![]()
Plin de revoltati pe aici.
![]()
Plin de revoltati pe aici.
Plm, poate incep sa intru in ei.
Si urati/urate, pe deasupra.
Da mai Johny Depp ,tu esti cel mai frumos ![]()
Neatza la toti!
IS singurul logat.
Neatza la toti!IS singurul logat.
Pai daca te scoli cu noaptean cap
)
Ce mai zici tu Dani?
Dorm pe tasatura!
Da mai Johny Depp ,tu esti cel mai frumos![]()
Te mananca-n pizd@ ?
Continuand in limbajul propus de tine(limbaj de ''moderator'' !?), ti-as ura sa sugi ****, dar ma gandesc ca ti-ar place.![]()
daca mi-ai ura asa ceva ti-ai trada adevarata orientare sexuala si te-as trimite sa-i faci avansuri lu' stanescu.
Bah.Asta ii chat.Deci,de cand am visaat sa pun asta la misto! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Inca un vis implinit.
Te mananca-n pizd@ ?
Da si de aia mi-am cumparat numarul de sept FHM
)))))))))))
De ce de fiecare data cand se vorbeste cu Dulcicutza,ori se vorbeste despre **** ei ori despre cat de nasoale si net inferioare sunt femeile? ![]()
Ce e o andra?
Ceva specie ....
de?
cioara vopsita.
Ce e o andra?
O andrutza ![]()
adica o chestie mica si supraponderala? ![]()
Andra nu stiu ce e, dar iti pot spune ce e o andrea | andro | andru | anurã | handrã | landrã | mandrã | sandrã | șandrã
Dupa parerea mea Marius e cel mai de temut mistocar de pe aici. Si pentru asta nici macar nu foloseste cuvinte obscene asa cum face Stanici (Te mananca-n pizd@ ?). Ce, un plm sau ma rog alte expresii dragute, aproximativ apropiate sunt obscene? Si nici macar faptul ca prin pozitia sa de moderator ii intimideaza pe altii.
Marius for regele mistocarilor!
Dulcicutza, saraca de ea, e o biata victima care pareaza cu stoicism tot felul de mitocanii cu care este tratata. Umila mea parere e ca Dulcicutza, o fata impresionant de inteligenta, ar trebui tratata cu respect cel putin. Faceti fratilor un misto de calitate si toata lumea o sa va aprecieze. Daca nu puteti, stati naibii de-o parte si urmariti maestrii. Azzido, Marius, axl.
Cu prietenie,
Eu
Virgile, daca te adresai unor oameni mai simtiti, poate ca sfatul tau avea o sansa mica de a fi luat in seama . In situatia de fata, ma tem ca nu are nici un efect.
Stanici are dreptate. Nesimtitilor ![]()
Ce e un Marius?
Stanici are dreptate. Nesimtitilor![]()
Mai rahat cu ochi, ti-ai cam luat nasul la purtare. Esti cu adevarat nesimtit. Hai, valea de pe aici sa nu-ti auzi ceva de ma-ta.
De unde a mai aparut si podoaba asta? E de doua zile pe aici si isi permite de ai zice ca are 26 de ani cat Stanici, nu 15.