Asteptati,nu dupa show ci dupa cupa de sampanie pe care dee-bee o va bea cu cheferistii... ![]()
Asteptati,nu dupa show ci dupa cupa de sampanie pe care dee-bee o va bea cu cheferistii... ![]()
Esti doar geloasa ca Dee a facut show si tu nu .... ![]()
e tembelu' pe OTV ![]()
crapa ranza in el =))
Nu vreau sa merg maine la munca, nu vreau, NU VREAU!!!
Mergi fraiere, ca n-ai de ales...
Tare faza de pe OTV... m-am spart de ras...
ADDA PRINTZESA Vede topicul: Fotografii- Cu Si Despre Barbati Astazi, 12:21 AM
It figgers.
PM
re:adda
De ce nu vrea sa vorbeasca nimeni cu mine?
Pentru ca esti o nesuferita.
PM
re:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si tu esti un nesuferit.
Ba tu esti o nesuferita.
PM
re:::::::::::::::::::::::::::
nici macar nu ma cunosti.poate ca sunt chiar draguta dar pentru ca tu esti asa nu o sa afli niciodata
Nesuferito!
nu nu nu... nu intoxica biata fata cu minciunile tale axl... tu esti nesuferitul...
e 7... si eu lucrez... SVF! ![]()
Bodanel, atentie la video asta: http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=...e_handbreak.flv
Cu ceva antrenament poti ajunge sa nu faci ca el ![]()
la mine te refereai? sau la bodanel ala grasu?
:D
apropo? unde e dee cu blaturile ei?
mariuse... si la mine e 8 juma si sunt la munca ![]()
Bai, cand io' munceam pe branci, soarele era de un varf de sulita pe cer si cocosii sforaiau ca nesimtitii... Deci io' care sunt io' fac ceva pentru acesta tara, ai inteles BA?
Dee e la DNA, vine acum cu Breaking News.
P.S. Cat de prost sa fii incat sa-i cari banii lu' gei gei si sa te ia militia?
Raspuns: Cam cat Gigel Coman!
P.P.S. Breaking News: Dupa 2 ani de absitenta in relatia cu presa, Ion (cu nesimtire numit Giovani) Becali a scapat porumbelul aseara. Banii lu' gei gei erau pentru transferurile lui Goga si... da da, ati ghicit, GIGEEEEEEEEEEEEEL COOOOOOOOMAN! ![]()
Ce zi naspa mah... SVF igpt! Pt linistea mea sufleteasca, sper sa fie arestat J.J.
mda...sper sa ne zica si nou dee blaturile...
Si eu asta astept de vreo 2 zile ![]()
Ce zi naspa mah... SVF igpt! Pt linistea mea sufleteasca, sper sa fie arestat J.J.
baaa, amr 15 zile si vin dupa tine .... o sa ma simti!
hopa.. next gay cuple ![]()
Se pare ca traim intr-o societate din ce in ce mai cosmopolita....
Deh... ei (prin Ardealul ala ) sunt mai aproape de occidentul decadent si depravat, de aia-mi place acolo ![]()
gay-ule
Gay Lord Fucker !!
Stiam eu ca esti gay novace! Acum am confirmarea...
Marus, vezi ca ai o noua "partenera" de dans... nush cum o sa te descurci maruse, la un tangou de exemplu... novac are vreo 80 de kile, se prabuseste pe tine...
gay hug!
deci:
EMO-Because homosexuality wasn't gay enough.
novac, vezi ca mai ai doar un pas pana te vad tinandu-te de mana cu Marius ![]()
ce topic de bahaos.