Nu.
Nu.
Dati-mi si mie la catelusu meu voturi va rog mult va vreau sa castig si io masinutele alea 2 plz ...![]()
publicitatea se face altundeva... mai exact aici: http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showforum=5
te-am votat ![]()
te-am votat![]()
MS mult >
< .....
Bai, porcilor!
Bine ca, la Sarbatoritul Zilei i-ati urat LA MULTI ANI lui George Stan si nu v-ati gandit sa-i uratzi ceva si lui Gigi Becali.
![]()
bah deni, stii ce zice poza lu' Axl?
Bai, porcilor!
Bine ca, la Sarbatoritul Zilei i-ati urat LA MULTI ANI lui George Stan si nu v-ati gandit sa-i uratzi ceva si lui Gigi Becali.
De vreo 2 saptamani ii tot uram "La multi ani"
Nu.
Stii ce seamna? Absolut nimica.
E greu cu limba romana vad....
Stii ce seamna? Absolut nimica.
Asta cu cine vorbeste?
E greu frate cand nu te baga nimeni in seama....
Micutzu Deni
Spune-mi daca vrei sa stii ce inseamna poza lui Axl.
O sa iti povestesc. Sa mai cresti si tu in inteligenta. Ca, daca nu, ajungi ca SteauaB.
p.s.
Am gasit profilul lui SteauaB de pe youtube. Va doare capul de la ce prostii scrie pe acolo.
Omul are puse filme cu ratatii de la dinam0 si ii lauda. Si, mai mult, ii lauda si pe romani.
Acolo ii lauda si aici ii injura. Omul e foarte tare!
Profilul lui e aici.
Si sa cititi ce comentarii a mai dat pe acolo. Muriti de ras! ![]()
Dinamuist cum am banuit.
Filmuletul lui axl va avea peste 50 de milioane de vizualizari in 2 ani. :>
@Ronnie
cand vad o poza cu tine? ![]()
Mai bine pun cu mine.Pt fetele de pe site. ![]()
dragul meu Delpiero,
daca e Ronnie blond,sa stii ca te las
Nu exista barbati blonzi.
ma refeream la podoaba capilara
Si eu...
Am gasit profilul lui SteauaB de pe youtube.
Ba ia puneti voi mozii mana si cautati la banuri permanente pe-acolo ca era un mascarici mai demult cu doua conturi, cu unu era mare fan jucatori romani si-i persifla pe aia straini iar cu alalantul era mare fan straini si dadea de pamant cu romanii. Poate gasiti vreun aipi mai cunoscut asa, sa terminam cu circul asta.
Eu pot sa ma vopsesc blond la cerere.
Din pacate, e un idiot autentic. Nu are clona ![]()
Deni, ia vezi ma, astea ce inseamna?

Ba ia puneti voi mozii mana si cautati la banuri permanente pe-acolo ca era un mascarici mai demult cu doua conturi, cu unu era mare fan jucatori romani si-i persifla pe aia straini iar cu alalantul era mare fan straini si dadea de pamant cu romanii. Poate gasiti vreun aipi mai cunoscut asa, sa terminam cu circul asta.
Da ce, crezi ca nu l-am verificat pana acum? ![]()
@Joga Bonito
daca te vopsesti blond,te iau ca amant,vrei?