Bah!Toata lumea sa intre pe sefu meu si sa ii dati cate o stea
Nici o problema mi le dau la loc >
... acum vine operatiunea azzido , daca nu uil aduc la cel putin 3 stele sa nu imi ziceti mie Big Danny !!
Bah!Toata lumea sa intre pe sefu meu si sa ii dati cate o stea
Nici o problema mi le dau la loc >
... acum vine operatiunea azzido , daca nu uil aduc la cel putin 3 stele sa nu imi ziceti mie Big Danny !!
Nici o problema mi le dau la loc >... acum vine operatiunea azzido , daca nu uil aduc la cel putin 3 stele sa nu imi ziceti mie Big Danny !!
daca faci asta, atunci ai fi un joga bonito2.
Totusi, micuZule Deni, cred ca te-ai uitat la prea multe filme de fictiune, pe care unii le mai si cred si indraznesc sa spere ca pot deveni magicieni , in loc sa-si vada de prezent si de munca lor: scoala, facultate, sa-si vada de sanatate, de familie sau fiecare cu ce se ocupa . Nu mai lansa misiuni, ca nu traim in filme SF , ci in prezent ![]()
Am dat de 20 de ori o stea ... si tot la 4 stele a ramas .... si de aici trag 2 concluzii :
Ori Azzido nu poate avea sub 4 stelute ..... ori pe forumu asta sunt extrem de multi pupincuristi !!!
@Gio hai ma sa il doboram pe Azzido cu stelute !! Hai ajuta-ma ca e greu de daramat ![]()
Am dat de 20 de ori o stea ... si tot la 4 stele a ramas .... si de aici trag 2 concluzii :
Ori Azzido nu poate avea sub 4 stelute ..... ori pe forumu asta sunt extrem de multi pupincuristi !!!
app, tu nu te-ai gandit la un lucru esential: cine crezi mai ca ajunge admin???
oameni inteligenti, cu scaun la cap care au grija de adminisitrarea formului asta, impreuna cu toata echipa: redactori, moderatori etc. Deni, respecta-ti superiorii
.
Ba boBOCule, si eu am ajuns la concluzia ca esti un idiot. De 20 de ori trebuia sa iti dai seama ca nu se ia in seama decat o singura data.
app, tu nu te-ai gandit la un lucru esential: cine crezi mai ca ajunge admin???oameni inteligenti, cu scaun la cap care au grija de adminisitrarea formului asta.
Nu inteleg ce ai vrut sa zici ![]()
PS : Ba boule schimbam ip si dadeam si clear privete data deci mergea ![]()
Nu inteleg ce ai vrut sa zici![]()
pune mana pe carte si nu mai intreba atata, ca devii agasant :-). Vezi ca astia te pot bana cand doresc ei, daca faci prostii si nu respecti regulamentul forumului, stii bine ca ai primit multe amonestari si te-au tot iertat, dar o sa ajunga la saturatie si o sa te mai si bata parinteste cu vorba
)
mai omule, a fi joker e o calitate pe care nu toti o pot intelege, de aceea e mai bine [...]
Extras din Gramatica Academiei, ediția 2005:
"Tipul de adresare mãi omule este atestat deosebit de frecvent în Moldova."
Ai cumva rãdãcini tyro-carpato-pontice, dee?
1oane, nici tu nu intelegi nimic...
Extras din Gramatica Academiei, ediția 2005:
"Tipul de adresare mãi omule este atestat deosebit de frecvent în Moldova."
Ai cumva rãdãcini tyro-carpato-pontice, dee?
nu stiu ce radacini am, nu mi-am facut niciodata arborele genealogic, eu asa ma adresez persoanelor de pe forumul asta( net) care imi sunt dragi/simaptice, dar care ma scot cateodata din sarite. Daca vorbesc face to face cu o persoana,nu ma adresez asa, depinde de tipul de relatie pe care o am cu persoana respectiva, cum ma raportez la ea etc. ( Mai omule i-as spune la un coleg de servici care ma enerveaza sau daca ies la bere cu prietenii, e doar o expresie, atat, 1on)
Lari, sa inteleg ca vom avea parte de un razboi Imperiul Stanici contra regimului dictatorial al lui Azzido ?
Cum ambii lipsesc acum sa inteleg ca au plecat sa-si stranga Armata.
Lari, sa inteleg ca vom avea parte de un razboi Imperiul Stanici contra regimului dictatorial al lui Azzido ?Cum ambii lipsesc acum sa inteleg ca au plecat sa-si stranga Armata.
Alex, vb prostii. De ce te gandesti la imperii ,regime si armate, cand stii prea bine ce reprezinta forumul asta. O fi plecat si aia sa bea o bere, sa se intalneasca cu prietenele lor, la cumparaturi, doar n-or sta non stop pe forum, doar femeia conduce barbatul din umbra si viceversa nu va mai faceti atatea iluzii
.
Am iesit si eu. servus!
pune mana pe carte si nu mai intreba atata, ca devii agasant :-). Vezi ca astia te pot bana cand doresc ei, daca faci prostii si nu respecti regulamentul forumului, stii bine ca ai primit multe amonestari si te-au tot iertat, dar o sa ajunga la saturatie si o sa te mai si bata parinteste cu vorba)
Daia nu mai ploua !!!
) Oricum io postez in direct si in reluare si in exclusivitate ( replica a la DDtv) doar aici ![]()
Dacã bãrbatul e capul, femeia ce e?
Daia nu mai ploua !!!) Oricum io postez in direct si in reluare si in exclusivitate ( replica a la DDtv) doar aici
![]()
unde nu ploua mah? in care zona a tarii?
pai vremea e instabila, stii si tu prea multa poluare, trafic intens etc etc etc.
poate vor dota si astia pe micii agricultori sa faca si ei aductiuni de apa,sisteme de irigatii moderne daca se anunta seceta si nu te mai poti lua dupa prognozele meteo, sau macar pe Armata sa ne aduca ei ploaia, daca gasesc o solutie moderna de aducere si formare de nori ![]()
gata, parca nu mai sunt mistoruri astea, iar topicul era pt buna dispozitie.
PS : Ba boule schimbam ip si dadeam si clear privete data deci mergea![]()
Vezi ca eu nu te-am facut bou, boule!
PS : Ba boule schimbam ip si dadeam si clear privete data deci mergea![]()
Io zic sa vedem daca reusim sa il banam... cu tot cu schimbatu' de IP..
Io zic sa vedem daca reusim sa il banam... cu tot cu schimbatu' de IP..
eu cred ca voi trei va completati reciproc, de cine am mai rad-e pe forumul asta daca va tot banati? ![]()
Ronnie, Adrian si Denni - va comportati ca si cei 3 purcelusi
Recitati topicurile cu si despre femei si celelalte topice, daca tot n-aveti ce face si nu va mai tot certati ![]()
@dee
Suspendat intreg contul sau sa mai si poti vizualiza discutiile? Cum preferi?
suntem un forum de comunisti si vreau sa profit din plin
pai sa-mi suspenzi intreg contul, ca sa nu mai fiu tentata sa intervin. Un ban pe ip, va pricepeti voi, doar asa mi-ati suspendat si celalalt cont
. Dar app, nu se poate sterge? chiar asa de dificil e? insa tu Ronnie nu te baga, o va face administratorul forumului, eventual sugereaza-i.
Am mirosit-o pe dee de la inceput ca e suspecta. Si-a facut cont pe 16 august 2007, iar la o zi dupa mi-am facut si eu comeback-ul pe forum!
Vezi ca eu nu te-am facut bou, boule!
Ronnie e si mai bou acum!!
eu cred ca voi trei va completati reciproc, de cine am mai rad-e pe forumul asta daca va tot banati?Ronnie, Adrian si Denni - va comportati ca si cei 3 purcelusi
Recitati topicurile cu si despre femei si celelalte topice, daca tot n-aveti ce face si nu va mai tot certati
Eu cred ca tu esti gay.
Am mirosit-o pe dee de la inceput ca e suspecta. Si-a facut cont pe 16 august 2007, iar la o zi dupa mi-am facut si eu comeback-ul pe forum!
suspecta de ce? a fost o simpla coincidenta data aia, atata tot. Bine, am iesit ![]()
Adica, you're out!