Nu-l mai desconspira bai Dorule.
Nu-l mai desconspira bai Dorule.
Daca fredonezi "suntem cu Jiji Becali" in timp ce dai ciocane.
Niciodata nu am fost "cu Jiji becaliii" ![]()
Niciodata nu am fost "cu Jiji becaliii"![]()
Dar nici impotriva, ca e om bun si baga si bani si daca il contestam, nu mai putem sa ne mandrim ca am mai luat un titlu, ca important e sa ne mandrim noi ca a luat Steaua titlul, in timp ce avortonul ala isi bate joc de ea.
Dar nici impotriva
Ba sa stii ca pana la inceputul acestu retur, eram cam indiferent, (imi imaginam eu ca am putea lua si campionatul si Gigi sa plece
) dar odata cu meciurile... 1-3 cu pinalti, 2-1 cu Iasi (unde un gest m'a facut sa vorbesc o repriza intreaga la telefon), egalul cu Pandurii, Urziceni... si mai ales 0-2 cu Dinamo + 1-5 cu Rapid... mi'a ajuns pana'n gat...
Deci, oftica'te! ![]()
Ba sa stii ca pana la inceputul acestu retur, eram cam indiferent, (imi imaginam eu ca am putea lua si campionatul si Gigi sa plece) dar odata cu meciurile... 1-3 cu pinalti, 2-1 cu Iasi (unde un gest m'a facut sa vorbesc o repriza intreaga la telefon), egalul cu Pandurii, Urziceni... si mai ales 0-2 cu Dinamo + 1-5 cu Rapid... mi'a ajuns pana'n gat...
Deci, oftica'te!
Deci, din considerente de rezultat, nu morale, ti-a ajuns. Oftica-te tu. ![]()
Deci, din considerente de rezultat, nu morale, ti-a ajuns. Oftica-te tu.![]()
Daca nu erau si morale, nu mai eram dispus ca in sezonul viitor sa evoluam in Liga a 2-a.
Dar ma dau batut ca la ora asta nu am replici si ma imbarligi sa iasa ca tine. ![]()
Oftica-te.
Daca nu erau si morale, nu mai eram dispus ca in sezonul viitor sa evoluam in Liga a 2-a.Dar ma dau batut ca la ora asta nu am replici si ma imbarligi sa iasa ca tine.
Pai tre' sa bem o bere, in acest caz.
Da, din alea multe care tre' sa ti le dea don'soara Andreiutza.

Ce gluma de peluza.
Acum trebuie sa gasesc si celalalte 12 grupuri din restul stadionului...
(unde un gest m'a facut sa vorbesc o repriza intreaga la telefon )
Pe pariu ca ai cosmote ![]()
Pe pariu ca ai cosmote![]()
vodafone ![]()
Orange e baza!
Orange e baza!
Ca iti da cartele gratuite este? ![]()
Beau.
te tuf putin
Te tai, cat sange...ce caca.t
Eu ma refer la melodia aia pe care ma maimutaream printr-a 7-a, a 8-a, ba.
Eu ma refer la melodia aia pe care ma maimutaream printr-a 7-a, a 8-a, ba.
nimic nu stiu.
Nu, creatura ignoranta, ceva de genul
yeaaah. asa, da, baa!
personal, o prefer p-asta
http://www.trilulilu.ro/vilyaarda/0d7a415e1ee6ff
uooold scuuul, baaaa!!
Sunt in stadiul in care imi aduc aminte de adolescenta. Astealalte au venit pe urma.
Stanele, tre sa bei ceva.... Vrei un pahar din berea mea rece?