Da' chiar ca creata aia are ceva.
Gata, stiu! Are picioare scurte. Nu-i buna de invatatoare la sat.
Are careva melodia aia super a lui Marius Dragomir, "Cine oare"? Am chef sa rad in hohote.
Gata, am gasit-o, norocul meu e ca si facut.
Gata, stiu! Are picioare scurte. Nu-i buna de invatatoare la sat.
Are careva melodia aia super a lui Marius Dragomir, "Cine oare"? Am chef sa rad in hohote.
Gata, am gasit-o, norocul meu e ca si facut.
....
Si n-am mai ascultat de nu stiu cati ani o melodie de la inceputul boy-band-urilor din Romania, Marus sigur o stie, erau 5 rahitici, cantau pe niste stradute cu piatra cubica, ceva gen "iti vei aaaamintiiiii iiii candva, ce frumoaaaaasaaaaa-iiiii draaaaa aaagostea, nu vei reeegretaaa aaaaa ououuu ca m-ai intaaaaalnit ........ pe miiine". Cine are melodia assta si mi-o trimite are tot respectul meu muzical.
@ axl
daca inca mai vrei sa razi in hohote iti recomand Marius Dragomir - salvamarul
http://www.youtube.com/watch?v=kzo_nQ99V4w
sau plus 2 - vino la Constanta unde fac fetele clantza
http://www.youtube.com/watch?v=eKgZnDo-AnY...feature=related
LE: asa e axl
ei se cheama n5 si aici gasesti mel
Asta cu picioarele nu-i asa evidenta dar uita-te ca are un san mai lasat, este evident ceacara si la ridurile care le are... sigur bea de stinge!
LE. axle, nu uita de ASIA la partea cu versurile. Au fost premiante
cu coronita!
ei se cheama n5 si aici gasesti mel
Ai tot respectul meu muzical.
Doamne, ce seara nebuna! Marius Dragomir, N5, Genius, oare ce urmeaza? Andre? T-short?
Da' pe baiatul ala negru care arunca cu banane il stie careva? Nici nu mai tin minte cum il cheama si n-au trecut decat 10 ani de la ultimul concert, pe plaja la Neptun.
LE
Bai fratele meu, versuri din astea nu se mai fabrica, s-au dus vremurile! Ia auzi:
"Te-am fermecat cu privirea senina/ Farmecul meu de baiat/ Te-a facut sa ma vrei doar pe mine/ Doar pe mine."
Maruse, in ultima vreme simt ca te-am atacat destul de mult si simt asa, ca si cum ar trebui sa-ti dau ocazia sa te iei si tu de mine. Uite, pentru ca m-am luat de preferatii tai, N5, te rog sa te iei si tu de Rammstein sau de RHCP. Sau, cine stie, chiar de Metallica. Dar numai in seara asta!
Doamne, ce faza mortala, am ras 18 minute cu lacrimi, ma jur. Am gasit a doua melodie N5, "Un sarut".
"Nu vreau, fetito, ca sa te pierd."
Sa fie pentru toti si toate
LE: Interzis celor sub 16 ani!!!
http://www.youtube.com/watch?v=4Ysz8HqoE-c...feature=related
nu credeam ca exista atati tampiti pe pamantul asta!!!
si nu credeam sa vad si sa ascult o japoneza cantand "vrei sa pleeeeeci dar numa numa iei,chipul tau si dragostea din tei...."!!!
E SI VARIANTA IN COREANA!!!!
Inca o varianta, de la stiri :
later...eu l-am pus din nou.
oare de ce nu pot sa deschid link-urile care au ... in ele?
Maruse, in ultima vreme simt ca te-am atacat destul de mult si simt asa, ca si cum ar trebui sa-ti dau ocazia sa te iei si tu de mine. Uite, pentru ca m-am luat de preferatii tai, N5, te rog sa te iei si tu de Rammstein sau de RHCP. Sau, cine stie, chiar de Metallica. Dar numai in seara asta!
uite,preferatii mei sunt(in ordinea in care imi vin in minte): Alex Ubago,Amaya Montero,Chayenne,Lara Fabian,Laura Pausini,Takida,HIM,Avenged Sevenfold,Poets of the Fall,Uno Svennigsson,Avril Lavigne,Britney Spears,Demis Roussos,Despina Vandi.......si ar mai fi cativa...
simte-te liber sa te iei de oricare din preferatii mei...
..si ar mai fi cativa...
Tokio Hotel, nu? Am auzit ca e formatie emo. Sunt tru.
Care stie ce rasa de caine este cel din imaginea atasata?
dop de pluta ![]()
Tokio Hotel, nu? Am auzit ca e formatie emo. Sunt tru.
NU
Ba da, ba da.
nu
Vezi ca ti-a cazut o insigna.
nu am asa ceva......
Genial.
F. F. F. Freestyler:
http://www.youtube.com/watch?v=lOC6XYJmD88...feature=related
Cred ca dee a fugit ...
Pana la 3.00am se puteau depune contestatiile, de aceea n-am spus nimic . Asta-i scuza oficiala.
Adevarul e ca acuma am ajuns acasa
.
Bun, iar acum votul meu. Pentru sinceritatea de care a dat dovada (nr.12- d), pentru umorul fin bine dozat ( nr.9,nr.12- subpunctele a,b,c) , pentru calitatile fizice si morale de necontestat ( nr. 7,13,14) , pentru crez ( nr.10) , pentru cultura fotbalistica (nr.15) ,dar mai ales pentru raspunsul la intrebarea nr.16 votul meu merge spre Criss.
De azi inainte lumea i se va adresa cu titlul de mr. Criss.
le: constat ca oricat de mult as posta, eu raman la cifra 550.
Novac, Joga, e sansa voastra sa va afirmati, sa acumulati puncte. In ultimul timp ati tras tare in sensul asta ![]()
le: constat ca oricat de mult as posta, eu raman la cifra 550.
Dupa cum foarte bine a gandit Azzido, posturile scrise in acest topic nu se pun la numaratoare. Lucrul asta s-a anuntat mai demult, n-ai observat ca au disparut de-aici Deni si Stelistub? Oricum, nu te stiam asa AHTIATA dupa rank-uri. Rusine!
Criss, felicitari! Frumosu' lu' tata!
@axl
stai cam prost cu spiritul de observatie ![]()
rankul meu e unic si constant din luna august 2007! ![]()