Stanici pentru noi este Ceausescu 2(mai ales pentru mine)
P.S. ma uitam acolo la ''asistentul meu'' si liderul are 7 posturi erau zile cand eu si axl aveam 77-78
Stanici pentru noi este Ceausescu 2(mai ales pentru mine)
P.S. ma uitam acolo la ''asistentul meu'' si liderul are 7 posturi erau zile cand eu si axl aveam 77-78
Buei putza.. tocmai m-ai facut cizmar abalfabet. Poate te bag la vreun Canal, ceva..
Buei putza..
de fapt e BUEY
omg,wtf nu cun limbajul de mess?? tocmai u??
http://fobii.blogspot.com/2008/01/tarfa-pr...er-mortala.html
imi pare raw ca postez off topic..dar e prea tare video, rad d 5min, nu mai pot =))
hahaha chiar e tare filmuletu'
@Stanici Te porti cu mine ca Stalin.
Srry, Marius, greseala mea. Promit ca numai fac. >
<
@ Stelistu_b....Si idolul tau e , de fapt, Hitler?!!
imi pare raw ca postez off topic..dar e prea tare video, rad d 5min, nu mai pot =))
Blonda undercover.....=))))
@Stanici Te porti cu mine ca Stalin.
detaliaza cum se purta Stalin cu tine
Stalinici O sa-ti zic de azi incolo
Tare!... :biggrin: :biggrin:
" a intrat dulapu-n ea...!"
unii mor in razboaie, altii mor de prostie.
Buga, esti iertata de toate porcarioarele din trecutul recent si pe care le vei comite (sigur) in ianuarie, pentru filmuletul asta. Prea tare!
Spune-mi totusi, ....ooo... cunosti, cumva ? :biggrin: :biggrin: :biggrin:
LE. Achtung: E perioada de reduceri, conduceti cu ochii in 14 sau luati metroul
Ies domnitzele ca mustele...
vrei sa realizezi cat esti de prost? joaca conquiztador! ![]()
asa ar trebui sa fie reclama de fapt, nu cucereste Romania.
acolo nu trebuie sa fii mai destept decat adversarul, ci mai putin prost decat adversarul.
sau mai norocos
vrei sa realizezi cat esti de prost? joaca conquiztador!![]()
mda, am furat si noi un joc de la unguri ...
Jhon, dar tu mai joci ConQUIZtador? ![]()
bantuia si pe la mine prin birou microbul, acum cateva luni, prin iulie, dar nu ne-a tinut mai mult de 3 saptamani. Prima data am prins-o pe secretara, a urmat apoi colegul de vis a vis, apoi eu, apoi orice client care se nimerea in momentul ala in birou, de la intrare era nevoit sa raspunda la intrebare. Ne faleam care ce cruce aveam, ce culoare avea piatra sau cate capuri de morti am colectionat . Tin minte ca venisera niste studenti in practica, aia le-a fost practica de vara, n-aveam timp de ei, ce naiba
)
VECHEA VERSIUNE- mult mai buna si mai atragatoare

NOUA VERSIUNE

@Dany's
stalinici? ![]()
mai degraba porcusorul viteaz si baba novac, intotdeauna in tandem la bine, la rau la betie.
Jhon, dar tu mai joci ConQUIZtador?![]()
da, m-am apucat si eu acuma si erau intrebari de genul "cati pasi a facut mulder intre 8 si 8 si un sfert".
m-am lasat tot acum
![]()
LE: jocul e luat de la unguri?
deci ei viseaza sa cucereasca Romania, mama lor de unguri...
Care stie unde mi-am pus pietrele pentru bricheta? Si de doua zile ma doare capul de mor.
LE: jocul e luat de la unguri?deci ei viseaza sa cucereasca Romania, mama lor de unguri...
doar viseaza...
jocul e international, insa a fost conceput de o firma de software din Ungaria, evident harta era a lor. Eu am testat o data si harta Germaniei, sa vezi ce fain ii sa-i cuceresti pe nemti
)
da, m-am apucat si eu acuma si erau intrebari de genul "cati pasi a facut mulder intre 8 si 8 si un sfert". m-am lasat tot acum
la inceput erau f multe intrebari haioase(tampite) legate de Cluj, ca tipul care a preluat jocul e din Cj ...sa-i vezi pe 'mitici' ce se ambalau cand le pica o intrebare de genul "cine-i mascota Clujului?"
ahhh novac, esti prea atent la detalii : capete, capuri ... who cares?!
Ne faleam care ce cruce aveam, ce culoare avea piatra sau cate capuri de morti am colectionat .....
buga, nu-ti face stres! are balta peste.....
Dee, ai frigiderul mare ? Sau ii ingropi in fata blocului, pe "capurile" astia ? :biggrin: :biggrin:
la inceput erau f multe intrebari haioase(tampite) legate de Cluj, ca tipul care a preluat jocul e din Cj ...sa-i vezi pe 'mitici' ce se ambalau cand le pica o intrebare de genul "cine-i mascota Clujului?"
cred ca e si putin ungur ca acum sunt f multe intrebari de genul "ce inseamna dsghasdk in limba maghiara?"
la fel si cu limba tiganeasca. minoritatile au prioritate.
Care stie unde mi-am pus pietrele pentru bricheta? Si de doua zile ma doare capul de mor.
Vezi in hol pe pian....am o zeama de varza limpede ,acidulata si nu este potroaca..o dau ieftin !
Cat de ieftin mai Fane?
:tongue: , te intreb fiindca as avea nevoie si eu .... Iti trimit cate un "kil" de "vischy" pentru fiecare litru de "potiune de varza" ...
@john 86, si-a revenit vecina ta sau tot vacosoprana este?
LE. Joga, daca nu apari cu berbecele o sa-ti rup urechile (dp cap) cand te mai prind pe aici!
s-au adunat toti mishtocarii la un loc...
Bah,voi n-aveti ce face la ora asta? :smile:
pe bune acuma, pe vecina mea o apuca "cantatul" cand mi-e lumea mai draga.
se trezeste la 7-8 dimineata si face vocalize
LE: referitor la subiectul DNA, sper din toata inima ca fratii giovani si Victor sa infunde puscaria!!! la jilava cu voi, spurcatilor!!!
scuze de off topic :tongue:
@john_86
Da-i una`n gura.