@Lari
Ce ii faci mah lu Adrian daca injura?
Tam tam tam.... ![]()
p.s.
In alta ordine de idei, redondo a zis ca nu mai vorbeste de becalii.
NU CRED! ![]()
Pizdelor!!!!!!!
@Lari
Ce ii faci mah lu Adrian daca injura?
Tam tam tam.... ![]()
p.s.
In alta ordine de idei, redondo a zis ca nu mai vorbeste de becalii.
NU CRED! ![]()
Pizdelor!!!!!!!
Nico, nu mai sta ascunsa. Ai curajul sa dai ochii cu noi. Era sa zic peste cap. ![]()
Eu nu tre sa injur, eu pot sa dau ban daca ma deranjeaza cineva
Ce zici te bagi?
Esti prea mic pentru mine... ![]()
Normal. el are 20 de ani, tu 29.
Bai sa va zic ceva. Nu aveti voie sa banati redactori.
Baaa, mi-am luaaat staaatieeeee
. O sa ma asigur ca vecina de 90 de ani de la 10 o sa memoreze versurile "Parazitii" in maxim 3 zile. Asta daca nu ii bubuie inima de la basi.
In alta ordine de idei, dee nu e gay. E homalau, idiotilor. E barbat si are puta. Asa greu era sa va dati seama pana acum?!!
Ma descurc singur, multumesc de intentie. ![]()
Doamnelor pizde!!! ![]()
Doamne, suntem nebuni cu totii! Mai putin Nico, Dulcicutza si Dee.
Eu ies. Imi pare rau ca am suparat-o pe Nico. Pe bune.
Nico, mesajele alea pe care ti le-am trimis au fost la misto. Din plictiseala si pentru ca nu pot sa te sufar. Esti prea intepata. In ce priveste alea mici pe care le poarta fetele pe sub fuste, nu-mi duce tu grija. Are balta peste. Iar daca tu ai fi ultima femeie de pe pamant, as fugi de tine de as manca pamantul. Acrituro.
Salut baieti! Distractie in continuare.
"Adriane esti un imputit si un jegos..." =)) =)) =))
dar el e gay...
si si voi sunteti gay ca il tot pupati in cur sa ramana pe site.
Bai bulangiilor, de ce nu mi-ati spus a cui prietena e Nico? M-ati lasat sa cad in plasa intinsa de ea? Gay sodomiti!
Nico, iti cer scuze. Esti cea mai atragatoare fata de pe forum. Retrag tot ce am spus urat la adresa ta.
Si ce daca e prietena nustiucui?! E libertateeee, baaa, nu e FCSB aici, sa mearga pe nepotisme.
Duamne, ce zi moarfa. S-au certat oamenii in draci p-aici. Asa-i frumos.
Recunoaste ca iti place nenorocitule!
Ca tu esti un demon...te hranesti din certuri si injuraturi ![]()
Ca tu esti un demon...te hranesti din certuri si injuraturi![]()
dar ce-ar fi lumea fara porcusorul Stanici, care sigur are si el un remediu ![]()
Stanici, ia nu mai face tu caracterizari, vezi-ti de treburile tale.
Nu cunosti regulamentul iubito. Sunt moderator. Deci am voie sa am o clona.
nu esti moderator si chiar daca erai tot nu aveai voie sa ai clona. nu in scopul de a posta aiurea pe forum...
Ce gras e
dee e gay. Ba nu, dee e impaiata!
uuu, ce rau ai fost! you make me cry ![]()
Regula 1: Sa nu te pui cu femeile!
Tati, cred ca esti putin sarita de pe fix. N-as vrea sa am asa o iubita, o prefer pe Dulcicutza. Tu esti rea. Ploiesteanca rea.
jura-te
)))
N-am vazut in viata mea atati hormoni adunati la un loc...Gaylor =)))
Bai, linistiti-va. Emersson e clona mea.
Suntem linistiti,se stie ca Emersson e clona ta. ![]()
Suntem linistiti,se stie ca Emersson e clona ta.![]()
L-am visat alarteieri seara pe Szekely .... ma intelegeam bine de tot cu el ... mi-a dat un tricou cu Steaua .... parea asa de real visu :X
Valei tu esti si mai gay
))))))))))))))))))))))))))
Deni, mai tii minte cand spuneai pe aici ca nu esti heterosexual?
))))
hai ma nu fi rau si tu...poate baiatul nu stie ce inseamna
)))))))))
Suntem linistiti,se stie ca Emersson e clona ta.
Multumesc Dani! Esti super baiat. Portugal! Portugal!
Dulcicutza, ti-as spune ceva dulce (nu de dulce) dar mi-e sa nu dai in diabet. Respect, esti una dintre fetele care stii de gluma. Te afli pe un topic unde mistoul, gluma, sunt la ele acasa. E normal sa te comporti ca atare. Ca sa nu mai spun de Dee, vechea si buna noastra prietena, pentru care respectul meu n-are limite.
Adi, cred ca ai cam intins coarda. Nu as fi facut niciodata acest lucru cu eticheta de moderator sub nume.
Stanici, in ciuda a ceea ce ti-am adresat pe messenger, si ma caiesc, ramai cel mai adevarat baiat. Ai fost un adevarat boier ca nu ai ripostat. M-am simtit ca un prost.
Si mai vreau sa cer scuze cuiva dar o voi face folosin mesageria.
O zi buna fratii mei si surorile mele cu sange ros-albastru! V-o doresc sincer.
Multumesc Dani! Esti super baiat.
Dulcicutza... Respect, esti una dintre fetele care stii de gluma. Ca sa nu mai spun de Dee, vechea si buna noastra prietena, pentru care respectul meu n-are limite.
Stanici, ma caiesc, ramai cel mai adevarat baiat.
Si mai vreau sa cer scuze cuiva
Te-ai prostit cu fazele astea. Ai dat mucii in fasole. Si tocmai incepusei sa devii simpatic, te mai luai de lume, faceai panarama. Plm, o faci pe nebunul o zi si-apoi revii la normalitate. Aiurea.