Bha sa ma p.. p bulanul nesimtit al dinamuistilor. Au trecut si ei cu mingea o data in preajma careului si au dat si gol. Noroc cu Lobont ala face toti banii , in rest sunt blana tata. Lazio a avut mare ghinion ca n-a castigat.....ce sa mai zic ca atunci cand erau cu un om si chiar 2 in plus, ei se aparau , trageau de timp, simulau.....dak prin absurd o sa ajunga in grupe o sa fie absolut spulberati acolo ..Da' totusi chiar dak astia din presa zic ca lazio sunt lenti....mie mi s-au parut buni si cred ca o sa-i elimine pe spurcati. Cineva compara jocul nostru de la boro cu al lui Dinamo aseara: clar Steaua a jucat mai bine, a condus cu 2-0 si in prima repriza a gestionat bine lucrurile( oricuma trecut jumatatea terenului in mult mai multe randuri decat aseara Dinamo in tot meciul). Apoi in a doua repriza stim cu totii ce s-a intamplat, dar acest lucru a fost favorizat si de schimbarie total neinspirate ale lui Oli si probabil jukatorii s-au speriat de ce puteau realiza. Si acum diferentele vitale dintre cele doua: portarul( Lobont a fost magnific- intr-adevar printre cei mai buni portari din lume la ora actuala), iar la noi Carlos care ne-a ingropat; si norocul- ei au avut un bulan senzational ......o singura semiocazie si gol...noi totusi tin sa va reamintesc ca puteam marca si in minutul 94.....nu vreau sa scuz ce s-a intamplat in seara aia la boro, dar dak am fi avut si noi sau bulan sau portar ne calificam chiar fara emotii.