FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«16466476486496501251»
redondo10.07.2009 19:56

Parca tu n-ai stii cum e ...sefu e sef si cu asta basta. Macar pe sufu meu il stie lumea. Pe al tau,pe nea Puiu nu prea-l stie.Cum e el?

Adrian10.07.2009 19:57

Esti informat gresit bah! Pe noi ne plateste Voiculescu, nu Popoviciu....

Lari10.07.2009 19:58
Parca tu n-ai stii cum e ...sefu e sef si cu asta basta. Macar pe sufu meu il stie lumea. Pe al tau,pe nea Puiu nu prea-l stie.Cum e el?

Atata vreme cat situ' asta merge si io ma descurc sa aduc oameni sa scrie despre sefu-tau, marca banu' fara probleme. A zis ca nici nu e curios sa stie cine suntem. Ne scrie din cand in cand sa ne felicite.

Din cate zici, nea Puiu plateste mai bine. Hai, nu vii la noi? Da-l incolo pe Becali, ala nu e in stare sa aprecieze munca de lamurire, e mai prostalau decat nea Puiu.

axl10.07.2009 19:58

Mangalieni.

Stiiceifimiu? Badigard.

redondo10.07.2009 20:00

Ala e un securisto-comunist...e prea zgarcit...dar cu nea Puiu cred ca e altceva.Incerci sa ma induci in eroare.

@Lari ...cel mai al dracu din neam e Giovani...vai de ala care o sta cu fie-sa. Virgil e glumet,mai ales la un Beciu Domnesc.

Lari10.07.2009 20:01
Mangalieni.

Stiiceifimiu? Badigard.

Si tu ai o ora gratis?

Vezi buey Redondo? Nea Puiu ne da si telefoane...

redondo10.07.2009 20:03

Ba Lari,m-ai convins sa spun adevarul. Nu Gigi e sefu meu...de fapt e si Gigi,dar indirect,deoarece sefu meu e si sefu lui Gigi...Vadim! De la el nu plec niciodata.

Lari10.07.2009 20:04
@Lari ...cel mai al dracu din neam e Giovani...vai de ala care o sta cu fie-sa. Virgil e glumet,mai ales la un Beciu Domnesc.

Nu stii sa te orientezi. Giovani o inseala si-acu' pe nevasta-sa si ar putea sa te ia si pe tine la femei de-alea usoare si aratoase pe banu' lui. Virgil e mai familist, nu poti distra ilegal...

Iar ai ales gresit!

Ba Lari,m-ai convins sa spun adevarul. Nu Gigi e sefu meu...de fapt e si Gigi,dar indirect,deoarece sefu meu e si sefu lui Gigi...Vadim! De la el nu plec niciodata.

Asa, da, nene! Vadim stie valoarea cuvantului, stie ce inseamna sa lauzi deshantzat pe un conducator luminat.

E darnic Vadim?

redondo10.07.2009 20:05
Nu stii sa te orientezi. Giovani o inseala si-acu' pe nevasta-sa si ar putea sa te ia si pe tine la femei de-alea usoare si aratoase pe banu' lui. Virgil e mai familist, nu poti distra ilegal...

Iar ai ales gresit!

Cu ala nu e ba de gluma...ala te omoara. Are o bunaciune de nevasta...e columbianca.

Adrian10.07.2009 20:05

Bai redondo... ia fi atent ce se va intampla cand ne intalnim noi doi.

Deci, eu sunt ala chel, Thiago Alves si tu esti taranul ala (redneck pe americana) de Matt Hughes.

hughes-vs-alves.jpg

redondo10.07.2009 20:08

Da,e darnic...m-a salvat dintr-o situatie grea.L-am cunoscut in 2000 in campanie electorala cand a venit la Chisinau(unde eu faceam anul 1 de facultate).

Lasa tata ca-ti dau si eu o karata! De fapt iti fac fenta aia a lui Kaoklai cand l-a pus jos pe Mighty Mo.

Lari10.07.2009 20:08
Da,e darnic...m-a salvat dintr-o situatie grea.L-am cunoscut in 2000 in campanie electorala cand a venit la Chisinau(unde eu faceam anul 1 de facultate).

Ce-a facut? Ti-a dat o poezie de-a lui sa o reciti in fata lu' Voronin?

Azzido10.07.2009 20:08
Bah dar e posibil sa iei si tu ban?

Pana si George Stan si-a dat ban singur de o saptamana, deci crede-ma cand iti spun ca nu e ceva neobisnuit sa ia si moderatorii ban. Intreaba-l pe Virgil!

PS: Redondo, nu ti se pare cam aiurea sa o faci curva pe tanti cu motocicleta ?

eu as zice ca da. tot eu as zice ca as putea iti mai dau un ban pe tema asta. dar din pacate nu o sa-ti dau. o las cum a cazut.

(pff, ce ma doare capul. fgm de aer conditionat)

axl10.07.2009 20:11
Bai redondo... ia fi atent ce se va intampla cand ne intalnim noi doi.

Deci, eu sunt ala chel si tu esti taranul ala.

Deci Adrian e Habarnam

snap0001.jpg

si Redondo e Zapacila

snap0002.jpg

si cand o sa va intalniti voi doi o sa va ardeti incur ca Bogdan cu Laurentiu.

redondo10.07.2009 20:14
Ce-a facut? Ti-a dat o poezie de-a lui sa o reciti in fata lu' Voronin?

Nu...Voronin atunci tocmai castigase alegerile si cam de atunci s-a imputit treaba acolo pentru toti romani. Am scapat cu greu sa nu ma exmatriculeze din cauza absentelor,si m-am intors acasa.

Dar Vadim e om de onoare! Si Stelist,dar simpatizeaza si cu U.Craiova.

Pana si George Stan si-a dat ban singur de o saptamana, deci crede-ma cand iti spun ca nu e ceva neobisnuit sa ia si moderatorii ban. Intreaba-l pe Virgil!

PS: Redondo, nu ti se pare cam aiurea sa o faci curva pe tanti cu motocicleta ?

eu as zice ca da. tot eu as zice ca as putea iti mai dau un ban pe tema asta. dar din pacate nu o sa-ti dau. o las cum a cazut.

(pff, ce ma doare capul. fgm de aer conditionat)

Iar sa-mi dai ban?! Sincer m-am speriat cand am vazut ca intra omu' rosu pe topic.

PS Mi-e frica rau de curve...m-am ars rau de tot.

Lari10.07.2009 20:22
Nu...Voronin atunci tocmai castigase alegerile si cam de atunci s-a imputit treaba acolo pentru toti romani. Am scapat cu greu sa nu ma exmatriculeze din cauza absentelor,si m-am intors acasa.

Dar Vadim e om de onoare! Si Stelist,dar simpatizeaza si cu U.Craiova.

Mah, tu-i vrei postu' lu' Mache. Io-s sigur ca, atunci cand Vadim va fi numit presedinte, pe tine te pune director sportiv. Deci ai sa fi telefonistu' alora din loja, sa-i spui antrenorului pe cine-o sa bage in teren.

Haidi, bah, ce dreaq, ai facut atata scoala sa te puna aia sa iei oamenii de la aeroport si sa joci telefonu' fara fir pe banca tehnica?

Adrian10.07.2009 20:23

Axl

Cine sunt Bogdan si laurentiu?

redondo

Tu hai cu karata invatata din cheioan ca io vin cu ceva ce am luat de prin MMA:

835dlsl.gif

Ala de deasupra e Thiago Silva...

ts2p.jpg

redondo10.07.2009 20:24

Nu vreau postul lui Mache. Poate cel al medicului.

Nu stiu ba arte martiale...aici esti mai bun. Dar tu ai oftica pe mine ca stiu mai mult fotbal decat tine...Aaaaa,de fapt am un sport la care te-as provoca,dar nu stiu cat esti de bun...ping pong...acolo joc des.

Fane10.07.2009 20:24

Hadrieneee..nimic nu stii : Jucatorii si oficialii lui Dinamo mergeau sa se linisteasca si sa se roage inaintea meciurilor importante la Manastirea din Caldarusani, la preotul Laurentiu Andreescu. Stupoare insa! Un barbat a dezvaluit ca intretine raporturi sexuale de mai bine de trei ani cu acest preot E posibil ca toate ghinioanele care s-au abatut asupra echipei in ultimii ani sa vina din cauza diavolului cu sutana. Din cauza acestui Iuda homosexual poate ca nu am intrat in Liga Campionilor, pentru ca el se ruga stramb si murdar la Dumnezeu", a afirmat si Turcu in Cancan.

axl10.07.2009 20:30

Prea-sodomitul Laurentiu.

Adrian10.07.2009 20:33

Pai bah oamenilor... nu v-a zis redondo mai sus ca eu nu stiu fotbal?

Din moment ce nu stiu, cum sa cunosc faptul ca preotul lui dinam0 e gay si ca se arde in fundulet cu alde turcu, Borcea sau redondo?

Ronnie10.07.2009 20:33

4 ever

Singurica, singurica? (vorba unui clasic, betivanul de mai sus)

Adrian10.07.2009 20:36

Deci e superb brutal ground and pound-ul aplicat de Thiago Silva...

835dlsl.gif

Ce mi-ar placea si mie sa fiu acum fata in fata cu redondo si sa il incerc...

redondo10.07.2009 20:58

Pai ba.eu nu ma pricep,dar Thago Silva nu era cheliosu?Parca asa ai zis...si din cate vad aici,cheliosu le cam primeste...

Adrian10.07.2009 21:02

Fa diferenta bah intre Thiago Silva si Thiago Alves...

thiago-silva-1.jpg

alves_vs_hughes_006.aim640.jpg

«16466476486496501251»