Asta era scopu meu de cand eram boboc pe forum , da acum scopu meu e sa il omor pe Stanci !!!
Deci , la revedere Stanci care ai fost cel mai dracos cu mine dintre useri , cel mai rau , cel mai scarb , cel mai BOU !!!
La revedere Dragoshel , care ai fost cel mai de treaba cu mine de pe acest forum , si esti cel mai bun moderator de pe forum . Si iti multumesc ca mi-ai tinut mereu morala cu limba romana . Si iti multumesc ca esti TU !!!
La revedere C.Ronaldo , care m-ai sustinut cu pariurile si m-ai invatat fifa , si care ai fost ala care mi-ai fost alaturi cand am scos primu bilet castigator la pariuri .
La revedere Azzido care m-ai ajutat sa creez primu meu topic de succs , si care mi-ai dat 10 MB prin care sa ma destrabalez .
La revedere Fan , care ai fost si esti un casier adevarat . Si care ai stiut merue sa faci glume pe seama mea si sa imi placa ![]()
La revedere Marius , care ai fost todeauna alaturi de mine , si m-ai sustinut la fifa , si toate chestile
. Si care mi-a fost si inca imi e un frate pentru mine ![]()
La Revedere Axl , care mereu ai fost alaturi de mine sa imi dai warn la discretie ...
La revedere Dee , care ai fost ca o sora pentru mine , si mereu mi-a luat aparareea in fata la oameni rai ca Stanci .
La revedere Criss , care nici pana acum nu am apucat sa joc o Fifa cu tine , da mi-a facut mare placere sa ma uit ce prostii mai ai pe deskop si sa vbesc cu tine pe mess ![]()
La revedere Bodanelu` , si iti multumesc ca esti un Valcean si un om de treaba .
Deci La revedere tuturor , si sarbaturi fericite !!! >
<
Mai putin Stanci , care as vrea sa moara arzand intr-un cazan cu foc !!!