Multumesc, Marius. Asta e numarul 5?
who's counting.....
@wally
tu ai un "hands off" pentru mine din partea lui "stanci"
de fapt,speram la un anturaj de la nico sau corinutza,baietii lasandu-i in "grija" noului idol al saitului.........
Multumesc, Marius. Asta e numarul 5?
who's counting.....
@wally
tu ai un "hands off" pentru mine din partea lui "stanci"
de fapt,speram la un anturaj de la nico sau corinutza,baietii lasandu-i in "grija" noului idol al saitului.........
Cum mai?Noul idol...miau? ![]()
Stiam eu ca lipseste ceva si acum mi-am dat seama ce. Ce se mai aude de Dee?
Год близится к концу, ночи стали длиннее, праздничная атмосфера наполняет нас волшебным чувством и позволяет мечтать. В этих числах прошлого года у меня тоже была мечта. Я мечтал стать президентом УЕФА, и в январе делегаты национальных ассоциаций на Конгрессе в Дюссельдорфе осуществили ее.
STIU!!! NICI MIE NU-MI VINE SA CRED!!!!
LE: @ stanici
deja te simti vedeta???
de unde autoritatea fantastica de "a ma numi" ceva.....orice....
p.s. filmul meu s-a tras 95% cu viteza de 800 kb/sec,iar acum "ruleaza" cu ametitoarea viteza de 11 kb/sec.......in 5 ore si 29 min e gata!!
Buna, Wally!
Cred ca s-a hotarat sa ne lipseasca de mirificile sale postari pe o perioada nedeterminata. Stiu ca unora le este greu, o plang pe la colturi. Cine stie, poate se va indura si va reveni.
Marius - in calitate de "nou idol al saitului", te numesc "the queen of the sait".
Mda...cred ca din solidaritate fata de "pretenul" ei Deni nu mai posteaza nici ea acum...
Cred ca nu crezi corect..
.... Ce se mai aude de Dee?
ultima data gatea prajituri. Cred ca a mancat din ele, gresit!
@stanici
-de bine! am gasit companie feminima pentru aia de cauta disperati, vezi min 3-5, "fato" : http://www.youtube.com/watch?v=CQ1tTol5FoU...ww.mondenii.ro/
-de rau! anul porcului se sfarseste in 2 zile. Ochii'n patru, dusmanul vegheaza.
LE. Link stramb...indreptat. Hmmm.
Pisi,de ce nu ne spui tu de ce nu e corect ce crede Wally? :laugh:
Pentru ca este gresit, Pisi.
Am inteles ca e gresit,dar vrem sa stim adevarul.Nu te mai eschiva pisi si spune-ne si noua,nu stii ca nu e frumos sa tii doar pentru tine?
@gabi_MS Ce faci de revelion? :tongue:
Cred ca nu crezi corect..
Si eu cred ca tu nu crezi corect ce cred eu...
Mda, am citit cele multe pagini scrise in lipsa mea si cu parere de rau (dar cu ascunsa multumire sufleteasca egoista) va spun ca n-am zambit nici macar o data.
Concluzia: ce nu-si face omul cu mana lui se numeste plictis.
Stire 'bomba'
Un barbat care cauta prin tomberoanele aflate in apropierea Hotelului "Central" din municipiul Arad a gasit o racheta militara de productie romaneasca.
Baga-mi-as, eram sigur ca pe acolo am pierdut-o.
Cautand prin tomberoane ceva de mancare sa dai peste o racheta mare noroc,daca eram in locul lui o pastram pentru revelion
Nu stiu cum naiba ne-ai nimerit...si pe mine si pe Korynutza..dar e d bine,oricum :wink:
Ce se mai aude de Dee?
isi face vanatai pe partie ![]()
in timp ce eu ii ud florile, dau de mancare la papagal ... si hmm, cred ca o sa-i reinstalez si windowsu' ca-i merge ca dracu.
Mda, am citit cele multe pagini scrise in lipsa mea si cu parere de rau (dar cu ascunsa multumire sufleteasca egoista) va spun ca n-am zambit nici macar o data.
iti recomand cu caldura Benny Hill,Doru Octavian Dumitru,Tociu si Palade,Divertis etc.....
asta e topic de "mistouri serioase"
Vrei sa zambesti vorbeste pe mess cu Danny despre "StanIci"
P.S. Alina iar ne urmaresti?
iti recomand cu caldura ...Doru Octavian Dumitru...
Da, da...DOD rupe normele...
Am spus ca doar Alina e jandarm... my bad - mai avem unul printre noi.
Nico and I know who in a tree....
.
Nico and I know who in a tree.....
WTF???????????
congoleza mea de balta nu ma ajuta sa inteleg ce ai vrut sa zici....
@bugaboo
my bad girl....
Virgulele, Marius!! Virgulele fac totul.
Poti sa cunosti la perfectie congoleza- era o gluma "cu caracter intern".
degeaba daca nu va dati palme, trageti de par, zgariati sau lupte in noroi
sincer as prefera oricand o lupta in miere cu Alina......Plugaru...:wink:
noi preferam sa ne aratam "latura feminina" intr-un bar,cel care cade primul sub masa urmand a fi invinsul....
si totusi,desi e cam gretos,as incerca un scuipat in drectia lui "stanci".....macar pentru glumele lui cu "caracter intern"