Bai urate sunt belgiencele...
Bai urate sunt belgiencele...
Sigur erau belgience si nu belgieni? ![]()
Sa va tuf!
N-as putea spune sigur ce sex avea respectivele,dar cu siguranta se dadeau femei.
AUstriecele sunt si ele...niste hidoase!
AUstriecele sunt si ele...niste hidoase!
Sa-mi bag (la figurat) **** in ei(ele) de mamuti, niciun pic de feminitate n-au in ele, zici ca sunt soldati veniti in permisie . Najpa.
ia uite bisnitarul http://www.okazii.ro/catalog/22000855/Stea...listi-nr-2.html ![]()
![]()
Eu n-am vazut in Austria nici una buna , la fel si in Belgia.Nu stiu ce dracu , dar cred ca alea bune dorm prin canale si nu iasa afara.
SÃ fu... acuplez reatebeul!
Ba da de ce nu mai merge sa votez jucatorii ??
(( De cand a-ti schimbat voi infatisarea siteului nu mai gasesc unde votez jucatori .... v-a mancat in cur !!! ![]()
Când intri pe articolul dedicat meciului, imediat sub nota acordatã articolului, de regulã se gãsesc 3 tab-uri: unul pentru comentarii, unul pentru rezumat video și unul pentru notele jucãtorilor. Cel din urmã vãd și eu cã lipsește la ultimul meci.
Ba da de ce nu mai merge sa votez jucatorii ??(( De cand a-ti schimbat voi infatisarea siteului nu mai gasesc unde votez jucatori .... v-a mancat in cur !!!
![]()
Nici acum n-ai invatat ma sa scrii? Dezacordatule ![]()
AUstriecele sunt si ele...niste hidoase!Sa-mi bag (la figurat) **** in ei(ele) de mamuti, niciun pic de feminitate n-au in ele, zici ca sunt soldati veniti in permisie . Najpa.
Iote bre austriece mai faine, da sa mor daca stiu cum dreaq de voi le intalniti numai pe alea naspa si la mine numai bobocele.
Prima gagica e din Graz, a doua din Viena, a treia plm.
Mie nu mi se par frumoase.
Acum e relativa si treaba asta cu frumusetea ![]()
i'm the man !![]()
Ce chestie, tocmai vroiam sa urc eu rezumatul.
i'm the man !![]()
vezi ca ii dai idei lu' Mrs
Am dat de Marus pe hi5.E urat rau. ![]()
Fa-l si tu posta ![]()
Am dat de Marus pe hi5.E urat rau.)
urat e un termen relativ.
oricum, daca spuneai ca e frumos intram la banuieli si despre tine. pana la urma cum sa spui ca barbat, despre un alt barbat ca e frumos ?
De fapt, cum sa spui ca e urat?
Ca sa spui ca e urat, trebuie sa ai o scara de comparatie. Asta inseamna ca exista barbati despre care spui ca sunt frumosi.
Si daca spui despre barbati ca sunt frumosi....
sunteti fenomenali, orice argument sau contraargument al vostru se leaga de gay
. zice omu ceva: clar , esti gay.
sunteti fenomenali, orice argument sau contraargument al vostru se leaga de gay. zice omu ceva: clar , esti gay.
Clar,le iei aparare, esti gay.
Clar,le iei aparare, esti gay.
tu esti un gay nesimtit pe deasupra
tu esti un gay nesimtit pe deasupra
Vedeti cum rabufneste cand e incoltit?
Gayi astia sunt agresivi rau.
Si dintre toti,tu pari mai agresiv asa...inseamna ca esti gay?![]()