Ce homosexuali:
http://www.libertatea.ro/stire/bac-ul-se-v...rii-283816.html
Ce homosexuali:
http://www.libertatea.ro/stire/bac-ul-se-v...rii-283816.html
Astea-s pe 2012.Da-le dracu'!
Eu ma gandesc si la generatiile viitoare ba! ![]()
Da-i in plm.Eu sa ies bine,ei sa stea si sa invete ca is "viitorul"!
Are cineva idee cu ce ajung din zona Pantelimon la Sala Mica a Palatului ( Palatul Copiilor cred).
Mersi.
Uita-ti ce am gasit:
Eu, George Becali, candidez la functia de presedinte al Romaniei, in contextul amenințărilor prezente la adresa traditiilor, principiilor si a ordinii crestine, pentru romanii care doresc să traiască in slujba moralei, a adevarului si a iubirii față de aproape.
În numele meu, omul George Becali, vorbesc faptele. Am construit case pentru sinistrati, am inaltat lacase de cult, am redat oamenilor speranta in momente dificile ale vietii lor. I-am sprijinit pe cei aflati in nevoie, chiar si pe cei carora institutiile statului le-au intors spatele.
Ca deputat in Parlamentul European, am actionat in vederea prosperității si a bunastarii cetățenilor intregii Uniuni Europene, un prim succes notabil fiind majorarea sumei alocate programului Lapte in scoli cu 40 de milioane de euro. Sunt singurul europarlamentar roman a carui voce s-a facut auzită la Bruxelles.
Jur in fata lui Dumnezeu că voi reda romanilor increderea in autoritățile statului. În momentul in care cei care au obligatia de a respecta si aplica legile actionează in dispretul legilor si al interesului public, atunci cand crestini nevinovati sunt arestati cu noaptea-n cap din propriile case, iar Politistii si procurorii lucrează in slujba talharilor si a infractorilor, functia statului de protectie a drepturilor si libertăților cetățenesti este in pericol.
Romania este astfel demonizata fiind intr-o profundă criză morală care generează criză politică si economica
Eu, George Becali, candidat la presedintia Romaniei, vreau să fac o tară care să-I placă si lui Dumnezeu!
Uite un motiv(probabil si singuru) pentru care sunt fericit ca sunt la profil real : nu trebuie sa invat la 10 materii... doar 6-7...mortii lor... da ce plm...astia cred ca suntem genii?? Daca el a iesit ''planta''...care-i problema lui cu noi?
''Numarul maxim de ore pe care il vor face copiii din clasele I-IV va fi de 20, iar pentru cei de gimnaziu, cel mult 25.''
Iar cei din liceu? ne ftem in ea de scoala...
ce clasa esti tinere?
A 9-a... stiu ca pana ajung io a 12-a (in 2012) mai schimba astia de 5 ori...da totusi
Pai mie mi'e frica ca o sa schimbe pana ajung eu in a 13-ea la anu...
Copilasi? Nu s-au impartit pijamalele? La somn cu voi!
Copilasi? Nu s-au impartit pijamalele? La somn cu voi!
Asa e !. Gata, ba, stingereaaa !
Beti lapticu' si nani-nani cu ursuletu' ![]()
Gata ma... daca poporul nu mai ma vrea ma bag la televizor.
Huoooo ajungeti voi la mana mea ![]()
Iar Andreea cu 2 de "e" se oftica ca nu mai e la scoala cred ![]()
Huoooo ajungeti voi la mana mea![]()
Eu te am mereu la mana cand ma pis.
parol,Stanici e de rand !
va dau eu ma , va dau eu , chitrelor .
parol , buna seara ![]()
parol , buna seara![]()
noapte buna
topicul asta s-a mutat pe romanianultras
http://ultras.sportlocal.ro/Dinamo-FC-Brasov-etapaxxvii.html
cearta in haita. oricum, unii sunt amuzanti.
sunt extrem de idioti ca-si spala rufele in public ! cretini .
sunt extrem de idioti ca-si spala rufele in public ! cretini .
Ii credeai intregi la minte? ![]()
Ii credeai intregi la minte?![]()
sa-ti spun ceva
..sunt mai destepti decat noi la capitolul interventii,captura de steag ! sa adaug si rabdarea .
si nu,nu-i cred intregi la mine , desi , fiecare padure are uscaturile ei.
sa le dau muiee
@ Maye
Esti egoist!
sa le dau muiee
Sa le dam.*
@Mika

![]()
Baietii de aici vor sa vada sanii iubitei tale ![]()