Hai toata lumea: "Casa de piatra, Costel!". Maine ma duc la nuntaaaaaa! ![]()
Acum ma-nvata gajica-mea sa dansez sarbe si hore si brasovence:d. Marfa, combinate cu 3 kile de bere.
Hai toata lumea: "Casa de piatra, Costel!". Maine ma duc la nuntaaaaaa! ![]()
Acum ma-nvata gajica-mea sa dansez sarbe si hore si brasovence:d. Marfa, combinate cu 3 kile de bere.
Viata de kkt.
Am jucat fotbal la ora 13 pe soare.
Smf!
am fost la piscina cu apa termala la ora 15
era mai bine pe mal decat in apa...
hmm... ciudat
eu am vrut de mai multe ori sa ma arunc in Mures, dar era jumate de metru de namol si apa avea o nuanta rosiatica. deci a fost mai naspa sa stau pe mal, in cazul meu.
Hai toata lumea: "Casa de piatra, Costel!". Maine ma duc la nuntaaaaaa!Acum ma-nvata gajica-mea sa dansez sarbe si hore si brasovence:d. Marfa, combinate cu 3 kile de bere.
lasati sarbele si horele si invatati un vals vienez, pentru impresie totala ![]()
sarbe si hoare nu tre sa stii sa le dansezi pentru ca oricum minim 95% din cei care le vor dansa nu vor sti sa le danseze si oricum iese haos la astea.
Fraierica, tu nu stii ca gajica-mea a fost la dans popular asa ca o sa dansez fuarte corect. Oricum, daca e de haos.. HAOS sa fie!!
tarancuta tarancuta..... stii tu. N-ai cum sa dansezi corect intr-o hora in care toti ceilalti fac haos, au mai incercat si altii ![]()
Daca as fi fost nesimtit as fi putut spune ca cineva, unu' oarecare, ne plictiseste cu detalii prea putin picante din viata-i plictisitoare...
Cum nu sunt nesimtit, n-o sa spun asta. In schimb ma dau cu capul de pereti. In loc sa fiu in 2 Mai pe plaja sunt acasa... si lucrez pana la 23.00 ![]()
Ce bine imi pare ca ai luat teapa. ![]()
p.s: casa de piatra Stanici! vorbesc, fireste, de mariajul porcului cu kilele de bere.
In loc sa fiu in 2 Mai pe plaja sunt acasa... si lucrez pana la 23.00![]()
lasa ca e mai bine asa... n-o sa trebuiasca sa te ungi cu toate celea ca sa poti sta pe fund sau pe spate... cum au patit altii... nu zic cine.
sunt foarte curios si eu, degeaba l-am tras de limba pe marus, ca nu mi-a zis nimic.
in alta ordine de idei, regret ca nu m-am dus la pescuit!
N-ai de ce mah sa regreti, doar ai vazut un meci al Stelei, chiar daca nu unul foarte reusit
care de pe aici are invitatie pe IPLAY ? pot da in schimb invitatie pe filelist,czone,torrentbitts, sau credit .. sari`ti ![]()
![]()
ce loc ti-ai gasit sa intrebi... intreaba pe cosmopolitan
marus, adineauri am primit niste poze de la un amic cu un avat de 5 kg. efectiv imi curg balele, sfantul graal al oricarui pescar. cate sacrificii fac eu pt Steaua
inca ceva, cu ce litera incepe numele individului aluia?
Bai, un inceput de saptamana excelent! Azi-dimineata mi-am pierdut portofelul ![]()
![]()
felicitari ![]()
ªi pentru mine la fel. Se taie apa caldã pe termen nelimitat în tot Focșaniul.
Joga, vezi ca mi-am facut deranj si ti-am creat un cadru mail argutz pentru pasiunea ta (plictisitoare de altfel)
... poate ne lasi cu aromele de pesti morti pe acest topic ![]()
si NU, nu trebuie sa-mi multumesti ... placerea a fost de partea mea! doar scuteste-ne cu cleanii sau da-o in mistouri misto.
PS. aaa, poate-ti gasesti si tu niste prieteni cu care poti impartii dragostea de libelule, ca Marus este cam ocupat ... si oricum nu mananca peste ... nici eu.
Imi pare rau novac, dar nu ma pot abtine.
Postul asta e adresat strict lui Fane, pescar impatimit ca si mine.
Azi, pe la 7 jumate p.m. am reusit sa prind o mreana de Mures de 3 kg si 100 grame. Incredibilul survine prin faptul ca am reusit chestia asta cu un selective match de 3,60 m si la fir de 0,12 milimetri, a carui rezistenta la rupere e de 2,050 kg, la pluta cu ajutorul a 3 viermi amarati. Nu-ti povestesc cat m-a chinuit fiinta asta pana am scos-o... si ce audienta am avut (circa 10 pescari m-au urmarit cu sufletul la gura). E o senzatie cum rar o traiesti ca pescar amator, nu neaparat profesionist. Fane stie despre ce vorbesc si precis savureaza aceste randuri scrise cu patima de mine.
marus, dupa atitudinea lui de emo-gay cred ca prefera carnea de pui.
Mda ... cred ca tu esti cap de tren ... maxim.
Mda ... cred ca tu esti cap de tren ... maxim.
pai pana ta novace, de ce nu ai deschis topicul despre pescuit aici? la coltul vesel... roaga un moderator sa-i schimbe locatia, nu vreau sa ma amestec printre amprentari de rromi sau viitoare transferuri ![]()
Multumit Joga?
Desi, sincer, nu prea vad rostul topicului. In fine, daca voua va face placere... ![]()
pai pana ta novace, de ce nu ai deschis topicul despre pescuit aici? la coltul vesel... roaga un moderator sa-i schimbe locatia, ...
pt ca scopul a fost altul, d'aia! despre mancaruri, caca-cola si iexcursii imaginare la lac - nu aici!
Marus, te vad responsabil cu mutatul si bunul mers al postarilor ... spune-mi te rog daca pot scrie acolo si despre cel mai bun prieten al grasei : PESTELE UNGUR care-i da ei de mancare ???? :biggrin:
Poti scrie absolut tot ce vrei, in spiritul Regulamentului forumului, al educatiei tale si al bunului simt. Nu neaparat in ordinea asta.
LE: Pot sa scriu ca sunt chior de somn? Sau ca mi-am gasit portofelul cu acte?