dayra nu e emo maaaa!
asa Maye, merci ![]()
dayra nu e emo maaaa!
asa Maye, merci ![]()
Barbatii![]()
pai daca ai fi femeie intr-adevar nu ar trebui sa te deranjeze ca te admira barbatii,asa mai ai pana cresti! ![]()
Sa il vedeti dimineata la 6 , cand il lasa bunica la calculator , ce laba trista in colt la masa da Daniel pe poza asta.
nu-l barfi ma ! poate da chiar acum ![]()
m-am tirat ! noapte buna tuturor !
esteti gay
nu-l barfi ma ! poate da chiar acum
m-am tirat ! noapte buna tuturor !
Nu ba.Acum nu il lasa buna-sa.
Salut ma.
scarbos ****
pai daca ai fi femeie intr-adevar nu ar trebui sa te deranjeze ca te admira barbatii,asa mai ai pana cresti!![]()
Daca mi-ar spune ca am ochi frumosi, nu m-ar deranja...Da' asa pe fatza....tzatze? ![]()
Daca mi-ar spune ca am ochi frumosi, nu m-ar deranja...Da' asa pe fatza....tzatze?![]()
sani
Ce ma, e rusine sa ai tate? Toata lumea are.
sani
mda ![]()
) ![]()
Boobs ![]()
Ce ma, e rusine sa ai tate? Toata lumea are.
Daca ai fi in pielea noastra ai intelege. Este destul de stanjenitor cand cineva se holbeaza la decolteul tau ![]()
andreea tu urmezi
Daca ai fi in pielea noastra ai intelege. Este destul de stanjenitor cand cineva se holbeaza la decolteul tau![]()
Deci ... asa te-ai simtit ieri ![]()
Daca ai fi in pielea noastra ai intelege. Este destul de stanjenitor cand cineva se holbeaza la decolteul tau![]()
de parca nu va place...
tits ![]()
@mik si daca spunea ca ai forme rubensiene il certai ca te-a catalogat drept...durdulie,nu?! ![]()
andreea tu urmezi
Ce-i cu mine? ![]()
Ete fetelor ce baiat bun:

du-te si fa-ti o poza in oglinda si lasa-ne cu astea
Atunci explica-mi si mie de ce porti decolteuri? Sa se uite numai fetele? De ce le arati daca nu vrei sa se uite lumea la ele?
Deci ... asa te-ai simtit ieri![]()
![]()
Ete fetelor ce baiat bun:
imi place tatuajul
, dar la fata e naspa ![]()
Atunci explica-mi si mie de ce porti decolteuri? Sa se uite numai fetele? De ce le arati daca nu vrei sa se uite lumea la ele?
Inteleg, e normal sa te uiti.... dar eu vorbeam de holbat ![]()
Inteleg, e normal sa te uiti.... dar eu vorbeam de holbat![]()
Si unde tragi linie intre uitat si holbat?