@axl
Cum a fost? Cat mai costa un prezervativ?
Into the Christmas spirit:
Am scos 10 vanatai la Bush cu pantoful...
Nu e nevoie sa-mi ziceti, stiu... sunt cel mai bun.
pac pac
Am scos 10 vanatai la Bush cu pantoful...
Nu e nevoie sa-mi ziceti, stiu... sunt cel mai bun.
@JB
Din a 2-a incercare am scos 11 vanatai.M-am prins ca trebuie sa arunc cu pantoful la nimereala!
Rectific! Nu se da chiar la nimerala! Dar eu am dat la nimereala 11 lovituri.Trebuie sa fii un bun lunetist si sa ai facultatea facuta ca sa fii maestru!
la naiba. SUnt ghinionist.. am sos fix 13 vanatai ![]()
la naiba. SUnt ghinionist.. am sos fix 13 vanatai![]()
Dupa ce l-am pocnit pe Bush cu pantoful sa vedeti ce-am patit!
M-am trezit la usa cu 4 agenti ,tocmai de la CIA,m-au luat pe sus,m-au legat la ochi si m-au torturat sa-l torn pe @Bodanelu!
Dar eu n-am zis nimic !Ai naibii americani! Ce operativi sunt!
15 din prima ![]()
15 din prima![]()
Ai grija sa nu te trezesti si tu la usa cu Delta Force-ul!
Ia repede cateva haine,nu prea multe,fa-ti bagajul si fugi cat te tin picioarele!
"Run Dee, run Dee!!!"
Viata ta nu mai este ca o cutie de bomboane!
deci ai turnat-o pe dee, tradatorule!
deci ai turnat-o pe dee, tradatorule!
O data ce-am dat in gat pe cineva nu ma mai pot opri.Este ca un drog! Vreau sa torn pe toti! Sunt un turnator!
dee asta e belea.. alina de cate ori i-ai penetrat capatana lu nea Bush? Ceva record.. eh?
dee asta e belea.. alina de cate ori i-ai penetrat capatana lu nea Bush? Ceva record.. eh?
Marlanul ala de Bush nu scoate capul decat de 18 ori.
I-am tras-o de 18 ori.Mai mult nu scoate el capul.Restul de 17 este la discretia mea (restul).
Ai grija sa nu te trezesti si tu la usa cu Delta Force-ul!Ia repede cateva haine,nu prea multe,fa-ti bagajul si fugi cat te tin picioarele!
"Run Dee, run Dee!!!"
n-am timp, n-am timp ... pana nu-mi termin pomul nu ma misc de aici!
cu toate ca anul acesta se poarta burgund cu auriu, am ales alta varianta bicolora ![]()
bai astia de organizati concursul cu bradul ros-albastru. Miercuri ajung acasa si fac poze... daca nu`mi dati premiul cel mare fac urat!
de iese Bodanelu in fata mea fac si mai urat!
deci dee, war???
cu laptopul fara mouse am facut 12 deci ? sunt cel mai bun ![]()
evident, pentru mine nu exista "important e sa participi", important e sa castigi ![]()
(dar putem aranja de-un blat, nu ma tenteaza artexul ala, insa locul 1 da )
ce tãcere pe-aici ![]()
Sorry, premiile au fost vandute si baute.
Stanici eu credeam cã de mult nu mai esti în viatã ![]()
deci dee, war???
chick fight?