Stanele zi repede la cat si unde?
Zi ma odata, fututi fata aia de ungur.
Stanele zi repede la cat si unde?
Zi ma odata, fututi fata aia de ungur.
Negru?
Unde?
![]()
Negru?Unde?
tu Korynna, stii cum e... barbatii uneori vad negru in fata ochilor de nervi, altii se comporta ciudat daca te prind ca te imbraci in rosu si reactioneaza mai rau ca un taur ( cica-i deranjeaza vizual si nu se pot stapani sa te ia drept capa), insa isi revin, nu-i tine mult, daca-si pun niste ochelari de protectie. Daca ai tupeu sa te imbraci in rosu, vei fi prinsa in jocul barbatului dominator, gen taur si a celui gen toreador, care te paseaza de la unul la altul . O femeie in rosu inseamna o femeie care spune tot ceea ce gandeste, deci, nu-i bine, ca astora nu le place sa le spui nimic, ci sa-i lasi pe ei sa vorbeasca . Pana si aici pe forum, cum comentezi ceva,cum sar astia pe tine
.
Stanici, tu ce tot vorbesti de Yoga? Vlad e un baiat super ok, ca si tine dealtfel. ... si asa nu am spus-o la misto.
ies si eu. Servus!
p.s porcusorule Stanici, azi am inteles expresia " trup si suflet pentru culori", de maine schimb macazul
( eu eram trup si suflet alaturi de culori, in fine, variatiune pe aceeasi tema, insa cum unii considera ca alb-negru nu sunt culori, o sa port si eu pe rand, masti colorate)
LE DEDEAM LA MUHE LA BOSGORI !!!
Cat imi place cand il imbranceste pe maghiar >![]()
http://stelisti.mysport.ro/stiri/14707/vid...at-pe-gazon.htm
la multa uEEEEEEEEEEE !!! ![]()
ce imi place ungurul ala care a coborat si a intrat pe teren, incasand o amenda mare (si nu numai), doar ca sa va amuzati voi cei de la TV, marcand teritoriul. Vezi mai Deni ca unii stiu ce va place voua si va fac pe plac?! baga-ti mintile in cap si nu mai fii copil, maturizeaza-te, ca din cauza unor copilarii altii fac tampenii si ca tipul ala sunt multi. ( sa vezi cate prostii am facut eu pt altii si ei pt mine, in loc sa dam cartile pe fata si sa discutam, ne-am infundat in tampenii,iar showul continua)
Dependenta de click dauneaza grav sanatatii si sociatatii ,iar faptul e demonstrat . ANALIZATI imaginea si LEGATURILE
.
ce imi place ungurul ala care a coborat si a intrat pe teren, incasand o amenda mare (si nu numai), doar ca sa va amuzati voi cei de la TV, marcand teritoriul. Vezi mai Deni ca unii stiu ce va place voua si va fac pe plac?! baga-ti mintile in cap si nu mai fii copil, maturizeaza-te, ca din cauza unor copilarii altii fac tampenii si ca tipul ala sunt multi. ( sa vezi cate prostii am facut eu pt altii si ei pt mine, in loc sa dam cartile pe fata si sa discutam, ne-am infundat in tampenii,iar showul continua)
Daia sunt copil !!!! Nu vreau sa ma maturizez devreme ![]()
Daia sunt copil !!!! Nu vreau sa ma maturizez devreme![]()
vezi ca genialitatea e o arma cu 2 taisuri, deci, oricat de copil ai fi nu-ti strica putina responsabilitate ![]()
vezi ca genialitatea e o arma cu 2 taisuri, deci, oricat de copil ai fi nu-ti strica putina responsabilitate![]()
Total de acord! ![]()
care roman? ![]()
Ala era stelist ma...Oricum,de ce toti cei care intra pe stadion sunt cel putin 20% goi?
pt ca-i foarte cald??
eu aveam tricou negru pe mine si muream. Sapca mi-am dat-o jos imediat cum a inceput meciul...
Si bineinteles ca stewarzii trebuie sa fie cel putin 3 pentru a supune un singur suporter mort de beat. ![]()
N-o sa inteleg niciodata de ce unii tampiti intra pe teren...Sper sa-i dea macar 6 luni de puscarie sa se invete minte....sau cativa ani sa serveasca drept model....
Ce de sperante. Cum plm sa ii doresti puscarie unui stelist, bai?! Zici ca nustiu ce crima a comis.
Stanici, unde-ai stat aseara la meci, vere, ca umbla vorba ca l-ai cam fi ratat... ![]()
Am fost, ma. Am fost.
Bien sur c-ai fost. Intrebarea e: UNDE???
Peluza cu tabela.
Te-ai dus sa bei cu ungurii?
Puteam sa jur ca Stanici era ala care a intrat pe teren.
Te-ai luat dupa faptul ca ala era bine facut, e?
Ca un porc!
N-am fost asa rupt, ma.
Peluza cu tabela.
La care stadion? ![]()