Somalia(fanii milogi).
Somalia(fanii milogi).
Ce e ba asa misto?!
Somalia(fanii milogi).
De ce insulti somalezii? Rasistule!
Senegal
era sa-l uit pe preferatul meu - Mansour si pe N'Doye de la Vaslui.
(retin usor numele negrilor din Liga 1
)
Oare de ce nu ma mir? ![]()
ba deci cum se cheama melodia?
Libya ![]()
Senegalera sa-l uit pe preferatul meu - Mansour si pe N'Doye de la Vaslui.
(retin usor numele negrilor din Liga 1
)
Este o manie deja ca aproape tuturor fetelor le plac negrii. ![]()
Acu', repede, cat nu e niciun moderator pe site, e momentul sa-i criticati si sa-i vorbiti de rau ![]()
Sigur e vreunu sub acoperire
Exact momentul sa aflam cine e securistu' site-ului! ![]()
Este o manie deja ca aproape tuturor fetelor le plac negrii.![]()
mai degraba fascinatie, nu manie.
Cum cunosti tu femeile ![]()
Nu zic ca le cunosc,insa stiu o gramada care sunt 'fascinate'...ma in treb de ce-or fi 'fascinate'... ![]()
mai degraba fascinatie, nu manie.Cum cunosti tu femeile
Pai, in functie de partener, cateodata e si el femeie ![]()
Nu zic ca le cunosc,insa stiu o gramada care sunt 'fascinate'...ma in treb de ce-or fi 'fascinate'...![]()
Se stie ca negrii citesc mai mult, sunt mai culti, mai rafinati si nu suporta superficialitatea. Cum sa nu-i iubeasca orice fata/femeie?
bau
in timp ce contemplam 3 exemplare superbe negre de la Farul (nu stiam ca au atatia negrii in echipa), ma trezesc brusc auzind "Ce drog ciudat". Galeria CFR-ului au preluat atat linia melodica cat si o parte din versuri (am auzit clar "orice ai fi ... etc") Probabil pregatesc vineri un canon cu galeria stelista, ca altfel nu-mi explic cum au fost in stare sa plagieze in halul asta
Mai bine prelucrau putin "You`ll Never Walk Alone" si aveau exclusivitate pentru Romania, fiind primii, asa dau dovada de penibilism.
Plagiatori jegosi!
Le pregatim noi oricum cateva surpriza!
nuie cefere!
naspa... am baut si acum nu ma ia somnul...
rahat!
in timp ce contemplam 3 exemplare superbe negre de la Farul (nu stiam ca au atatia negrii in echipa), ma trezesc brusc auzind "Ce drog ciudat". Galeria CFR-ului au preluat atat linia melodica cat si o parte din versuri (am auzit clar "orice ai fi ... etc") Probabil pregatesc vineri un canon cu galeria stelista, ca altfel nu-mi explic cum au fost in stare sa plagieze in halul astaMai bine prelucrau putin ?You`ll Never Walk Alone? si aveau exclusivitate pentru Romania, fiind primii, asa dau dovada de penibilism.
Totusi explica-ne ce e cu negrii astia...trebuie sa ne vopsim toti sau sa ne bronzam? ![]()
Chill, "ce drog ciudat" e cantata la noi in tara de galeria Stelei cu cel mai mare scucces si atat, nu e melodia noastra.
"Horto magiko" va spune ceva, "cunoscatorilor" si iubitoilor de negri ce sunteti?
"Horto magiko" va spune ceva, "cunoscatorilor" si iubitoilor de negri ce sunteti?
pai cred ca fiecare tara are un "horto magiko" al ei, insa e preluat de o galerie, nu de mai multe. Parca si galeria lui Anderlecht il canta, dar tot grecii raman cei mai buni.
Brazilienii au inventat linia asta melodica. Grecii tot dupa ei s-au luat.
"Horto magiko" va spune ceva, "cunoscatorilor" si iubitoilor de negri ce sunteti?Brazilienii au inventat linia asta melodica. Grecii tot dupa ei s-au luat.
eu zic ca au fost extraterestrii ![]()
Propun sa-i cantam LA MULTI ANI emoticonului! Pe 19, acesta a implinit venerabila varsta de 26 de ani!
......................................
In 1982, pe 19 septembrie, la ora 11.44 Scott Fahlman posta urmatorul mesaj in jurnalul departamentul de computere al Universitatii Carnegie Mellon:
19 Sep 82 11:44 Scott E Fahlman
From: Scott E Fahlman
I propose that the following character sequence for joke markers:
:-)
Read it sideways. Actually, it is probably more economical to mark things that are NOT jokes, given current trends. For this, use:
:-(
Acesta avea sa fie certificatul oficial de nastere a emoticon-urilor (emoticon - cuvant compus din emotion si icon) atat de raspandite astazi, in baza acestora construindu-se ulterior o intreaga varietate.
Fahlman a povestit ulterior ca ideea i-a venit urmarind discutii lungi postate de oameni pe internet si generate de faptul ca acestia nu puteau distinge, doar in virtutea textului, daca un mesaj era serios sau doar o gluma, conform Wired.
Pentru a rezolva aceste neintelegeri, Fahlman a sugerat utilizarea simbolurilor adecvate pentru postari umoristice sau serioase.
Mesajul citat mai sus a fost pierdut pentru 20 de ani fiind recuperat intr-un final de pe o caseta de backup, fapt care a confirmat pretentiile sale de a fi la originea utilizarii emoticonurilor pe internet.
....................................................................
MAY YOU HAVE A LONG AND PROSPEROUS LIFE, OOO, YOU MIGHTY!!!! ![]()