@JB
esti zoofil cumva???
@JB
esti zoofil cumva???
Nou sport in doi : kick her ass , eu am scos deja (cu o partenera de pe aici) 923m, ca-i mai usurica, de!
:biggrin:
P.S. de acum inainte o sa pui cate un link la fiecare post??
1093,9 m. IUHUUUU!!!
1093,9 m. IUHUUUU!!!
Tot cu ... ? :biggrin:
LE. Marius poate ca este din cauza de la dimensiunea maciucii!
877 m.......
bleahh....
De mine se fereste.. sare singur.. ![]()
LE: I`am tars unaa.. mama mama.. 1094,1m
Eu am scos 1298m maxim, da la mine in departament recordu e peste 1500m ![]()
Mai Joga - eu pot spune ca am doi rinichi si un ficat... teoretic as spune adevarul... practic, nu stiu daca mai am ficat.
)))...te doare urma de la ficat?!..
))
In perioadele in care nu beau ca sa ma anesteziez, parca da semne de razvratire. Si ma mai doare urma de inteligenta pe care cica as poseda-o - asta iar teoretic vorbind ca practic... sunt jale:)).
1294,40m ![]()
nu ma las, nu poate fi porcu' pe locul 1 ![]()
1124 m. sper sa ma credeti pe cuvant, nu am mai facut poza
. o data a ramas si infipt cu picioarele in sus la 150 m ![]()
773.2 .... care e secretu vostru ??
care e secretu vostru ??
loveste-l in ghidon, insa abia atinge-l.
new record 1551
gata, ma declar multumita, Stanici e sub mine , nu merita el locul 1 ![]()
cate ar fi de comentat la posturile astea.....auzi..."peste mine"..."sub mine".....off off,mai mai....
1125.3
topic despre porci..
Azi a fost o zi perfecta. M-am culcat pe la 11 ziua si m-am trezit acum 1 ora. Mai stau putin si ma duc sa ma culc.
Oooo,am gresit topicul,credeam ca e "lua-te-as la misto"! si cand colo am nimerit la jocuri si concursuri... ![]()
Pai daca Dee vrea sa stea - aaa, pardon- sa fie deasupra....
Ati incurcat-o !
Virgil este din nou moderator si e pus pe incidente.
Muhahah.
Vai. Cat de neinteresant. Las' ca incidentele nu au omorat pe nimeni, barbugiule!
P.S. : - haideti, baieti, aia cu bairamu'... "salut, domnul Virgil, ce mai faceti, ce naspa a fost fara dumneavoastra moderator, pe care dintre fese vreti sa va pup etc".
salut, domnul Virgil,, pe care dintre fese vreti sa va pup ?
cat de bolnav esti.....ti-am mai zis ca fanteziile tale de hemolau(cuvant rezultat din combinarea caracteristicilor tale -emo si homo) sa le pastrezi pentru tine si iubitul tau.
Frustracel... daca nu esti in stare sa observi niste ghilimele si sa recunosti un mod de exprimare la figurat, du-te unde ti-a sugerat domn moderator- adica la scoala (chiar lasi impresia ai nevoie).