Tu iti dai ban cu piciorul? Sau vrei sa-ti tragi si un sut in fund sa fie complet? Sa te simti izgonit...
Pe mine nu ma doare, pot sa-ti dau eu un sut in fund, ca si asa de bordura in dinti ai scapat. ![]()
Tu iti dai ban cu piciorul? Sau vrei sa-ti tragi si un sut in fund sa fie complet? Sa te simti izgonit...
Pe mine nu ma doare, pot sa-ti dau eu un sut in fund, ca si asa de bordura in dinti ai scapat. ![]()
Bine, iti dau parola de la cont sa imi dai autowarn sa te simti bine ![]()
Si sunt eu de vina ca nu poti sa ridici o bordura sa imi dai cu ea in gura...
Daniela Ioana
Trebuia sa vorbesti cu tactu sa-ti puna numele Ghita. Ghita-Daniel sau Ghita-Ioana, ce bine ti-ar fi stat. ![]()
Moderatorul Ghita.
Bravo ma, este un progres de la Onita din Caracal la Cleopatra Stratan ![]()
da.. bita
tu de unde ai aparut ![]()
doua fete p-aici, doua emo...
Moare topicul
o recunoasteti ?

Da
nu cois , apar pe net niste reclame , spamuri nu stiu cum le zice , cu o imagine cu o femeie subtire in talie si te intreaba "crezi ca e adevarata imaginea ?" si daca dai clik pe da sau nu , te duce pe o prostie de sait.
aaa ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=uPMAZ2jZvgY...feature=related
Da-mi un buzz nu-mi da ignore ,haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai da-mi un sarut usor ![]()
AG in persoana.
AG in persoana.
Minunatu' *
))))
Doamne de unde au mai aparut si jegurile astea ![]()
Prefer pe Cleopatra lu' Ronnie ![]()
AG in persoana.
Minunatu' *
pe partea melodica ... imi "..... ..... "
Desi cred ca il stiti nu strica sa mai radeti inca o data ![]()
hahaha cat de tare ![]()
Nu stiu...dar eu am impresia ca vocea lu ala seama cu a lu
nu cois , apar pe net niste reclame , spamuri nu stiu cum le zice , cu o imagine cu o femeie subtire in talie si te intreaba "crezi ca e adevarata imaginea ?" si daca dai clik pe da sau nu , te duce pe o prostie de sait.
Sunt adevarate pozele. Am vazut un documentar despre tanti aia la TV
Poarta nu stiu ce corsete si le strange la maxim, toata viata a purtat asa ![]()
O nebuna tanti'ti aia!!!
http://www.sport.ro/stiri-sexy/orgii-cu-pr...-in-fotbal.html
Scandaluri sexuale... revista cu numele "So Foot" (S-o F*t) ...ceva acolo? ![]()