Pentru cine nu il cunoaste pe MoWeed -> http://cocalari.com/2010/01/dudu-steel-omul-bun-la-toate/
Pentru cine nu il cunoaste pe MoWeed -> http://cocalari.com/2010/01/dudu-steel-omul-bun-la-toate/
Hahahahaaa
cum am declarat eu AS Bacau = cocalari.com ... managerul logic... a si intrat sa'si vada site'ul oficial ![]()
Ma calmez si am rabdare pana la 20:35. Daniele, stiai ca esti cel mai bun manager ever?
1.Ma calmez si am rabdare pana la 20:35.2.Daniele, stiai ca esti cel mai bun manager ever?
1.Si ce faci de la 20:35? ![]()
2.Stiu, stiu, si de aceea voi castiga in seara asta ![]()
la cerea publicului amator de mistouri expirate, am redeschis topicul.
sa va stea in gat baaai!
ps: ar fi o idee buna daca am face o lista de email de genul f***@***, unde sa ne spamam reciproc cu chestii amuzante ?
Topicul asta cand moare,cand se resuciteaza!
Traiasca Adminii!
Baa ce s'a intamplat?!?! a revenit la viata?
Stii ce s-a intamplat ? ![]()
Stii ce s-a intamplat ?![]()
S-a dat "vorba" peste cap ![]()
Parca era inchis topicul asta.
Nu mai beau!
era prea inchis la culoare si l-am mai deschis...![]()
Stiam eu.
Topic de negrii. ![]()
Parca era inchis topicul asta.
Nu mai beau!
Iar eu am umblat toata ziua imbracat in haine de doliu! ![]()
da'le foc, te tradeaza camarazii
S-a dat "vorba" peste cap![]()
Fane le stie pe toate ![]()
Pffff s-a redeschis topìcul asta. Si eram atatia care credeam ca ajung 1 000 de pagini de mistouri non-amuzante.
cat porti la sutien?
Treaba mea ![]()
sper ca-ti dai seama ca danielionut a salvat poza si acum se
freaca gandindu-se la tine.
sper ca-ti dai seama ca danielionut a salvat poza si acum sefreaca gandindu-se la tine.
Fiecare cu ce poate...
Si apropos...nu sunt numai barbati pe site-ul asta! Si noi fetele trebuie sa ne clatim ochii....numai la voi va ganditi
Sper ca nu stergeti... ![]()
I love this guy ![]()

acum i-ai dat alta poza de
lu' danielionut
acum i-ai dat alta poza delu' danielionut
)
Baa sunteti off...mutati-va pe topicul de sto`uri.
Pai ti se cam taie cheful de misto pe topicul de mistouri.
De asta mi s-a sters postul meu de aici cu ¨topic inchis¨? Oameni buni, era cu legatura la ce se comentase mai sus, si nici nu cred ca as fi indus pe cineva in eroare atat de tare incat sa creada ca a fost inchis acest topic. pffff
Acum, na, daca au trecere numa´ mistourile de 2 lei, in genul moartea comediei si sfarsitul tragic al amuzamentului si caterincii, atunci ma dau batut. Si inca ceva, prea multa strictete pe un topic ca acesta nu cred ca-si are rostul, deci care offtopic?
are dreptate sabin frate, ar trebui sa stabilim niste limite pentru topicele/urile (plmmmmmmm) astea de off-topic. 16 ani la masculi, 88 de centimetri in bust la fete.