ce-s alea "pcs" ? ![]()
ce-s alea "pcs" ? ![]()
Normal este sa intrebi: ce-s alea pcs-uri, nu? ca ie mai multe ...
care`mi explica si mie incidentul intre Laca si Trica? sau un link ceva catre un video
am vazut la TV ca se certau si trica l-a injurat pe Laca, si acesta a "explodat" cand l-a auzit.... asta am inteles din transmisia la idiotii aia..
care`mi explica si mie incidentul intre Laca si Trica? sau un link ceva catre un video
Laca i-ar fi spus :Tot te bat eu o data..la care Trica l-a injurat de morti pe Laca..cam asta a fost.
bai mi-a dat novac sa va mai dau ceva ![]()
ahh, cica e mai mult al fete: "ca prea le-am rasfatat pe astea de 1 Martie "
În minutul 68 al partidei, iritat de arbitrajul lui Tudor, Tricã s-a îndreptat spre banca tehnicã a steliștilor și l-a înjurat pe Lãcãtuș. "Ne furați cu arbitrii, f..u-vã-n gurã sã vã f.t". Moment în care antrenorul a explodat de furie. A dat cu pumnii și picioarele în bancã, și a vrut sã intre pe teren sã-i aplice o corecție fizicã atacantului.
( o merita din plin si-n plin...parerea mea )
cu Dayro Moreno! :wink: ![]()
cuminzika_16
ahhh....
@ Yo
Asa parere buna ai despre tine ? Neahhh
@ Dragoshel
bine punctat :wink:
si mai zicea lumea de novac ca-i pedofil...
si mai zicea lumea de novac ca-i pedofil...
ai si tu dreptate ...intr-un fel ... iee asaaa, ca si cum te-ai duce tu la scaldat cu baietei de 11 ani ![]()
Ce fac cu "gornasul sef" din peluza? ... ca vreau sa-l fac "vedet". L-am pus pe un topic daaaa ... nu intra nimeni acolo ... nu are iexpunere baiatu'!
Uitasem de "gornas",mai ca n-a dat si-un ranjet
Merita tot...binele din lume ![]()
Oare o merge sa punem o vorba buna "sus" si sa-l facem "vedet" ? E de prima pagina...
bah... ce mistouri nasoale... ![]()
stiu maruse, vremuri triste...
Dar a revenit J.B.!
O bãtrânã, cãtre Ion Iliescu: "Sunteți apetisant!"
Ion Iliescu a împlinit ieri 78 de ani, dar nimeni nu îi dã atât. Lideri PSD și simpatizanți, care au venit sã-i ureze la biroul sãu din str. Atena 11, s-au minunat laolaltã de vitalitatea sa. Cea mai fermecatã a fost o bãtrânã, care a gãsit în Iliescu nici mai mult nici mai puțin decât "un bãrbat apetisant".
![]()
![]()
@Doamnei cu apetisantu`
Ia-l in gura...mamaieeee :biggrin:
Deci am ajuns acasa, inca-s mahmur, si primesc mass cu "Respect Stanici!".
De ce??!
De ce nu, maaaa?!!! La vase cu tine!
Discutie pe drumul de intoarcere de la stadion intre doua fete:
A_M_M: -Si, cum ti s-a parut Porcul?
Verisoara-sa: -Hmm, avea o fata cam de copil, nu ma asteptam sa fie asa fraged. (sau ceva de genul)
WTF?
)))))
A_M_M???
WTF???
![]()
Fraged??? Firav de-a binelea.
Gata, e acasa, se simte in siguranta si se da rotund. Hmmmmmm.
Bai porcule! De ce m-as simti in siguranta doar acasa? Ce, vrei sa pun fetele pe tine?