FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«12912922932942951251»
bodanelu04.04.2008 21:47

propun sa nu mai mai zicem niciunul nimic. sa someze moderatorul asta sef

novac05.04.2008 01:09

ba mai bine sa ne pupe!!!! revolutia incepeeee!!!! :D:D:D

le stabilim aici COMANDANENTUL REVOLTEI! Inainteee! :steagcruce: Mitica la puscarieeeee. Si moderatorii abuzatori la ghilotina!!

novac05.04.2008 01:13

ia'n te uita ... deja ma haituie moderatorii iadului!!! :wall:

bodanelu05.04.2008 06:25
Cel mai bine este cu Dayro in locul lui Banel....Ogararu are forta in mana... cand e aut.. e ca si corner..... de golanski.... el face greseli in aparare... dar centreaza bine.... :steagcruce:

quote-ul e din alt topic, dar mi-am adus aminte de un filmulet.

</a>

deci are forta in lingura in plm :)))

axl05.04.2008 08:56

Lasati vrajeala si antrenati-va!!!!

http://www.crazymonkeygames.com/Boxhead-2Play-Rooms.html

Nu mai e mult.

yo_marius05.04.2008 10:07

Lasati vrajeala si invatati sa

axl05.04.2008 18:51

Stie cineva daca unui zombie ii mai cresc unghiile si parul?

Apropo, m-am intors BINE dispus de la un gratar in sera, cu saramura de crap si scrumbie la ziar.

LE.

Am uitat sa va zic,

On part en mission - avec du son d'exception

Dissection sur beat nos espions sont en faction.

Face de Pokemon. Voici un flot dingo comme

Le parti communiste de Monaco !

Moi j'suis un Ghandi dandy doux tel sucre candy

Fendillant la foule avec une paire de lunettes Fendi.

Le B.A.BA des bases de Casablanca

Tandis que toutes nos basses ont un visa Nasa.

Appelle moi Mao. 1er asiatique couleur cacao.

N Macao Tao d'viet vo Dao t'es ca.O.

Paix Ouazarate, Ouaga, Tiziouzou.

Faut blaser les blass. Zigzaguer tel Zizou.

Fane_casieru'05.04.2008 19:37

@axlu`

Stiam eu ca tre` sa ne mai zici ceva :biggrin:

Ziarul ala cred ca e de vina...prea mult plumb

micutZu' Deni06.04.2008 08:33

Cand joaca nationala Romaniei urmtoru meci ??? :whistle:

razvan beica06.04.2008 09:38
Cand joaca nationala Romaniei urmtoru meci ??? :whistle:

vrei sa faci misto de ei ? :chair:

Joga Bonito06.04.2008 22:59
vrei sa faci misto de ei ? :chair:

Categoric nu!

Vrea sa mearga la Chivu sa-i ceara lectii de literatura. Ce e asa greu de inteles? Mutu, din pacate pentru Deni, ofera doar lectii practice cu uz nazal, dc intelegi la ce ma refer.

maruse, imi esti dator cu o :beer2: ...

novac07.04.2008 04:48
vad ca pe toate topicurile dai ordine si indicatii... esti moderator, admin, steward sau ce?

nu era ordin/indicatie/etc., ci doar o rugaminte. :wall:

"doar un cititor" ... putin cam prea alintat!!! aaa =))

Dany's07.04.2008 12:03

Citeam paginile de demult ale forumului si imi curgea cate o lacrima,momentele fericite(70 posturi/zi,in discutia cu "lordul intunericului") si cele nefericite(farsele lui Ronnie) care m-au adus in stare de multe lucruri :wall: asa ca am hotarat sa ma intorc pe forumu` asta minunat :clap:

axl07.04.2008 12:05

Ma Deni eu cred ca ti-ai luat ban prin alte parti si-acuma te-ntorci la prima dragoste.

LE.

Plm, stelistub.

yo_marius07.04.2008 12:08

smf... :wall::wall::wall::wall:

astia mici au revenit in forta!

Dany's07.04.2008 12:32

Ma da ce aveti voi cu Stelistub ala vai de capu` lui cum era.....bine ca ne-a lasat :yes:

Joga Bonito207.04.2008 12:45

I'm back! :yeahh:

Axl, nu pot sa fac apel? 7 etape mi se pare o masura extrema si abuziva...

Vreau injumatatirea pedepsei. :thumbdown:

dee07.04.2008 14:28

@ Axl

ce i-ai facut lui Joga? si tu si altii l-ati sanctionat de 2 sau 3 ori pentru ca l-a pus la punct pe borcescu? chiar asa soarta cruda merita? raule .... vei ramane singur peste regatul mistourilor intunecate. :))

@Joga

borcescu e greu de doborat, nici macar un ban nu-l poate anihila, degeaba te-ai sacrificat. Novac isi va face sigur de cap, nu va mai fi nimeni care sa-l faca sa se simta inferior ;))

@stelistub

welcome back ... anima-l putin si pe Deni, voi doi faceati o echipa buna ;)

yo_marius07.04.2008 14:34

axl

Poate totuși mai arunci o privire asupra sancțiunii lui Joga.

Oricum Joga, ai o :beer2: de la mine, deși puteai sa-l lași in pace pe om. Atat a ințeles el.

novac07.04.2008 14:53

Joga ai cate o :beer2: de la mine pentru fiecare saptamana pe care o stai la puscrie (ban!)! Sper sa strang 1 bacs sau 2 pana apuc sa ti le dau! :w00t:

axl07.04.2008 15:19

Ia vedeti-va voi de treburile, berile si macrameurile voastre.

yo_marius07.04.2008 15:22

Ce oameni rai...

@Joga

Am incercat man, dar "e lumea rea"... :sad2:

dee07.04.2008 15:32
Ce oameni rai...

da, ce oameni rai...

In regatul intunericului doar raul poate merge pana la marginile sale si domni absolut.

:thumbdown:

novac07.04.2008 15:46
axl

Poate totuși mai arunci o privire asupra sancțiunii lui Joga.

Oricum Joga, ai o :beer2: de la mine, deși puteai sa-l lași in pace pe om. Atat a ințeles el.

Marus ... si doamna de langa turda, Joga este recidivist, jigneste si agreseaza userii pe unde-i prinde (cand il apuca crizele de la cola sau alte sucuri pe care le consuma!). Numai eu m-am luat de doua ori de el cand l-am vazut ca facea nerozii si arogante ieftine ... asa ca domnul galagios :console:, stai linistit la "jail", o saptamana si ... nu-ti mai face clone (cum ai scris la tine pe profil :puke: ) ca o sa ajungi sa intrii cu numele de maradona za great si nu te va mai baga nimeni in seama!

btw, vin la Arad peste 2 sapt ... poti scrie pe hartie ce ai de spus si postez eu in numele tau ... dupa ce ma intorc.

btw2. fratii brothers (deni & stelistub) sunt mici copii ... (pepsi la 0.25) in comparatie cu tine, cand este vorba de a enerva pe cineva - parere personala!

Mi-am mai pierdut 2 min din viata sa caut una dintre postarile "prietenesti, echidistante si mature" (pentru sustinatorii din umbra) ai dasteptului asta: http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?s=&...st&p=232160

dee07.04.2008 18:05

uite ca-mi pierd si eu 30 de secunde ca sa-ti raspund: Novac, tinand cont de antecedentele tale,nu cred ca esti in masura sa-l judeci atat de aspru ... tocmai tu, cu numeroasele tale replici si remarci "prietenoase" la adresa celorlalti. Si cu asta am spus totul, inchei aici off topicul.

«12912922932942951251»