Ai o bere de la mine! ![]()
Ai o bere de la mine! ![]()
Imi cer scuze ca va deranjez cu un subiect serios, dar nu stiu pe cine sa intreb. Cum pot sa adaug o fotografie la galeria foto (meciul de la Pitesti)? Astept caterinca voastra presarata si cu informatii folositoare si va multumesc anticipat ![]()
Succes!
http://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/add/
Mare grija la regulament, sa-l citesti inainte sa adaugi imagini.
Nu de alta, dar iti poti lua ban si o sa radem de tine in lipsa ta, nu cu tine aici. ![]()
Ce se afla in poseta Adelei?
R: o p***
Ce se afla in poseta Adelei?
R: o p***
saraca ce si-o mai bagato in masa
Multumesc frumos. Dar tot nu merge pentru ca spune ca nu are formatul corect (e jpeg in loc de jpg). Aia e, cred ca pana la urma o tin doar pentru mine. ![]()
Bai m-am mutat de cateva zile , intr-o alta chirie.Si azi am aflat cum il cheama pe proprietar:Dumitru Dragomir
....M-am ars original , nu scap de astia nici in casa ![]()
Si deci stai la Athenee Palace, pe Calea Victoriei? ![]()
:laugh: daaaa.nici nu cred ca as vrea sa stau acolo.cine stie poate si-a cumparat asta apartament prin Sibiu si nu stiu eu ![]()
deci ai zis Lari... daca te prind aici canci benzina.
ha, era sa uit, bere sa o platesti singur.. OK? ![]()
N-auzi, mah, ca-s in greva? Crezi ca ma joc? Am zis ca nu mai postez aici, nu mai postez.
@lari
Tradare, tradare de 3 ori tradare!
Daca nu as fi promis ca nu mai postez aici, as fi spus eu mai multe...
Nu stiu daca o sa mai pot avea vreodata incredere in tine...
dar noi...
Eu ma pocaiesc cand ajung la 1000 de postari. Nu mai beau, nu mai fumez, nu mai postez in coltul vesel. O sa fiu un student model!
sa-ti ajute Dumnezeu. ceea ce zici tu acolo sunt vise .. ![]()
Despre rasisti...
Those motherfuckers...!!!
care ati avut curaj sa vedeti filmul asta ?
am inteles ca e cam cel mai cel din domeniu, pe deasupra mai e facut si dupa un caz real.
eu am vazut deocamdata doar trailerul si am cam facut pipi pe mine. ![]()
L-am vazut, merita 100 %, nu e fasait ca astea gen Saw sau The Grude. O sa scoata niste sudoare din tine
Obligatoriu de vizionat noaptea.
Ioi 3666 de postari....Holly shit!!!
![]()
p.s.
Asta e infricosator mah....nu filmul ala ![]()
Asta e mai penal decat Sandu Ciorba.