FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«12142152162172181251»
Dany's01.02.2008 20:08

Uite si un raspuns

MesajTrimis: Marti 17.10.2006 1:41 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

"Dragele mele,am o mare problema.La propriu si la figurat"..

Reformulare: Dragele mele,am o mare problema. La rahat.. dai mai bine pe roz asa crede-ma O_o.

"Azi dimineata m-a apucase in troleu,noroc ca am avut muschii fesieri mai puternici,altfel nici nu vreau sa imi imaginez!!!!" - Imagineaza-ti daca conducatorii mijloacelor de transport in comun in speta troleibuz-ul ar obliga calatorii sa coboare la capatul liniilor, cat poti sa mergii cu muschii fesieri stransi ? Smile)

"Si pentru ca nu era de ajuns,ieri am scapat un partz cand vorbeam cu administratorul blocului despre gigacalorie."

Sa inteleg ca te intereseza problemele blocului cand ai curu`(fundul, anusul, gaoaza) prastie

"Efectiv nu l-am putut tine!!!".. Partzul apare tot timpul inaine lu` caca, norocul tau ca nu prea avea adminstratorul ce sa iti spuna ca altfel ii serveai si felul doi

http://deceblog.net/salvari/search.htm

novac01.02.2008 20:19
si asa au si chirurgii de lucru =))

Asta va invata mah la scoala? offffffff LE.ce bine, ce bine. !!! :ohmy: altu-i curiosU pe aici :P

LE2. os, oasa...ce conteaza ca-i la fel! tot un ... id face.

danimarcu01.02.2008 20:44

Tanti aia de mai sus sa faca bine sa-si puna un dop de pluta!

Momentan,dintr-ala normal, iar peste ceva timp d-ala gros,de damigeana! :biggrin:

novac01.02.2008 21:01

DENI! Intoarce-te la banca ta! Astia aici vorbesc de doape de damigene si cepuri de butii... nu-i de tine!

LE.Repede si Marus :biggrin: :biggrin: curios rau! ca ce vorbim p'aici fara el..

yo_marius01.02.2008 21:04

bah....svf pe astia "casnici" care nu v-ati gasit timp si de Steaua!!! un sincer JET!!!! e din toata inima!!!

Joga Bonito01.02.2008 21:04

Ce aveti mah cu saracul baiat?

Asa obtine experienta, de pe forum. :laugh:

micutZu' Deni01.02.2008 21:10

Sfatu meu ... sa toarne cat mai mult lubrifiant .....

@Marius ce ai ma cu mine ??:| Ca io plec de la sc sa ma uit l meciurile Stelei , stiu fiecare secunda din meciu de azi .... ma urasti ?? :unsure:

john_8602.02.2008 00:38

sunt total de acord cu Marius. Nu, Deni, nu te uraste, se referea la cei care nu au venit la meciul de hochei, dar care s-au anuntat

yo_marius02.02.2008 19:52

PREGATITI-VA!!!!!

Potrivit calendarelor marii civilizatii meso-americane, recunoscute ca fiind cele mai precise de pe Terra, de sfarsitul lumii nu ne mai despart decat patru ani. Formidabili observatori in stele, mayasii au descoperit in urma cu 3.000 de ani oscilatia axei terestre care, cu cicluri de 26.000 de ani, schimba continuu pozitia aparenta a astrelor. In prezent, ne apropiem de finalul unui asemenea mare ciclu, care, in conceptia mayasa, coincide cu sfarsitul lumii, prezis pentru decembrie 2012. Lawrence E. Joseph, un cercetator american, a verificat aceasta teorie cu metoda galileiana, noteaza "La Stampa". In 2012, a observat el, vom asista intr-adevar la o aliniere extraordinara. In plus, tot atunci, activitatea petelor solare va atinge un apogeu, iar schimbarea polilor magnetici ai pamantului urmeaza sa se produca in jurul aceleiasi perioade semnalate de mayasi ca fiind sfarsitul lumii.Profetia maya privind anul 2012 este dintotdeauna un best-seller in cultura New Age. Pentru civilizatia Maya, anul 2012 va marca trecerea la o epoca mai spiritula, intr-un domeniu al unui nou element pe care l-am putea traduce prin "eter'". Interpretarile privind felul in care va arata acest sfarsit difera, insa multi considera ca fi o trecere traumatizanta si ca nu este exclus sa implice sfarsitul intregii umanitati. Nimic nou, numai ca un om de stiinta american, Lawrence E. Joseph, deosebit de pragmatic fiindca este si un intreprinzator de succes, a verificat aceasta teorie cu metota galileiana si si-a prezentat descoperirile in cartea intitulata "Apocalipsa 2012. O ancheta stiintifica cu privire la sfarsitul civilizatiei", recent tradusa in Italia si aparuta la editura Corbaccio.Joseph - care a studiat, intre altele, fizica si literatura - s-a dus in jungla guatemaleza pentru a cauta urme ale documentelor maya ce descriau miscarile ciclice. Cu putinul ramas dupa distrugerile sistematice comise de spanioli in secolul al XVI-lea, Joseph a legat data de 21 decembrie 2012 de un eveniment astronomic: pozitia Terrei fata de Soare si inclinatia sa vor face invizibil centrul Caii Lactee, ocupat, dupa cum se stie, de o uriasa gaura neagra. Pentru Maya, evenimentul ar marca sfarsitul unui flux de energie vitala pentru fiintele umane. Desi stiinta nu poate sa ne spuna prea multe despre misteriosul flux de energie invocat de mayasi, cautarea pe cer a destinului nostru nu este ceva irational, noteaza "La Stampa", amintind ca fizica moderna ne-a permis calatorii in spatiile interstelare infinite, la bordul navetei Terra, in interiorul unui sistem solar ce se roteste in jurul unei galaxii ce se indeparteaza cu o viteza ametitoare de celelalte. Faptul ca aceasta calatorie poate fi presarata cu accidente ne-o dovedesc cele cinci mari disparitii in masa. Ultima a fost provocata in urma cu 65 de milioane de ani de coliziunea cu un asteroid.Desi este putin probabil ca Maya sa fi fost la curent cu sfarsitul dinozaurilor, ei au calculat ciclurile alinierii planetelor cu o precizie absoluta. In 2012 - observa Joseph - vom asista la o aliniere extraordinara. Fapt ciudat, activitatea petelor solare va atinge un apogeu tocmai atunci. Fapt si mai ciudat, in sectorul magnetic terestru au fost semnalate "gauri" asemanatoare celor de ozon: se pare ca polii magnetici sunt pe punctul de a se schimba, un alt eveniment ciclic ce slabeste campul magnetic si, deci, apararea noastra impotriva bombardarii cu particule grele (pe termen lung letale) ce provin din spatiu.Joseph avanseaza totusi o ipoteza. Nu cumva alinierea planetelor va contribui la o exacerbare a activitatii solare, care, la randul ei "distruge" campul magnetic terestru? Alinierea planetara ar putea provoca atunci o furtuna solara ingrozitoare. Joseph - printre primii sustinatori ai lui James Lovelock, inventatorul "teoriei Gaia", Terra Vie - considera ca si exploziile ciclice ale supervulcanilor cum ar fi acela din lacul Toba din Sumatra - care in urma cu 74 mii de ani a provocat cu stratul de cenusa o indelungata iarna si a redus populatia umana la cateva mii de suflete - pot fi un fel de autoreglare: daca energia in circuit devine excesiva, Mama Terra are grija sa raceasca sistemul.Aici drumul devine mai accidentat. Bazandu-se pe teoriile vizionarului rus Alexii Dimitriev, Joseph extinde teoria Gaia la sistemul solar si la intreaga galaxie. Dimitriev, fizician ecologist, este sigur ca sistemul solar abia a intrat intr-un nor interstelar cu o foarte puternica energie si activitate electromagnetica. Intregul sistem solar reactioneaza, incercand sa se adapteze la noua situatie. Punctul culminant va fi atins in 2012. Daca ciocnirea va fi deosebit de violenta, activitatea electromagnetica va descarca o imensa cantitate de energie asupra planetei noastre. Comete si asteroizi ar putea suferi oscilatii in orbita lor iar riscul de coliziuni ar creste.Cercetatorul american nu exclude, insa, nici o alta interpretare a profetiei maya: 2012 ar putea insemna si intrarea intr-o noua era de constiinta mai ridicata, dar bazata pe stiinta. Iar cercetarea lui Joseph se incheie cu o alta intalnire: inceputul experimentului LISA (The Laser Interferometer Space Antenna), una dintre cele mai cutezatoare tentative de descoperire a legilor Universului. Prin experimentul LISA, NASA isi propune sa capteze, in sfarsit, misterioasele unde gravitationale cu ajutorul unei "triangulatii de sateliti". Primii vor fi lansati in 2012.

@Maruse - ce-ai mancat mah ???

Azzido02.02.2008 19:58

potrivit calendarului meu (foarte precis), la ora asta eu trebuie sa mananc. :D

c.ronaldo1702.02.2008 20:19

Dai `reaq cu meteoritii lor cu tot.. Eu vreau sa vad cum joaca pustii adusi de A.Ilie la 25 de ani..

Stanici02.02.2008 20:38
potrivit calendarului meu (foarte precis), la ora asta eu trebuie sa mananc. :D

Si calendarul tau cand spune ca sa mergi la hochei, bai?!!

danimarcu02.02.2008 20:45
PREGATITI-VA!!!!!

Potrivit calendarelor marii civilizatii meso-americane, recunoscute ca fiind cele mai precise de pe Terra, de sfarsitul lumii nu ne mai despart decat patru ani.

S-ar putea sa ne desparta mult mai putin...

De exemplu,daca iese Jiji presedinte!... :wink:

yo_marius02.02.2008 20:49
Si calendarul tau cand spune ca sa mergi la hochei, bai?!!

imediat dupa carrefour??

Joga Bonito02.02.2008 22:34
S-ar putea sa ne desparta mult mai putin...

De exemplu,daca iese Jiji presedinte!... :wink:

A visat-o si Habibbou cand era in transa! :wink:

Deci sa ne pregatim oameni buni, inceputul sfarsitului e aproape...

dee03.02.2008 00:08
Am fost plecat pe mare o saptamana si deja topicul asta s-a transformat radical. Trebuie sa ma imbat intr-o noapte ca sa-l aduc la gloria de alta data.

Doamne, cate nu fac eu pentru forumul asta!!!

Axl, pe unde umbli iarasi? :)

vezi ca iarasi te astepta 'aceeasi soarta': o Feteasca Alba cu parfum discret al florilor de vita, cu un gust suav,atragator, imbietor ... 12% :D

micutZu' Deni03.02.2008 08:48

@Marius zimi data si ora la care vine meteoritul , ca nu vreau sa pierd nici o secunda , vreau sa petrec pana la moarte !!! :D

LE: Bine acum , io sunt resemnat , ce mai trebuie scoala cand murim in 4 ani , hai sa facem toti numai nelegiuiri :D

yo_marius03.02.2008 08:53
@MariUs zi-mi data si ora la care vine meteorituL , ca nu vreau sa pierd nici o secunda , vreau sa petrec pana la moarte !!! :D

LE bIne acUm , io sunt resemnat , ce mai trebuie scoala cand murim in 4 ani , hai sa facem toti numai nelegiuiri :D

wtf?????

bha!!! tu du-te macar la romana!!! macar atunci cand mori sa stii sa scrii!! ce mama dracu'!!!

micutZu' Deni03.02.2008 09:24
bha!!! tu du-te macar la romana!!! macar atunci cand mori sa stii sa scrii!! ce mama dracu'!!!

N-are tata bani de tastatura noua ....

novac03.02.2008 20:36

el:13 useri pe forum

el:ce rusine

eu: 11 + militia

el: :))

el: da da is si doi militieni

el: un "militian" ca user.doi militieni cu litere colorate

Ce pustiu ie baaa!

steag1 Bai la cat incepe K1? ca vreau sa scriu pe topicul ala deschias de mine (pe care nu se uita nimeni :laugh: )

c.ronaldo1703.02.2008 20:38
Vali: cf ma?

(*)Hi5-StAr(*): stau si dau

Vali: limbi?

(*)Hi5-StAr(*): nu,m**e

Vali: da-mi si mie

(*)Hi5-StAr(*): iti dau

(*)Hi5-StAr(*): =))

(*)Hi5-StAr(*): =)) =))

:))

danimarcu03.02.2008 20:41
el:13 useri pe forum

el:ce rusine

eu: 11 + militia

el: :))

el: da da is si doi militieni

el: un "militian" ca user.doi militieni cu litere colorate

Ce pustiu ie baaa!

steag1

Eu nu recunosc nimic!...

Ohoo ,22 de useri!

novac03.02.2008 20:57

Asta, yo_marius nu mai scrie pe aici ca de, s-a apucat de gazetarie...tolontanelul:P

LE. Cum e asta? silicoane 'ncorul Madrigal? credeam ca altceva se baga acolo....

danimarcu03.02.2008 21:28
steag1 Bai la cat incepe K1? ca vreau sa scriu pe topicul ala deschias de mine (pe care nu se uita nimeni :laugh: )

Ooo,@novac ,nu stiam ca ai topic personal!... :biggrin:

Tre' sa-mi fac si eu! :unsure:

yo_marius03.02.2008 21:31
Asta, yo_marius nu mai scrie pe aici ca de, s-a apucat de gazetarie...tolontanelul:P

LE. Cum e asta? silicoane 'ncorul Madrigal? credeam ca altceva se baga acolo....

ce invidosi sunt cate unii....offfff Doamne!!! credeam ca am prieteni!!!cum ma Novac,tocmai tu sa te iei de saraca simonica???

P.S. si l-a bagat si in buze....siliconul mha!!!

«12142152162172181251»