Fane, te descurcai mai bine de sub pat.
Hai noapte buna, faza cu tabara de refugiati ramane valabila.
Hai noapte buna, faza cu tabara de refugiati ramane valabila.
@Fane, tu nu ai ce face prin vecini?
Asa e..dar avand in vedere ca nu`s la mine acasa ma multumesc si in debara.
@Bodanelu
Taman ce a plecat vecinu la munca si ma gandeam ca a ramas vecina singura si poate i-o fi urat.
Deci ca sa fie clar pentru toata lumea:
Boo, Forever, Alina_Mihaela, si TOATE celelalte prezente feminine de pe forum sunt ale mele. Ele se lupta pentru titularizare si momentan Boo e favorita.
Asa ca terminati cu avansurile, aluziile, uebcamurile sau pemeurile ca sunteti niste caraghiosi.
nici cu mita nu se rezolva nimic?? ![]()
Ps si LE: Si nici daca avem pile la minister??
So that you know,eu sunt o prezenta malefica in niciun caz feminina.Axl te provoc la o lupta in noroi! ![]()
Axl te provoc la o lupta in noroi!![]()
Bineinteles, accept.
Manusa a fost aruncata!
Dar cum nu pot fi in localitate in aceasta perioada reprezentantul meu va fi Boo. Voi urmari evolutiile voastre pe uebcam.
Fair-play, va rog, e destul pentru fiecare.
@axl faci si tu o inregistrate pentru astia care nu o sa fim online la ora meciul?
Imi pare rau, Bodanelu, e transmisie cu circuit inchis. Dar poate afisez comentariul text-live, minut cu minut, cele mai importante faze.
Acum câteva zile eram în orașul natal, într-un magazin de calculatoare și componente. Acolo mai era și un milițian care, indicând o cutie cu boxe, îl întreabã pe vânzãtor "Cât costã?". Respectivul îi rãspunde, la care milițianul replicã: "Una sau amândouã?"
@axl, si daca ma straduiesc sa fiu online la ora meciului pot sa primesc si eu acces la circuitul inchis? pls pls pls ![]()
Mai sunt o multime de lucruri de discutat si de pus la punct:
-echipament
-sponsori
-arbitra
-onorarii (doar e vorba de onoare, nu?)
-premii
Ma gandesc sa transform acest meci intr-o unealta de marketing si, pana la urma, sa vand bilete on-line. Depinde doar de numarul doritorilor.
LE: Chiar am nevoie de bani, tocmai am comandat carti de 150 de RON, ma spanzura mimoza cand ajunge acasa.
Mai sunt o multime de lucruri de discutat si de pus la punct:-arbitra
eu, eu, eu ....
iar acuma sa vad despre ce ati tot vorbit azi si ce-ar trebui sa arbitrez
))
eu, eu, eu ....
Nu vreau sa fiu malitios dar era si-un banc cu "eu, eu, eu...".
@axl, si daca ma straduiesc sa fiu online la ora meciului pot sa primesc si eu acces la circuitul inchis? pls pls pls![]()
e in sistem pay-per-view... deja drepturile TV le-a vandut la Boom TV pentru 55 de milioane (sa moara mitica de ciuda), tu acum trebuie sa-ti instalezi prostia aia a lor... partea buna e ca de la vara, cu aceeasi stupizenie de televiziune o sa poti vedea derby-urile Ceahlaul - Poli Iasi si Gloria Bistrita - Gaz Metan Medias... tot raul spre bine :wink:
E axl pe forum la 00:40 fix parca trebuia sa doarma:)
JB Deni nu Dany;)Tine minte
Stelistub, Deni e doar unul pe forum. b-(
JB Deni nu Dany....
Stelistub iar o dai in glume proaste ...YOU CRETIN, despre persoane care "nu frecventeaza..."
LE. @stanici, sa ai grija de copii sa nu se bage prea tare la molan! LinK
demential pur si simplu...
omg, what could been...
P.S. am decis sa-mi sterg frustarile referitoare la pampalaii de "ziaristi" din ziua de azi...
LE:
LLE: edge of space....flying into stratosphere... real
Stelistub, Deni e doar unul pe forum. b-(
Exact....chiar de el vorbeam.
Cred ca trebuie sa-mi schimb nick-ul vad ca arat ca o copie a lu' Deni
... vad ca arat ca o copie a lu' Deni
Asta trebuia sa faci inca de cand ai primit primele reactii negative ref la furtul de id. Mergi pe ala yo_jedy sau daca ai sange in oo incearca Dany_casierul. Sa te vedem cat te tine! :biggrin:
:laugh:
chiar daca iti schimbi nick-ul, tot ca o copie a lui deni o sa arati ![]()
maaa! cand va caftiti? tot botoasa esti? sau ti-a mai trecut?