Nu ma pot abtine...Axle faci si tu d`astea ? ![]()
Nu ma pot abtine...Axle faci si tu d`astea ? ![]()
Cu marus... :biggrin:
E puțin probabil ca, în viitorul apropiat, LHC sã serveascã la altceva decât ca jucarie costoasã pentru fizicieni
Da' zombie, e vreo speranta sa faca?
@Fane, nu fac ba ca nu-ngheata apa in halu' ala.
Pentru MoW special :
![]()
Pentru MoW special :
Vai, pentru mine?
Mersi ![]()
Ca la 20 de ani fara griji si fara bani....
@Floryy
Vine sfarsitu`...chiar n-ai sa-mi zici nimic ?
@Alina
Idem.......
Numai lu` Mo ii dati dedicatii !!!
Numai lu` Mo ii dati dedicatii !!!
Esti gelos? ![]()
@Mo
nu...da` ma oftic asa !
Lasa mah ca vine Armaghedon si nu te vei mai oftica ![]()
hmm ...Fane .... mi a parut bn k te am cunoscut ....stii bn cat tin yo
la u ....
... :-?? poate .. ne mai lasa putin "Sefu" sa bem si
noi berea aia ![]()
@Alina
Asta vroiam sa aud... ![]()
Ai vajit-o cu tatuajul ala ![]()
La Multi Ani Mo, ne mai auzim in rai!
La Multi Ani Mo, ne mai auzim in rai!
Fiecare cu cele 72 de virgine care i-se cuvin
. Mersi si asa sa fie :biggrin:
Eu vreau o virgina, o actrita si o pereche de sosete gri.
Eu vreau o virgina, o actrita si o pereche de sosete gri.
Pai da, dar aia o sa fie virgina numai prima data ![]()
Motto-ul zilei:
Schimb gaura neagra mare si larga cu gaurica mica roz si stramta ![]()
Uite, axl e idle! Probabil ca a inceput acopa..apocol... apocalipsa pi*dii!!!
Dumnezeu sa-l ierte! ![]()
Acu tre sa-i facem parastas cu bautura, cu femei :noexpression:
Si`a muuriiit Dumitruuu
Si`a muuriit in baaieee
C-o mana pe claaantaaa
Si-o mana pee ....!!!!
Daca eram intr-o tara musulmana se lasa cu "decapitari" in masa.
Sunt eu putin optimist. Sa speram ca vom ramane cu ceva "beneficii", ca si toti fizicienii prezenti acolo. Sa nu'i subestimam.
Ceva beneficii vor fi: mãcar la nivel metafizic, ma voi simți mult mai liniștit sã aflu cã, în fine, a fost descoperit (pus în evidențã) bosonul Higgs și cã marea unificare nu e doar o simplã himerã nãscutã din nevoia interioara de ordine a unor colegi oleacã mai cunoscuți. E drept, pentru liniștea noastra s-au cheltuit foarte mulți bani.
Apoi, dupã cum spuneam, vor apãrea și chestii noi: de fiecare datã când se exploreazã un domeniu de energii mai înalte se descoperã altceva.
Pe fizicienii de la CERN nu ar trebui sã îi subestimeze nimeni: tehnic vorbind, acolo se afla sigur una dintre cele 7 minuni ale lumii moderne (dacã ar fi sã se facã o astfel de listã). Monstrul e gata pentru descoperiri: singura posibilitate sã nu iasã nimic nou ar fi doar ca natura sã ne fi luat la mișto și ca în acel spectru de energii sã nu gasim absolut nimic dincolo de modelul standard și niște Higgs prãpãdiți (ar fi o jale printre fizicieni de mamã-mamã). Însã una dintre presupunerile de bazã ale fizicienilor ca sã își poatã face meseria (niciodatã infirmatã pânã acum) e ca natura nu ne ia la mișto ci e fair-play/joga bonito. :smile:
La ce vor servi viitoarele probabile descoperiri încã nu știm fiindcã nu le-am descoperit. ![]()
E puțin probabil ca, în viitorul apropiat, LHC sã serveascã la altceva decât ca jucarie costoasã pentru fizicieniDa' zombie, e vreo speranta sa faca?
Nu, poate doar sã producã niscai ingineri workalcoholici suplimentari la CERN, de relevanțã scãzutã la distanțã mare de Geneva (reamintesc maxima de bazã: orice om trebuie sã aibe în viațã o activitate serioasa, la care sã se priceapã și pe care sã o întreprindã regulat, însa care nu trebuie în nici un caz sã degenereze în munca). ![]()
De unde le scoate...? :noexpression:
Asa e, maestre mdionis. E posibil sa ai dreptate.
Fane, intreba-l pe mdionis daca se pricepe si la pescuit. Daca da, ne-am descoprit un compatriot valoros!
@mdionis
Le ai cu pestele ?
Da`cu pestoaicele ?