@dulcicutza
Maye e labar. Nu-l ajuti si tu sa scape de boala lui veche?
Pei ce vrei?Sa-i fac cunostinta cu un barbat?
)))
@dulcicutza
Maye e labar. Nu-l ajuti si tu sa scape de boala lui veche?
Pei ce vrei?Sa-i fac cunostinta cu un barbat?
)))
Sa-l ajuti sa afle alternativa
Daca tot suntem in ziua dezvaluirilor
Ronnie: cocalar sunt zi de zi
Daca tot suntem in ziua dezvaluirilor
Ronnie: cocalar sunt zi de zi
Asta stiam deja ![]()
Mi se pare mie sau mai tare ne iau la misto jucatorii?
La tine karma e de vina. Ce sa-ti fac daca nu vrei sa-l scapi pe Maye de laba?
Pe voi, fetele?
Sa nu mai aud in viata mea numele BIBISKHOV! ![]()
La tine karma e de vina. Ce sa-ti fac daca nu vrei sa-l scapi pe Maye de laba?
Pitic frustrat.
Pitic frustrat.
Cati metri are Mo? ![]()
Cati metri are Mo?![]()
Mai multi decat tine.
Mai multi decat tine.
Wai ![]()
Dupa ce ca vreau sa-l ajut, face si urat
Dupa ce ca vreau sa-l ajut, face si urat
Uratule
Pe Ronnie il sodomizeaza tot caminul...
Hu sac δă dic?
http://voxpublica.realitatea.net/life/depe...cani-11508.html
Partea frumoasă:
Cei ce nu le-au dat nume
Există, totuși, un oraș in Balcani care a reușit să evite o mare parte dintre aceste probleme: Tirana, capitala Albaniei. Multe dintre străzile ei nu au și n-au avut vreodată un nume.
Când locuitorii capitalei albaneze trebuie să găsească sau să dea informații despre o anumită adresă, se văd puși intr-o situație dificilă. De cele mai multe ori găsesc modalități alternative, raportându-se la cele mai apropiate repere, cum ar fi clădirea unui minister, o școală sau o statuie.
Arta Kazazi, șefa departamentului de dezvoltare din cadrul Poștei din Albania, spune " cu un aer de compasiune pentru turiștii pierduți in spațiu " că totul se va rezolva intr-un an, un an și jumătate.
Între timp, poștașii poartă cu ei schițe ale cartierului in care lucrează, desenate de mână pe două coli A4 lipite cu bandă adezivă, și care ii ajută să găsească cele mai importante clădiri și construcții care pot fi folosite ca puncte de reper.
Scund, cu chipul brăzdat de vremuri și imbătrânit devreme, Aslan e un poștaș care a văzut multe. În timp ce incarcă coletele in camionetă, spune: Dacă nu-l găsim pe destinatar, după ce căutăm atent, aducem scrisoarea sau coletul inapoi la Poștă și, după trei zile de așteptare, le returnăm expeditorului.
Străzile fără nume ale Tiranei nu au, insă, nimic de-a face cu disputele despre moștenirea comunistă a Albaniei. Fenomenul reflectă o realitate specifică: după căderea regimului comunist, oamenii au părăsit in număr mare zona rurală și au declanșat un boom imobiliar frenetic in zona urbană. În ultimii 20 de ani, populația capitalei albaneze a crescut de aproape trei ori.
Când sunt chemați pentru urgențe, șoferii de ambulanțe ai Tiranei se confruntă cu aceleași proleme ca și colegii lor poștași. Dacă nu găsesc adresa, incerc să mă descurc, să mă intâlnesc cu pacientul intr-un loc pe care-l știm amândoi, spune Astrit.
Dacă pacientul nu poate veni la locul de intâlnire stabilit, asta e! N-a murit nimeni până acum.
Remus Cernea: "România va fi cu adevărat liberă și democratică când va avea președinte o femeie romă, lesbiană și atee."
Sa fie dee oare?
Am gasit cu cine sa votez ![]()
ultimul slogan electoral al lui Basescu :
Sa traiti cum o vrea Domnu
Sa mancati ce-a taiat Ciomu !
Buna seara,si bine v-am gasit,dragii mei!
Cineva spera ca am ramas fara idei...
Pe voi, fetele?
Si pe voi sodomitilor ![]()
Mă, ce bine-i când ți-e foame și ai ce mânca.
Buna seara,si bine v-am gasit,dragii mei!Cineva spera ca am ramas fara idei...
parazitu dreq
Mă, ce bine-i când ți-e foame și ai ce mânca.
azi am venit de la facultate
Buna seara,si bine v-am gasit,dragii mei!Cineva spera ca am ramas fara idei...
Da-ti ma 2 palme si iesi afara......