ati vãzut la sportro interviul cu cibanuu ?
în timp ce vorbea se auzeau si oile ..doamneee ãsta chiar îsi bate joc de toatã lumea ![]()
ati vãzut la sportro interviul cu cibanuu ?
în timp ce vorbea se auzeau si oile ..doamneee ãsta chiar îsi bate joc de toatã lumea ![]()
ati vãzut la sportro interviul cu cibanuu ?în timp ce vorbea se auzeau si oile ..doamneee ãsta chiar îsi bate joc de toatã lumea
Si tantaloaica aia de Cozma "vai, ce draguti sunt! Mai ales cei mici!"
Azi am doborat recordul la posturi si la stat pe fcsteaua.ro.
Pentru ca azi m-am enervat cel mai mult pe Becali.
Mi-am pierdut o zi aiurea,am lucrat foarte putin.
Cui trebuie sa-i cer daune pentru ca azi nu am avut productie???
Exita ceva pe acest "sait " in legatura cu asta??
Azzido,Moderatorii...alooo...ma aude cineva ??? ![]()
esti intr-o situatie dificila, Doar azzido poate lua asemenea decizii.
Ps: slabe sanse sa te ajute cumva..
esti intr-o situatie dificila, Doar azzido poate lua asemenea decizii.
Ps: slabe sanse sa te ajute cumva..
Macar acolo ceva , sa mananca si gura mea.
Vlade, ne bazam si maine pe posturile tale, ca n-am terminat statu' degeaba azi.
Multumim!
Speram ca ai satisfactii sufletesti nebanuite!
Lasa ca ai de la giglio frigiderul plin si el de la tine. Ma simt asa multumit cand stelistii se ajuta intre ei sa nu moara de foame...
Azzido,Moderatorii...alooo...ma aude cineva ???![]()
Nu iei nimic mah, ca ar insemna sa ne scada noua salariile
Nu iei nimic mah, ca ar insemna sa ne scada noua salariile
Lasa ca ma descurc eu cumva.Imi vand o trompa de la uter!
Cand stai si nu faci nimic
Te mai odihnesti un pic.
Cand stai si nu faci nimicTe mai odihnesti un pic.
Nu pot frate sa ma odihnesc! Dupa aia vor striga unii : " ba nu te pune cu Vlad, ca are mintea odihnita!"
Fight!Fight!... Pe topicul "Becali si becalisti" . Moamaaaa ce i-a zis Giglio lui Lari!
Lari ,aia a durut!!! FIght-fight! ![]()
Imbarliga-i drace!
Ca si mie-mi place!
OFF-Topic
Are curaj amicul nostru!
Cand stai si nu faci nimicTe mai odihnesti un pic.
Asta a fost o mostra de intelepciune versificata. Fiind prima, e gratis.
iata ce-ti propun eu Vlad :
Salata Mimoza
Ingrediente
1 kg cartofi, 3/4 kg morcovi, 1/2 kg sunca presata sau salam victoria, 1/2 kg cascaval, 400 ml smantana, 1 borcan de maioneza de 400 grame, sare, piper, putin marar
Preparare
Este o reteta de salata invatata in Banatul sarbesc! Se fierb cartofii cu coaja, impreuna cu morcovii in apa cu sare. Cartofii se lasa sa se raceasca, se decojesc si se rad pe razatoarea mare impreuna cu morcovii, sunca presata si cascavalul. Smantana se amesteca cu maioneza usor pana la omogenizare, se sareaza si se pune piper dupa gust! Intr-un vas mediu de yena (sau in mai multe castronele de preferat transparente) se adauga putin din dressingul format din maioneza si smantana, cat sa formeze un strat pe fundul vasului; apoi se presara cartofii rasi dar usor sa nu se preseze si se adauga inca un strat subtire din dressing cat sa acopere cartofii; la fel se procedeaza si cu celelalte ingrediente rase in ordinea: sunca rasa-dressing-cascaval-dressing-morcovi-dressing! Este important sa se pastreze putin "afanata" salata si sa nu se preseze! La sfarsit se adauga peste salata tot dressingul ramas! Deasupra se presara putina verdeata!
Servire
Se serveste ca aperitiv, cu crutoane langa ea!
Durata
1 h
sa-mi spui daca ti-a placut
Worst idea ever. vlade, daca ti-e foame, bea ca porcul.
@Stanici, pe banii cui??
Mersi frumos pentru sugestii tuturor.
Am rezolvat.Am papat niste ceafa de pui la gratar!
Mersi frumos pentru sugestii tuturor.Am rezolvat.Am papat niste ceafa de pui la gratar!
Mai bine citeai de pe linku lu azzido si iti trecea toata foamea ....
))=))) prea tare raspunsurile aluia
)
cautand prin youtube muzica veche am dat peste melodia asta.am ramas uimita sa constat ca tipa asta desi era blonda,si destul de contestata la vremea respectiva,canta foarte bine :
http://www.youtube.com/watch?v=Y51JBPlLZ74...feature=related
cautand prin youtube muzica veche am dat peste melodia asta.am ramas uimita sa constat ca tipa asta desi era blonda,si destul de contestata la vremea respectiva,canta foarte bine :http://www.youtube.com/watch?v=Y51JBPlLZ74...feature=related
Strici toate discutile cu linkurile astea aiurea ... :-<
mwahahahahaha... ce rau e asta mic
cautand prin youtube muzica veche am dat peste melodia asta.am ramas uimita sa constat ca tipa asta desi era blonda,si destul de contestata la vremea respectiva,canta foarte bine :http://www.youtube.com/watch?v=Y51JBPlLZ74...feature=related
WTF?!! mai intai retete culinare apoi muzica plangacioasa. Coltul fetelor suferinde, sensibile si pline de feminitate e mai incolo.
Pe mine nu ma intereseaza de Alecsandrecu (nici nu stiu cine e) sau ca ne bate dinamu sau raped. Io vreau UCL! Sunt o pitipoanca stelista care vrea sa se plimbe cu maibacul pana pe Bernabeu. Port si fularul potailor la gat, impreuna cu domnul George, daca e necesar! Multumesc lu' Jiji ca a facut toate astea posibile si fac ceva pe spiritul ala pe care il tot invocati voi! Eu vreau sa ma simt bine datorita Stelei, clar?!! Steaua s-a infiintat sa imi provoace mie satisfactii, nu sunt eu acum dispusa sa renunt la fundul lui Beckham doar ca sa apar traditia celui mai frumos club din Romania.
Poop u!
Tanti Stanici, lasa si un numar de telefon sau macar un aidii de mess, sa stie baietii cu maibacuri unde sa te gaseasca.