FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«11101111121131141251»
fane_casieru'17.12.2007 20:20

@alex

Nicio sansa...

yo_marius17.12.2007 21:05
La teza la info am luat 2.5 , mia zis dirga special mie nota , ca o am cea mai slaba din clasa .

sunt "paff"!!!! nu credeam ca se mai dau note d-astea...........

LE: ce faci corinutza? :tongue:

korynna17.12.2007 21:08

Am intrat in programul de refacere de la 9 incoace :tongue:

Stanici17.12.2007 21:30

Fi-v-ar bautura a dreaq.

"Virgil n-a injurat, din cate stiu a primit ban pentru ca a jignit un user, care la randul sau l-a jignit pe el, e adevarat, nu atat de vehement. Fratele din AISS a scapat insa cu un avertisment :))"

Iar ne dam cu parerea fara a cunaoste detaiile...

yo_marius17.12.2007 21:39

mi-am amintit!!

din ciclul "fascinatia uratului in metroul bucurestean":

in seara asta,venind de la servici (da,intr-un tarziu am plecat la munci astazi,sub amenintarea unei demiteri neanuntate) la statia de metrou Eroilor am vazut "ceva".......era un cuplu cred....singura mea dilema este ca nu stiu ce fel de cuplu;amandoi erau cam la fel de inalti,amandoi aveau parul la fel de lung si blond.........am 3 variante:el si ea (el un fel de Kelly Familly reloaded,ea incredibil de urata),ea si ea (doua lesbi urate cu spume!!) el si el (2 fani Kelly Familly care discutau,destul de intim, problemele populatiei sunnite din Irak..)

bodanelu17.12.2007 21:40

@deni maine vin la valcea. poate nu faci cinste cu un bidon de apa plata si`o cafea...

hai si cu o pustoaica de liceu :)

Stanici17.12.2007 21:42

Bah, sunteti niste homosexuali libidinosi pedofili unguri dinamovisti si romi pe deasupra. Clar.

-=Danny=-17.12.2007 21:50

Vin fiert ??:D Sa treci si pe la mine p[e4 la sc si sa te dai drept tata ... sa scap o data de gura dirigai :|

LE : Cati ani ai ?? Poate Fane ar fii mai potrivit ... :-?

bodanelu17.12.2007 21:54

sunt tanar.. 23 only. daca vrei ma dau drep fratele dar cu conditia sa fie buna diriga :)

Fane e potrivit sigur. :))

-=Danny=-17.12.2007 21:57

Cum naiba imi modificasi F si scrisasi cu rosu si mare ??:O:O: Esti moderator ??:O:O:O

Da diriga mea e buna ... de aruncat la guni .... 40 de ani si paru incalcit iti spune ceva ??:D

Danny macar la nume foloseste litera mare...da ?

bodanelu17.12.2007 22:05

@Fane >:P

@deni, nu eu sunt vinovat. colege ai?

Stanici17.12.2007 22:05

Bah, foloseste numai majuscule cand spui numele lu' nasu'. Ca iti rup fashu'.

cRiss4Steaua17.12.2007 22:34

=)) Dani ma impresionezi cu perfectul simplu! si mai vrei sa fi si moderator.

Gabi_MS - de ce nu ne scrii niciodata ? ne dai de banuit ca pui ceva la cale urmarindu-ne din umbra :laugh:

-=Danny=-18.12.2007 07:47

Bodanelu ... delea am .... marea majoritate ... am vreo 4-5 foarfte bune , da in rest sunt cam horscoite ca vin de la tara :| .

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA unde e andreeea de pe pagina 141 ????:O:O:OO :blink:

LE: Aaa , uite acum imi aparu ... cred ca vrea sa jucam pitulusu ;))) .

Criss .... ba asa se vorbeste la mine in oras ...... daca orasu tau e mai civilizat ... nu am ce face :D

@Marius ... tactu-mare e veteran de razboi ??:-/

axl18.12.2007 07:53
sunt "paff"!!!!

De fapt esti "puff".

Dragoshel18.12.2007 10:15

radem, glumim, facem mistouri da forever ne-a cam uitat cu baututa aia..., alexe ia masuri, altfel vorbesc cu forever pe mes si beau doar IO.

cRiss4Steaua18.12.2007 10:40
Criss .... ba asa se vorbeste la mine in oras ...... daca orasu tau e mai civilizat ... nu am ce face :D

Deni, n-am nimic impotriva sa vorbesti asa. Inteleg ca asa se vorbeste, dar ... :laugh: lasa .. noi sa fim sanatosi ca vine meteoritu' :laugh:

-=Danny=-18.12.2007 10:54

Pai da ... ce muma masi imi trebuie mie romana sau carte , cand vine meteoritu .... :D

LE: Criss imi amintisi de ce am facut ieri la biologie . Am facut PISTILU si STAMINA la floare , si profu tot zicea intruna pistil ... si ma prapadeam de ras .... incepuseram sa ne injuram cam asa : mai dute ba in pistilu mati :))) dute ba in stamina mea =)))) . Si a mai si calcat profu in guma aruncata de mine :|

cRiss4Steaua18.12.2007 11:06

=)) Sa va zic eu o faza. Ora de mate: Profu' asculta o eleva din banca din fata mea. Aia sta la tabla, profu' vine in banca ei si se uita ce a scris in caiet. Inainte sa se puna pe scaun am pus o guma. Se pune profu', toata clasa era pe jos de ras, se ridica, si merge el mandru (ca de fiecare data), cu guma lipita-n c*r. Eu eram rosu la fata, plangeam de ras, ca toti colegii. Profu' nu intelegea nimic. Iese afara, si toti elevii incep sa rada, si profu' "Nu mai lalaiti ca tembelii". A fost una dintre cele mai tari faze de la scoala cu profii :laugh:

stelistub18.12.2007 14:19
@deni maine vin la valcea. poate nu faci cinste cu un bidon de apa plata si`o cafea...

hai si cu o pustoaica de liceu :)

Si cu un brat de praz

ªi eu aș vrea sã fac cãțiva pași pe Lunã... :rolleyes:

PS: Eu nu te ințeleg. Aici primim bani puțini, condiții grele de muncã, mult stres... Îți lipsesc ție toate astea?

Si mai trebuie sa stii si sa scrii.........

P.S. Sa nu te superi Danny daca te-ai suparat deja fa si tu misto de mine(daca gasesti motive)

Cu stima si respect,Dan(adica io sau eu)

dee18.12.2007 17:47

Se simte deja un aer de sarbatoare,sfarsit de sezon,forum pustiu...

Profit si eu de ocazie sa va urez Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, iar pentru grupa mica ( Danny, Alex, Criss, Dragoshel, C.Ronaldo) un Mos cat mai generos. De maine incep si eu goana dupa cadouri.

A bientot!

p.s cadoul meu pentru voi e propriul meu ban ,fie el si virtual de care stiu ca va veti bucura. Bucuria voastra creste proportional cu banarea unora. Deci, Alex, Draghosel, Forever_S si Stanici, va las sa sarbatoriti , "lua-te-as la misto" e numai al vostru.

p.p.s raspund doar provocarilor mature (discutiile constructive) , pe topice serioase. ;)

Dragoshel18.12.2007 18:10

Vorbesc eu in numele la astia din grupa mica:

Multumim ca nu ne-ai uitat anul acesta, noi am vb cu mosulsa mai vina cu un ban for Virgil crezi ca se poate :icon_rolleyes: sa mai bem si noi pe forum.. ca si-asa nu ne-am intalnit (pana acum) deloc....

Astia din grupa mica...preluati unu legatura..

Hai gata cu circu, suntem romani pana unal-alta, Sarbatori fericite si tie si un an de 2008 ori mai generos.. steagro

c.ronaldo1718.12.2007 18:35

Ce aveti ma, va arde de sarbatori? Ia la munca.. suntem abia in 18 decembrie.

Ps: Hai, unu din grupa mica, preia in continuare legatura.

bodanelu18.12.2007 18:43
Si cu un brat de praz

abia astept o fasole cu praz facute de mama :)

PS: nu sunt din grupa mica :(

PS2: @deni cola si colega :)

Dragoshel18.12.2007 18:48

@bodanelu se rezolva vii cu o cerere tip carte postala ( =)))) )

Si cu ce tre` sa mai vina ma?? :-/

«11101111121131141251»