sa mai aiba careva tupeul sa spuna ca ne-a ajutat Tudor in meciul cu CFR din Ghencea:
fault asupra lui Goian, nesanctionat... ofcors
fault asupra lui Dica, dar Tudor da galben pt simulare
sa mai aiba careva tupeul sa spuna ca ne-a ajutat Tudor in meciul cu CFR din Ghencea:
fault asupra lui Goian, nesanctionat... ofcors
fault asupra lui Dica, dar Tudor da galben pt simulare
Tudor , ne Tudor trebuie sa-i omoram pe spurkati
La mine bate un vant necrutator... Sunt sechetrat in casa. Nici macar la pescuit nu pot sa ies... :sad2:
La mine bate un vant necrutator... Sunt sechetrat in casa. Nici macar la pescuit nu pot sa ies... :sad2:
Peste trei saptamani sunt prin tot Aradul ... bantui, caut, aleg si miros. Te sfatuiesc sa te autosechestrezi zilele alea! ![]()
peste 3 saptamani, Joga si Novac la pescuit:
N: - Joga, Joga, nu-mi place la pescuit!
J: - Taci din gura si nu te mai zbate...
o intrebare pt fiecare
cum se spune corect: Pana de vulpe la palarie... sau... Pana de vulpe pe palarie
Pana de vulpe la palarie... sau... Pana de vulpe pe palarie
pana de pe vulpe pe palarie desi eu prefer un guler din blana de vulpe in jurul gatului ![]()
Pana vulpoiului sub palarie in pozitie orizontala nu foarte departe de cavitatea orala a posesorului palariei.
Pana vulpoiului sub palarie in pozitie orizontala nu foarte departe de cavitatea orala a posesorului palariei.
asta nu e sex oral? ![]()
@ Jandarmerita
Vulpea n-are pene!
Cum pana mea sa n-aiba, ma?![]()
Ce blana mea e aici mah?
@dee, stanici si bodanelu
v-ar place sa aiba vulpea pene ??? =))
P.S Bravo Virgil !
peste 3 saptamani, Joga si Novac la pescuit:
N: - Joga, Joga, nu-mi place la pescuit!
J: - Taci din gura si nu te mai zbate...
:laugh: :laugh: :laugh:
Ce-i cu blana...?
@Jandarmerita, la ora mesei...vulpe are pene...
Vulpea n-are pene!
si totusi face parte din categoria daunatorilor cu par si pene ![]()
Ati vazut ma ce a facut tata Jean?Joaca Bistrita cu cateva rezerve care nu au jucat decat 2-3 meciuri in Liga I
Ati vazut ma ce a facut tata Jean?Joaca Bistrita cu cateva rezerve care nu au jucat decat 2-3 meciuri in Liga I
Asta se stia de mult... Noutate:
"Miscare brauliana a ceferistilor prin care...."
@copyright comentator antena 1... :laugh:
Celebra reclama :
N-ai cu cine ma .... n-ai cu cine..... niste TARANI =)
ce conteaza din ce categorie face parte,... vulpea n-are pene, cum sa spui pana de vulpe la/pe palarie ??? ![]()
ce conteaza din ce categorie face parte,... vulpea n-are pene, cum sa spui pana de vulpe la/pe palarie ???![]()
Spun cum vreau io! Pai ce pana mea?
Mai, in loc sa studiati teoria constructivismului sau a haosului sau sa organizati defensiva anti-zombie voi va tineti de manarii.
Dar vai, ce ne-ai pacalit!! A mai fost unul acu' ceva timp de ne-a intrebat cume e corect: alcoolist sau alcolist. Tu ce zici, gaborita mica?
.
ce conteaza din ce categorie face parte,... vulpea n-are pene, cum sa spui pana de vulpe la/pe palarie ???![]()
ai intrebat cum se scrie corect, nu daca e adevarata afirmatia. Crede-ma, vulpea are o multime de pene in stomac
)
N-ar strica sa te documentezi in legatura cu penele din par de vulpe ![]()
Mimoza tocmai m-a rugat insistent sa nu mai fac glume cu aluzii sexuale cu prietenele ei. Ce porcarie!
"Miscare brauliana a ceferistilor prin care...."
@copyright comentator antena 1... :laugh:
Asta e folosita destul de des pe antenaunu'