nenea cu blondele
)))
pentru noi, tu esti iri 2
))
nenea cu blondele
)))
pentru noi, tu esti iri 2
))
Buah,pe Esanu il baga la puscarie si voi va razgaiti p`acilea...rusine sa va fie ![]()
Ca sa ma revansez![]()
da o poza mai mica nu ai gasit? pe langa astia pe care ii am mai tre sa-mi pun inca 4 ochelari sa vad si eu ceva la muierea aia
rasnita
tie ce sarmaua mea nu iti convine?
Buah,pe Esanu il baga la puscarie si voi va razgaiti p`acilea...rusine sa va fie![]()
Pai daca stergi mesajele cu nr lui nenea Vali, o sa fie singur in celula. Asa.. mai avea cativa colegi cu el ![]()
da o poza mai mica nu ai gasit? pe langa astia pe care ii am mai tre sa-mi pun inca 4 ochelari sa vad si eu ceva la muierea aia
Barbatii astia! Niciodata nu sunt multumiti! ![]()
Pai daca stergi mesajele cu nr lui nenea Vali, o sa fie singur in celula. Asa.. mai avea cativa colegi cu el![]()
Nu le-am sters eu mah.
Uite ma cum da el vina pe moderatorii mai tineri. Recunoaste, Fane, tu esti vinovatul! Cu totii o stim...
Ronnie n-are curajul asumarii responsabilitatii si normal ca o da pe altii.
Ma.. eu glumeam, informatii de genul ala se discuta privat. Chiar as vrea sa-l felicit pe cel care a fost prompt.
P.S. Sa vedem care sare acuma ca erou ![]()
Eu am sters ![]()
![]()
Esanu e bine-mersi. Bea ca un porc, ca de obicei. Nu ii plangeti de mila ca e mai bagabont ca voi. Pizdilor.
ce bine imi pare ca si-a luat-o barca.
bine ca s-a terminat cu cea mai buna echipa din istorie
stai ca le vine si randul la Icter sa mearga 1000 de km cu autocarul
)
Esanu, suntem alaturi de tine!
Deci oficial in Bucuresti este invazie de rame. ![]()
Nu se mai poate!!!
pl. nu s-a tranferat forumu la Becali.....
tot noi moderatori, tot azzido admin...
Deci oficial in Bucuresti este invazie de rame.Nu se mai poate!!!
Lasa ca intru eu la primul magazin cu articole de pescuit si iti iau 300 grame de rame. ![]()
Lasa ca intru eu la primul magazin cu articole de pescuit si iti iau 300 grame de rame.![]()
Poate te trezesti diseara la meci cu o punga plina cu rame "delicioase". ![]()
Na ba, astia... ca numai campioni da Rahova ![]()
![]()
http://www.kombat.ro/box/video-jojo-Dan-a-...cu-pacquiao.htm
Faneeeeeeeeeeeeeeeee ![]()
Ce-ai mamaaaa,ce-ai ?
Imi place sa te strig ![]()
Daca ai striga ar fi ceva, dar tu... SCRII ![]()
De unde stii tu ca nu strig in timp ce scriu? Hai fie, ma corectez: Imi place sa te "strig".... E bine acum, ma?