Fane, stai calm, man. Nu vezi ce probe de admitere au aia? Nicaieri nu suna samantza sparta mai bine ca-n Ghencea... Asa incat sunteti in siguranta![]()
Trist ...dar adevarat ...mare dreptate ai Lari !
Fane, stai calm, man. Nu vezi ce probe de admitere au aia? Nicaieri nu suna samantza sparta mai bine ca-n Ghencea... Asa incat sunteti in siguranta![]()
Trist ...dar adevarat ...mare dreptate ai Lari !
" Votarea se va incheia la data de 5.01.2009, ora 12:00"
in doua ore sau maine la pranz?
pff
Fane, pe tine te mituim cu mult alcool. Merge?
HOnly Sheeetttt!!!! ! :O:O:O A-ti ajuns la 624 ?!?!?!?!?!? Cum ati reusit asta , o sa intrati la gunies book >![]()
ps : Mi s-a zis sa zic ca am ban permanent . Am ban permanent !!!
ps2: Ce v-a adus mosu ?? ho ho ho .... Merrrrrryyy Crysmaaaassss ![]()
ciobanul.com :laugh:
My bad... singura sticla de vin care mi-a ramas e una de 7 pacate, demisec din 2005. Bun
putza de furnicutza ![]()
Mariuse, atata vreme cat e vin, restul sunt amanunte. Erai iertat dinainte. Dar scuzele sunt sanatoase ![]()
Joga, ai niste teorii de explicat, din cate-mi amintesc. Probabil alea referitoare la "Cum nu se tine de cuvant numitul Bonito Joga" ![]()
Ba ce-ati scris voi aicea in ultimele 5, 6 pagini se numeste ce va faceti voi singurei cu manuta cand credeti ca nu va vede nimeni.
Labistilor!
Ba ce-ati scris voi aicea in ultimele 5, 6 pagini se numeste ce va faceti voi singurei cu manuta cand credeti ca nu va vede nimeni.Labistilor!
Adica, ce are ursu' in loc de mana?
Dom'le,
un misto serisos nu mai gasesti pe aici!
"Lasa-ti" lucrurile serioase si treceti la misto.
Of,of...mama ma-sii de romana!
Face-ti,manca-ti ,be-ti si distra-ti(va)!
Vai ce oroare... incepe sesiunea. ![]()
Omul si-a schimbat nick-ul, a zis ca scapa de mania razbunarii Stapanului Umbrei, copilu' , Umbra se intinde tot mai mult si Stapanul ei vede tot.
pentru asta mi-am schimbat nick`ul..in ziua cand axl era stapanu1 planetei necunoscute si eu postam de 70 de ori pe zi:))
www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-1/Vasile-era-un-boschetar-imi-fura-mereu-din-casa-3702768
SILE,SILE,SILE....!!! ![]()
Alinaaaaaaa .... m-a muscat un caine. Tine-mi de urat.. ca imediat merg sa ma vaccineze. ![]()
Ce super era topicu` asta inainte..cand erau axl,stanici,Marius si deni in forma..acu` numai mishtouri de 2 bani.
Am supravietuit!
Ii multumesc doar alinei... ca mi-a purtat de grija :X. ![]()
Restul luati m***! ^^
Ce spui tu ma Casanova?
Am supravietuit!
Ii multumesc doar alinei... ca mi-a purtat de grija :X.
Restul luati m***! ^^
Mai si innapoiem..
mai dãm si de la noi ![]()
Si tu cred ca te-ai rugat pt mine, Adda
... asa ca te scot de pe lista. Restul continuati sa va hraniti.
Si eu m-am rugat...sa ti se traga din vaccinu` ala:))
Frate , pe tine te cheama Lari ?!?!?! Si la profilu tau scrie ca esti baiat !!!! LARI E NUME DE FATA IN TOATA REGULA !!! De ce voi scriitori trebuie sa aveti nume ciudate (sau de faca) .... ca Nichita Stanescu ..... sau uni sunt gay !!!!!