Ba la meciu cu ujpest sper sa injurati pe maghiari mai tot timpu , apoi pe Becali![]()
Paaa ieeei, baaaa!! Gata, m-am transfromat, sunt mai beat ca omul beat.
Ba la meciu cu ujpest sper sa injurati pe maghiari mai tot timpu , apoi pe Becali![]()
Paaa ieeei, baaaa!! Gata, m-am transfromat, sunt mai beat ca omul beat.
Stanici, xenofobule, pot sa ii dau ban lu' deni pe motiv de rasism?
micutza deniLa meciu cu ujpest de joi ... propun ca inainte , in timpu si dupa meci sa se scandeze impotriva ungurilor !!! Cat mai multe injuraturi !! Pentru ca o gramada de unghuri sta in Romania si nici macar nu ne invata limba , mai au si pretenti sa facem noi scoli maghiare !! Sa moara in iad dai in p...... !!!
Nu conteaza daca Steaua o sa fie eliminata din europa ... pentru ca oricum joaca oribil si decat sa ne facem de ras pe teren mai bine asa ....smile.gif
Bah deni! Eu cred ca tu esti unghurian si vrei ca noi sa va injuram ca sa ne penalizeze UEFA, sa ne dea afara din Europa ![]()
Gata, am iesit ![]()
PS. Ce usurat ma simt!
Stanici, xenofobule, pot sa ii dau ban lu' deni pe motiv de rasism?
Bah deni! Eu cred ca tu esti unghurian si vrei ca noi sa va injuram ca sa ne penalizeze UEFA, sa ne dea afara din Europa
Gatam, ba, a inceput. M oaaaarte muistilor de unguri! SA ii futem, baaa!
ba,da cu ce-am gresit eu in ziua asta de marti de trebuie sa ascult manelele din calc unei tute de langa biroul meu ??? ![]()
![]()
ba,da cu ce-am gresit eu in ziua asta de marti de trebuie sa ascult manelele din calc unei tute de langa biroul meu ???![]()
Ti-ai uitat vata de urechi acasa ![]()
hai cu maneaua , shalalala, sa ne facem damblaua . ![]()
nu te faci ca iti versi paharul e cafea la ea in calculator?
nu te faci ca iti versi paharul e cafea la ea in calculator?
Da, da.. si pot sa ma pis eu pe calculatorul ei in timp ce curata. Sau sa ma pis direct pe ea?![]()
ce porc ![]()
ce porc![]()
Pleonasm
)))))))
azi e mai porc ca de obicei , sa vezi ce topic a deschis ![]()
Ce, ba, n-are voie omul sa se imbere si sa isi exprime ideile?!
Ne lucreaza ungurii , ca nu mai pot intra pe "Moarte ungurilor".
bhaa, unde e topicul cu mumu la unguri ca n-am apucat sa-l citesc pe tot ??
Ne-a lucrat altul care cica tine cu Steaua, Clubul Sportiv al Armatei Romane, si, de fapt, e rus sub acoperire. Asta e. A facut prea mult rau ca sa ma apuc sa repar.
Oricum, toata lumea in cor : "**** Ungaria!"
Ne vrem topicul inapoi !
Sculati razesi si puneti mana pe furca !
Mumu la unguri pamant romanesc !
puahaha, felicitari celui care l'a inchis! in urmatoarea postare chiar vroiam sa sugerez acest lucru. uimitor.
Atilla mergand calare, intalni o apa mare
Oparit la c*r, la c*ae, vrea sa faca el o bae
Cand sa iasa el la mal, plua haine, plua cal
Cine-a fost primu-n Ardeal ?
ba da cine a inchis topicul ?
AXL? ![]()
@alex
tare poezia ![]()
puahaha, felicitari celui care l'a inchis! in urmatoarea postare chiar vroiam sa sugerez acest lucru. uimitor.
Sa vo trageti anal unul celuilalt. Ba, era munca mea, ba! Animalilor!
@all. dati-i drumu pe topicul asta, in pofida iubitorilor de unguri care cica tin cu Steaua. Muriti, baa!
Sa vo trageti anal unul celuilalt. Ba, era munca mea, ba! Animalilor!
@all. dati-i drumu pe topicul asta, in pofida iubitorilor de unguri care cica tin cu Steaua. Muriti, baa!
vreau si eu sa vad topicul ala
))
Bai, porcilor, Monicutza Iacobutz-Ridzi si-a dat demisia ca familia ei nu a mai suportat presiunea si pe voi va arde de injurat ungurii... ![]()
ªi-o pune-n loc pe Sorina Plãcintã, senator de Vrancea. Mare diferențã am impresia cã nu e. Deși cred c-am și votat-o.
Nu mai țin minte cine era în colegiu.
Pai, hai, 1oane, la treaba: ce amanti are? E stelista? Ar baga bani in noi sa-l defaimam pe nea Gigi? E fata de comitet, da si ea o bere, pune bani la deplasari?