deci mai putin.
pai, daca stau sa ma gandesc bine, esti o partida buna pentru putoii de pe sait. ai job, ai salariu, ai tate...
deci mai putin.
pai, daca stau sa ma gandesc bine, esti o partida buna pentru putoii de pe sait. ai job, ai salariu, ai tate...
deci mai putin.
Frumoasa, desteapta si modestia e cea mai mare calitate a mea, zau! ![]()
Insoara'te ba!
vorbind de putoi...
Sunt un putoi
andreio, io n-am zis bai ca esti desteapta sau frumoasa, am zis doar ca ai bani si tate mari.
andreio, io n-am zis bai ca esti desteapta sau frumoasa, am zis doar ca ai bani si tate mari.
Pacat ca ai vzt doar atat
1.vorbind de putoi...
2.andreio, io n-am zis bai ca esti desteapta sau frumoasa, am zis doar ca ai bani si tate mari.
1. la munca ba!
2. d unde stii tu ca are sani mari?
"Atata vreme cat stii ca barbatii sunt asemenea copiilor , stii totul."
Coco Chanel ![]()
Pacat ca ai vzt doar atat
da, imi e rusine de superficialitatea cu care tratez gagicile.
in alta ordine de idei:
Trialog Basescu-Vladescu-Boc:
TB: Seba, ce te-a apucat, ma iți faci formatie la minister? (ha ha hă)
SV: Hai, sefu', faci misto de mine. N-ai zis matale in campanie că trebuie să modernizam statul?
TB: Asa am zis, da
SV: Pai, asta fac si io. Ce sa fac cu babetele alea obosite de la biroul de presa cu toti mahnitii aia de prin minister. Aduc si eu d-ăștia pe val, din mainstream
TB: Vezi că noi suntem cu Nabucco.
SV: (nu intelege, asa că iși reia ideea) cu melodii de top, baieti cool.
TB: Nu esti prost deloc, ma chiar dacă vii de la liberali. Strategia ar trebui adoptată de toate ministerele. Zi-mi si mie numarul lui Boc, că mereu il uit. (Boc bagă capul pe ușă: m-ati strigat, sefu'?)
TB: Dă-mi si mie numarul tau să te sun.
EB: 072
TB: (Ha ha hă) La ce să te mai sun, ma dacă esti aici? (Ha ha hă) Fii atent, Seba a avut o idee bună cu Gheorghe si Bittman. Să faceti la fel la toate ministerele.
EB: Sigur, este o idee foarte bună (invidia ii umple ochii de lacrimi)
TB: Face parte din proiectul de modernizare a statului, asa să le spui.
EB: (cu vocea incă tremuranda dar fericit că a priceput care e spilul) mă gandisem si eu la ceva asemanator, să imbunatățim putin comunicarea cu populatia
TB: cu romanii, nu cu populatia. Ro-mâ-nii
EB: ro-mâ-nii cu romanii, folosind vedete autohtone. Chiar am inceput cu Honorius
SV: (vede cum i se fură momentul de glorie, licitează) Vedeti că eu o să mai angajez acum o trupă de dansuri moderne, am nevoie la ANAF. Mă mai gandeam si la niste raperi d-știa marfă (e intrerupt de Boc).
EB: O să discutam toate propunerile intr-o sedință de guvern, nu poate să facă fiecare ce vrea, trebuie să fim consecventi cu linia partidului.
TB: (priveste catre Vladescu) Să le faceti o propunere si celor cu Dacă aș fi pentru o zi presedinte, imi sunt simpatici.
EB: (catre Vladescu) Neaparat să-i contactezi si pe cei cu Dacă aș fi pentru o zi presedinte.
Barbatii sunt destul de curajosi sa mearga la razboi, dar nu atat de curajosi incat sa accepte sa faca o injectie. ![]()
![]()
Barbatii sunt destul de curajosi sa mearga la razboi, dar nu atat de curajosi incat sa accepte sa faca o injectie.![]()
Ce rost are sa faci o injectie? ![]()
ce vorbe de duh... mai mult vorbe decat duh... mai bine zi cat ai in bust, 87?
Ce rost are sa faci o injectie?
![]()
Se mai intampla sa fi bolnavior... La Polidine cu voi ![]()
Vorbe grele...
ce vorbe de duh... mai mult vorbe decat duh... mai bine zi cat ai in bust, 87?
Esti curios? Am mai mult ![]()
Esti curios? Am mai mult![]()
Esti ruda cu Nicoleta Luciu?!
Esti curios? Am mai mult![]()
pune-o poza cu centimetrul peste tate. 89?
Nu pun ![]()
bine, pune fara centimetru atunci. 89?
Nu pun poza ![]()
ce naspa-s astea pudico-timide
E baiat ma!
ce naspa-s astea pudico-timide
Nu's pudico-timida, dar nu ma laud ![]()
Am avut intr-un timp link-ul de hi-5 la profil....
E baiat ma!
Daca puneti poza amandoi, pun si eu ![]()
Nu's pudico-timida, dar nu ma laud
Am avut intr-un timp link-ul de hi-5 la profil....
pai nu te lauzi tu, te laudam noi daca e ceva de laudat.
tuiter n-ai? feisbuc?
pai nu te lauzi tu, te laudam noi daca e ceva de laudat.
tuiter n-ai? feisbuc?
Nope
Daca puneti poza amandoi, pun si eu![]()
Pai noi cu ce sa punem poze? ![]()
Am la avatar poza... deci sari cu aidiu' si cu poza ![]()