iar te lauzi ma?
iar te lauzi ma?
cine, io'??? ![]()
La multi ani Jderule ! hai la o ![]()
Bai, imi e somn... rau de tot... si pana la 3 mai am 4 ore jumate' ![]()
tu ma tu...
La multi ani Jder ![]()
Bai... mie mi-e somn...
Oooo, e ziua lu Jderu'?! Pai atunci, sa fii iubit de femei grase , Jderule! Sanatate! Nu stiam ce scuza sa caut azi sa pilesc ceva pe seara:D. Numai bine!
Iar tu, Brutus?
Bai, azi nu e marti? Tu iar stai acasa? ![]()
![]()
![]()
Daca e marti e Belgia. Mi-am calculat gresit, sunt maine de munca, ceea ce sucks big time. De 5 ani incoace n-am mai prins o zi a mea acasa.
Adica maine e ziua ta????????
uite ba staniciule motiv de ![]()
Si azi si maine...
Mda, poate vreti sa-mi faceti un cadou si nu stiu eu. Nu-mi plac surprizele asa ca ati face bine sa-mi luati un Beneteau KERLOUAN.
Sau poate aruncati o privire pe-aici:
Bai, cadoul meu o sa fie o (prima) vizita de-a mea la mare... probabil in iunie... ![]()
Sa-ti aduci costumul de baie ala sexy.
Si silueta scheletica?
Nu, pe satanici poti sa-l lasi acasa.
![]()
Mersi pentru urari baieti! S-aveti pofta la bere! Consumati!Consumati!Consumati!
Spuneti la ospatar ca fac eu cinste.Platesc imediat ce-mi fac timp sa trec pe acolo.Acum tocmai ,,am pus mana" pe o femeie slabuta (imi pare rau Stanici,proorocirea ti-a iesit numai pe jumatate) cu un cont gras si......nici nu va inchipuiti cat de ocupat sunt.
Asa am eu noroc: sa asud din greu chiar si de ziua mea!
hai ca sunteti COOOOOOOOOOL! ![]()
Va pup pe toti si as vrea sa ne-ntalnim pe bune la o bere!
Pai vrea si el sa se joace in nisip...
**** me!!! Am ascultat Marilyn Manson - Tainted love cu bassul dat la maxim si mi s-a facut rau. Am ameteli si-mi vine sa vomit si-mi tremura maxilarul si degetele.
Tare!!!
Alcoolicule! Huo! :laugh:
Bai, imi e somn... rau de tot... si pana la 3 mai am 4 ore jumate'![]()
si mie imi este somn.
rau de tot.... ![]()
Acum mi-au dat lacrimile, imi vibreaza timpanul stang (ala drept e intepenit), scot din cand in cand suntete nearticulate, mi se incordeaza spasmotic muschii gatului si nu-mi iese din minte Joaquin Phoenix din Gladiatorul.
Bassu' e mai tare ca drogu'!!!
Tainted Love - repeat
Bai Cristi... e ceva in atmosfera...SIGUR!
Vor ungurii sa ne adoarma!