Lasati codita in pace si luati de aici ceva cu adevarat misto :
desene 3D pe asfalt
Lasati codita in pace si luati de aici ceva cu adevarat misto :
desene 3D pe asfalt
Am 20 de ani si inca sunt un copil ratat,idiot si aschilopat..sunt virgin si am ouale cat pepenii..le mai dezumflu cateodata prin metode manuale...imi caut prietene de 15 ani da toate ma refuza...mi-o iau de la copii de 16 ani...tre sa fug cu masina de ei ca sa nu-mi sparga colacu...ce sa fac???am o viata de CACAAAAT!!!
![]()
Ca sa nu se ziCA CA-mi fac reclama singur:
http://muntele.wordpress.com/2008/08/29/ma...gea-pana-afara/
axl....scarboasa coditza aia ![]()
Nu?
plus ca nu mai sunt la moda coditele astea.....ugly
plus ca nu mai sunt la moda coditele astea.....ugly
lasa moda...ii prea ![]()
nu mai mananc 2 zile :-s
astia mananca par pe aici! ![]()
Ce vrei ma, de la Galati. N-ai ce sa le ceri.
Ce trist esti bai axl... ![]()
I-ai inchis topicul lui bodrumdan ![]()
Trista esti tu bai, eu-s riguros. Cel putin in seara asta.
Buey onanistilor...nu va e pic de rusine ,ti`ai dreaq de pleava societatii ,de vinitici, huuuuooooo....ete` ai dreaq nu mai poate omu` sa-i faca o freza la pubian ca HOP voi sa-l invatati pe ce parte sa o tina....huuoooo
TRISTULE!
Esti cel mai trist om care nu ne lasa sa ne distram...sau faci menage a trois cu stanici si Marius... ![]()
nu el ... ei cu diva o faceau dar ... :laugh: s-a cam dat la fund si asta! sau in :O
nu am inteles cum am venit aici:D ce sa intamplat.ce frumos deschisesem topicul la ''discutii libere'' nu unde nu trebuie.si nu era nici injuratura si altceva rau.parerea mea este sa fie deschis topicul ala:)...ce ziceti? era ceva rau??
Hai Bodruman zi ceva prietene ....dar nu de meciul cu Galata......zi ceva ce nu stim !
Las' ca nici aici nu-s injuraturi si ia uite ce bine ne simtem.
Corina, las' ca te prind eu, te trag de codite.
Ca sa nu ziceti ca sunt bulangiu aveti o
de la mine sau o sticla de
, asa de ziua mea ![]()
Hai sa traiesti ba Alex, esti un tip a-ntaia!
Hai ms ba axl, si tu la fel! ![]()
La Multi Ani,alex!
@axl
Nu ma prinzi tu si nici n-am codite...in schimb Marius te poate satisface din acest punct de vedere. ![]()
Hai Bodruman zi ceva prietene ....dar nu de meciul cu Galata......zi ceva ce nu stim !
nu mai am nimc de zis pentru meci:D nu vreau sami amintesc:D
@axlNu ma prinzi tu si nici n-am codite...in schimb Marius te poate satisface din acest punct de vedere.
Pai pe ala nici nu tre' sa-l fugaresc ca vine singur la o adica.
Ca sa nu ziceti ca sunt bulangiu aveti ode la mine sau o sticla de
, asa de ziua mea
![]()
la multi ani alexe ![]()
@alexe
Sa ne traiesti mon cher,sa dai de beut ....cu noi scapi ieftin ,bine ca nu-i Porcu p`acilea !