Ce patetici sunt unii...
Ce patetici sunt unii...
ce-a ajuns topicul asta care m-a 'consacrat' .... ( mai am de citit vreo 20 de pagini)denny, mai traiesti? :-)
well, look who's back ..
ti-ai incalcat cuvantul ![]()
@ AG, asta-i un alt sezon de mistouri , cel de toamna '09 ![]()
va sa zica esti in pas cu moda si schimbarile de stoc ![]()
Asa ca nu mai fiti offtopic si aberati serios.
oarecum.... tendintele vin si pleaca, mistourile astea scrise raman.
hmm... vad ca ai avut ceva activitate lunile astea, l-ai detronat pana si pe lordul intunericului, starpitorul de zombii ( axl) ![]()
p.s hola, porcule!
Pulamea, nu ati fost deloc amuzanti pana acum.
porcu' are dreptate , o sa ajungem sa dam reply la mistourile vechi, de acum 2 ani ![]()
Da, pacat ca te-am inchis la toate subiectele pe care le discutam atunci. Poate ti-a mai venit mintea la cap, intre timp.
Da, si Jiji nu a auzit in viata lui de oi.
@stanici,
s-a jucat deschis, nu te erija in castigator ... induci lumea in eroare.
Macar eu nu i-am tinut niciodata partea lu' jijigodie.
cand vine vorba de femei, nu e intrecere dar are grija sa nu cada bila de pe ASE
Daca e asa seceta de amuzament si saracul topicul asta se chinuie cu glume cu bila de la ASE propun inchiderea temporara a mistourilor pana la noi descoperiri de simturi ale umorului.
stai mai , nu ma arunca in coltul proscrisilor , vezi ca astia mici ,gen Vlad Bogdan ,deja emit sentinte ... cand i-am tinut eu partea lui Gigi?
parca spusesem ce as face eu daca as fi in locul lui, insa n-am fost niciodata pro Becali.
@sabin
Asocierea cu Jiji mi-a ucis limbajul colorat si farama de umor de pe ziua de azi ![]()
iar au inceput astia 2...
Ooo, cand se lua mama ranitilor Dee de oameni ca il injurau pe bulangiu... ce vremuri...
""vezi ca astia mici ,gen Vlad Bogdan ,deja emit sentinte""
Ete baba unde era.
""vezi ca astia mici ,gen Vlad Bogdan ,deja emit sentinte""
Ete baba unde era.
Arata un pic de respect, ma. Ar putea sa-ti fie bunica, ce naiba. ![]()
Cel putin...
Ooo, cand se lua mama ranitilor Dee de oameni ca il injurau pe bulangiu... ce vremuri...
aaaaa... pai vroiam si eu variatiune, noi metode de protest mai eficiente , nu eram pro Gigi :-)
@vlad mic
ti-ai baut lapticul?
vlad vs. dee in miere si stanici arbitru ![]()
@vlad micti-ai baut lapticul?
lapticul e la tine =))
Lay your bets, please.
vlad vs. dee in miere
brrrrrrr ... mai bine gerontofila decat pedofila ![]()
brrrrrrr ... mai bine gerontofila decat pedofila![]()
la batranete ai sa tanjesti dupa un mascul tanar
)
Lay your bets, please.
contez pe dee:)) n-are sanse ala micu