Si eu plec acum la service...da' semnez si ma intorc acasa
![]()
ce plm ba, esti mecanic?
Si eu plec acum la service...da' semnez si ma intorc acasa
![]()
ce plm ba, esti mecanic?
Buna Mrs ![]()
sa traiesti andreio.
ce plm ba, esti mecanic?
NU BAA!!! fac un fel de practica d aruncat cu privirea... dc crezi ca am stat eu acasa sapt asta si nu m'am dus la scoala.. am avut o saptamana de asa'zisa practica. ![]()
deci o sa fii mecanic. bravo ba! vad ca urmezi sfatul prea-iubitului presedinte basescu, cel care a spus ca tara are nevoie de mecanici si ospatari.
deci o sa fii mecanic. bravo ba! vad ca urmezi sfatul prea-iubitului presedinte basescu, cel care a spus ca tara are nevoie de mecanici si ospatari.
Deci nu o sa fiu mecanic!!! ![]()
Bine... ca teoretic am deja aia d mecanic auto... da nu stiu sa fac nimic!!! si nu imi place! deci NU o sa fiu mecanic!
Daniel, un mecanic auto la una din firmele de renume [gen Porche, Toyota, etc] castiga ft bine ![]()
Semnezi statul de plata? Ca azi e zi de salariu![]()
azi bem ![]()
Obraznicule!
azi bem![]()
Marius ![]()
![]()
![]()
Azi zi de salariu, maine zi de achitat facturi ![]()
Ramanem cu datorii ![]()
![]()
Daniel, un mecanic auto la una din firmele de renume [gen Porche, Toyota, etc] castiga ft bine![]()
Nu ma intereseaza!!! ![]()
Am plecat ![]()
Adio!
Obraznicule!
ce e ba? nu te bucuri ca micul ghei urmeaza sfaturile maretului conducator si se face mecanic? sa nu-mi zici ca si tu ti-ai luat diploma de ospatar, ca dupa cum le servesti...
se baga si omul linistit la somn si pac..10 pagini pe topicul asta.
PS: sunteti naspa.. nu mai e mistoul de acu` ceva vreme..
da voi nu munciti mai nene ?![]()
Topic inchis.
da voi nu munciti mai nene ?![]()
poate mai sunt si "derbedei fara servici" ![]()
ce e ba? nu te bucuri ca micul ghei urmeaza sfaturile maretului conducator si se face mecanic?
ce ma mai superi...
cheschetufe Dayro?
maprepardalealafuckulte
tu?
@AG sau sunt altii care muncresc pa calculator..
ca mine asa
Astia emitau de cand aveam eu 15 ani
era foarte ascultat ![]()
Asculti manele?