@Marius
Pe toata lumea,sa iasa o mare tavaleala :laugh: Da' vad ca nu se inghesuie nimeni,cred ca incep sa ma echipez si sa agresez lumea cu bulgari pe strada.
@Marius
Pe toata lumea,sa iasa o mare tavaleala :laugh: Da' vad ca nu se inghesuie nimeni,cred ca incep sa ma echipez si sa agresez lumea cu bulgari pe strada.
Nu pot sa cred, am devenit copilul gras, cu ochelari, timid si urat mirositor care nu e invitat nicaieri, nici macar la o bauta virtuala.
Hai ma baieti (si fete) ca platesc eu, numai luati-ma si pe mine.
Hai ma baieti (si fete) ca platesc eu, numai luati-ma si pe mine.
NU!!! metrosexualule!!!
Pedrofilule!
SA TRAIASCA NASUUUUUUUUU'!!!!!!!!!! DOMN' STEFAAAAN!!! SA DEA -ZEU SA GASEC EU PE UNA CARE SA MERITESA FIE FINA LU' FANE:)))
2689 - hai sa ne dam rotuN zi
Bah! - sunt extrem de beat cand scriu asta- hai sa mai bem un pic.
Dee- iar ma pastelezi?!!!!
Corina, tu sa nu crezi, dar m-as baga acum. Sunt cu John 86, dupa o mare bauta impreuna cu Fane si copilul, Adim, Andrei, etc- muuulti..
Baaaaaaah sunt mai beat decat prevede legea. *** in VIRGIL, ii tai urechile cand il prind.
ACUM, CA IMI ADUC AMINTE- PREA TAAAAARE A FOST BATAIA CU BULGARI DE LA T2. AAAAA, in situatia in care au fost atacati direct, domnii de acolo au ripostat. Sa ma soarba!!!!!
LE- Buna, ALINA!!! - eu sunt beat - tu?!!! Nimic- nimic?
Si ce facem Stanici iesim noi si o sticla de whiskey?
Poate il corupem si pe Marius.
Ah.. betivule..
Bah! - sunt extrem de beat cand scriu asta- hai sa mai bem un pic.Dee- iar ma pastelezi?!!!!
pai eu doar relev si cealalta personalitate a ta, cu care nu esti obisnuit sa fie prezentata.
Stanici, darling, nu doresti niste whiskey?
(acum e ocazia buna sa aflam tot ce dorim sa stim despre el, pana maine dimineata uita TOT)
p.s tinand cont ca Alex a plecat sa-si schimbe pampersul, iar Dragoshelul face deja nani-nani, hai sa ma duc sa-mi pregatesc si eu un ... suc
revin
alcoolicule!!!!
@korynna
eu ma imbat foarte repede,n-as mai ajunge acasa si ar trebui sa ma cazezi pana dimineatza....si tare mi-e frica sa nu profiti de mine daca as fi "fara aparare" (a se citi - rupt de beat ca stanici)
Corina, daca esti din Bucuresti, iesim. Pe bune, daca nu aveti ce face acasa, inclusiv gayul de Marius
), hai sa o dam in PM-uri si sa vb la tel si sa mergem sa bem ceva:)
Dee, dar nu ling, am vizichi la mitici la mine.
Alina, oricum eu iti admir incapatanarea cu carenu postezi. Te saluta John, my man:
Novac, hai sa bem..
da pm cu nr tau.
Probabil Stanici sforaie si-si uda perna cu saliva. Tinerii din ziua de azi...
Probabil Stanici sforaie si-si uda perna cu saliva.
Vorbeste din propriile experiente :tongue:
Probabil Stanici sforaie si-si uda perna cu saliva. Tinerii din ziua de azi...
probabil ii intr-o carciuma, alaturi de o blonda ... o bere blonda, evident
@Wally
Eu n-am experiente de-astea soft, ultima oara cand m-am imbatat nasol am adormit imbratisat de un stalp din ala mic de cauciuc de pe marginea strazii, ca sa nu se urce masinile pe trotuar. Stateam in genunchi si cu capul culcat pe stalp. Are un amic poza. Inainte sa adorm acolo sunam la toate interfoanele si intrebam "Ce face locatarii?", asta dupa ce ne-au dat afara din Expirat pe motiv ca ne luam de punkeritele alea minore. Te cred si eu ca ne luam de ele, doar erau minore.
Imi dau seama ca am ajuns rau. Nu mai tin minte cand m-am facut cleste ultima oara...
Baaaa - daca ati sti voi...
Ia zi, cum a fost? Corina e fata de comitet?
scuipa tot ma!!! pozele la cine sunt??
Corina, te asteptam nerabdatori .....
nu uita, vreau in special poza cu S-escu imobilizat in zapada si altele, compromitatoare.
NU se poate...deci ce a fost e strict confidential
ce-ati pierdut...
e clar......farmecul proverbial al ochilor albastrii si-a facut si de data asta efectul!!!
ahh, deeee sunt copil........ trebuie sa fac nani-nani pentru a ma face mare.
gata, acum pot bea , am dormit , hai forever.
gata, acum pot bea , am dormit , hai forever.
GO TO SCHOOL!!! :tongue:
sincer, as vrea sa ma duc..................dar nu pot :icon_rolleyes:
ma Dragos,sincer iti spun,prin cls a 11-a mi-am rupt mana stanga la cupa liceelor....la inceput ma gandeam serios sa profit de scutirea de la medic si sa stau vreo 2 sapt acasa...insa,mama,m-a trimis obligat la scoala (pe vremea aia inca avea "puterea" asta)...
si,surpriza, toate fetele erau atat de dragute si atente cu mine incat m-am dus la scoala de placere (singura perioada de placere de altfel)...inchipuieti ca un prof. de romana m-a intrebat DACA VREAU sa dau teza................sfatul meu e sa te duci....macar o zi....sa vezi cum e....