FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua, ca victimã mediaticã

«12»
fcsteaua.ro14.08.2007 01:11

Uneori ești tentat sã crezi cã Mass Media ar însemna "medie în masã", un fel de mediocritate generalizatã. ªi cum sã nu te încerce asemenea gânduri, când observi goana dupã senzaționalul ieftin, care, chipurile, ar vinde mai bine gazeta. Inflația de gãzetãrași, prost echipați(cerebral) și infect plãtiți de grangurii de presã, a proliferat un concept aiuristic: presa de rezultat. Ai învins cu 1-0 ești erou; ai pierdut cu 0-1 ești zero. Nu existã nuanțe, iar primirea unei comenzi de la superior de a terfeli o echipã echivaleazã cu susținerea doctoratului. E drept cã o relatare prea tehnicistã a unei partide ar plictisi pe cititor, dar cum pierde nopțile Mutu chiar cã nu intereseazã pe un microbist serios(și ați vãzut câtã pasiune și suferințã existã în blestemul de a iubi o echipã).

Steaua a fost mereu un subiect gras de presã. Când trebuia superelogiatã dupã Sevilla, nu era loc de plenare și congrese. Dupã 1989 s-au pus tunurile pe ea, ca semn suprem de dizidențã a posteriori, dar când bravii steliști au cucerit 6 titluri consecutive de campioni ai țãrii, bieții detractori au dat într-o bâlbâialã mai jenantã ca la nea Nicu. Așa cum activiști troglodiți au refuzat repatrierea comorilor lui Brâncuși din Paris, cohorte de frustrați s-au nãpustit asupra triumfurilor militare devalorizându-le. Folkistul Victor Socaciu declara cã Steaua din 1986 ar fi fost o echipã naționalã din cauza selecției din toate județele(gura pãcãtosului adevãr vorbește, Steaua a fost în istoria ei mai tare decât reprezentativa țãrii). Un activist care dãrâma balcoanele închise din sectorul 6, poetul George Stanca, dupã ce se lipea la câte-o deplasare a Stelei în Italia, susținea cã Rapid i-ar fi iubitã iar Steaua amantã, ca dupã ce lipeala n-a mai ținut s-o ținã ca proasta-n târg cã Steaua a fost adusã pe tancurile sovietice(acest Gheorghe Frânarul, avea pretenția ca utecist prosovietic sã i se zicã Vanea).

Recordurile de neegalat ale Stelei din perioada ei iluministã(1985-89) au constituit sursa unor contestații rocambolești, dar s-a admis cu seninãtate ca Lyon-ul sã domine de peste 6 ani Hexagonul, fãrã a suspecta Franța de republicã bananierã. Un 3-2 în extremis la Oradea, când localnicii îl aveau ca antrenor pe Viorel Mateianu, i-a furnizat supraponderalului din Bârca pretext pentru o campanie de-a dreptul porceascã: acel scor rãsturnat prin "presiuni exterioare" a constituit motivul ireversibil al morții lui Mateianu peste 10 ani, în 1997 ! A trebuit sã dezmintã vãduva fotbalistului grosolana insinuare (singurul trofeu din cariera tragicului jucãtor a fost o cupã câștigatã ca jucãtor stelist). Despre faptul cã Steaua ar fi fost bugetivorã s-au scris romane: vezi, Doamne, Armata, și implicit clubul armatei, erau finanțate și din impozitele nesteliștilor. Mãi copii ai durerii, în țarã sunt atâtea milioane de roș-albaștri(în primul rând din dragoste de performanțã, Steaua deținând echivalentul "Premiului Nobel" în fotbal), încât poporul impozabil și impozant stelist v-a subvenționat pe voi la greu și nu invers.

ªi câtã monedã calpã s-a bãtut pe "aducerea cu arcanul" a lui Hagi în Ghencea, pânã când machedonul a mãrturisit cã el a dorit sã vinã la echipa carierei și vieții sale(Un pachiderm, Cartianu, a ratat un roman memorabil despre Maradona din Carpați, mințind cã vestitul numãr 10 a fost mutat într-o garnizoana înconjuratã cu sârmã ghimpoatã ?!) ªi dupã turul dubios al lui Dinamo din ediția trecutã, ce ridicol suna mesajul disperat al lui Tolontan, "nu vã dați deoparte în meciurile cu Steaua", când de fapt noncombatul adversarelor se lãfãia în groapã. Despre detractorii Stelei care jubileazã la puținele-i eșecuri, exclamând la unison "Vai Steaua ei", noi mereu vom replica, mai nuanțat gramatical: "Vai de ei, Steaua !"

Mã opresc aici și eu revoltat de cruciada imbecilã împotriva portarului Zapata a unor profani intriganți, rostind cu lehamitatea lui Eugen Barbu: "Ajungã-i zilei rãutatea ei !"

Constantin Ardeleanu

ss lucki14.08.2007 03:06

super interesant, faza ca burtosu de stanca era stelist n-o stiam, dar nici nu ma mira... 99% din suporterii rapidisti au aparut dupa 1997 cand a venit mucescu...

steauafan14.08.2007 04:58

Excelent articol!

Apropos de Zapata, ma uitam cum a fost crucificat si bascalit de gunoaiele din presa pentru faza la care a scapat mingea din mana, faultat fiind, la meciul cu Zaglebie si cum au fost tratati Lobont si Coman la doua faze. La meciul cu Ceahlaul, dupa un sut exact pe centrul portii, chiar in bratele lui Lobont, comentariile au fost "excelent Loby(!?!), salveaza echipa samd" iar la meciul cu U Cluj, dupa golul luat de Coman, cand a stat ca prostul pe linie fara sa iasa pe centrare, s-a dat vina pe fundasii care "dormeau". In schimb, la parada lui Zapata din meciul cu Iasiul s-a zis ca a iesit tarziu! Nu cer sa fie adulati dar nici batjocoriti de toti boii din presa. (Vochin zice de Nesu ca s-a facut de ras cand a luat o minge printre picioare iar Zaharia "nu e prieten cu mingea" printre alte mistouri ieftine si de prost gust)

Haide Steaua!

Bodanel14.08.2007 05:43

Am observat si eu aceasta campanie mediatica impotriva Stelei si a fanilor ei. Sezonul trecut in mijlocul acestei campanii si a acuzelor de blat i-am trimis domnului Tolontan(am facut un gestul sa ii scriu numele cu litera mare desi cred ca nu merita) un mail cu cateva intrebari mai incomode dar la obiect si scrise intr-o forma civilizata. Daca, de obicei, trebuie sa recunosc ca mai primeam cate un raspuns (scurt ,dar totusi la obiect) atunci nu am primit nici unul. Una dintre intrebari a fost de ce se discuta atat de mult pe marginea greselilor de arbitraj pro-Steaua si se evita a se discuta despre cele pro-Dinamo.

P.S. Sunt sigur ca a citit mail-ul deoarece a fost trimis cu confirmare (pentru cei care stiu).

AndyQ14.08.2007 07:03

Avem toti la cunostinta faptul ca suntem romani, un popor latin care are sete de senzational, de barfa cat de multa. Asa si cu Zapata asta al nostru, ca e al nostru.

Eu cred ca gafele portarilor Stelei sunt la fel de multe sau putine precum ale celorlati portari ai echipelor lumii. Daca stai sa ma gandesc, cei 3 portari care s-au plimbat pe la Steaua in ultimii 3 ani au comis la fel de multe greseli precum Coman al Rapidului sau Lobont. Cat de prosteasc era comentariul celor 2 de la Pro TV in meciul cu Zaglebie de pe Ghencea, cum s-au repezit ei sa spuna ca "La Steaua continua criza portarilor". Eu zic ca nu a fost niciodata nicio criza de portari la Steaua, sau daca a fost, nu depasea criza din cadrul altor echipe.

Pai ma uit si eu la portarul care i-a tinut loc lui Coman, cel de culoare, ca nu-i retin numele, cum a gafat in 2 meciuri cat Carlos in toata sederea lui la Steaua.

Noi, stelistii ar trebui sa ne sustinem echipa in totalitate. Nu sa-l desfiintam pe unu` si pe altu`. Asta-i treaba conducerii. Daca ei nu vad ca X sau Y nu au stofa de Steaua... sa-i imprumute dom`le pe la altii, sau sa-i puna pe liber...

[-=FanSteaua=-]emine14.08.2007 08:12

oameni buni, aceasta atitudine a presei eu spun ca n-ar trebui sa mire pe nimeni si nu cred ca presa are ceva in mod special cu Steaua. ei critica si barfesc pe cine oricine e Nr.1 in absolut orice domeniu. majoritatea presei tinde spre cea de scandal pentru ca stirile sunt mai usor de realizat pe teme de genul "unde s-a scarpinat david Beckham" (pun 2 poze pe pagina si s-au scos pe o zi intreaga), decat sa munceasca la un documentar despre energiile planetei sau incazirea globala. iar apoi majoritatea angajatilor sunt de parere ca presa trebuie sa vanda. si intr-o foarte mica masura au si dreptate: in sensul in care daca pe un articol destul de tehnic si bine structurat al lui vochin se "click-aieste" de 50 de ori mai putin decat pe pozele din divizia sexy... asta spune multe.

revenind la titlul "Steaua, victimã mediaticã"... vedem cu totii ca aproximativ 20% sunt minciuni si 50% exagerari. unde scrie ca presa trebuie sa fie corecta si echidistanta? unde scrie ca noi trebuie sa credem in ea ca in monitorul oficial? din pacate, asta inseamna libertate: sa judeci singur daca e adevarata o informatie, sa faci poti face diferenta intre un zvon si o stire.

ca despre Steaua se scrie de rau cand nu e cazul? chiar nu conteaza. pentru mine conteaza ca se scrie, ca echipa noastra favorita e bagata in seama, ca suntem peste tot... ca suntem mereu in fata... ca suntem mereu pe PRIMA pagina. si asta nu pentru ca presa uraste Steaua, ci dintr-un singur motiv: SUNTEM CEI MAI BUNI.

Intotdeauna Superiori!

Apolo14.08.2007 08:16

:rolleyes:

Dinamo va primi gol de la portarul lui Lazio din foarfeca

:biggrin:

AMIN !!!!!

w3bmaster14.08.2007 08:34

Caini latra .... noi casdtigam si facem performanta restu sa fie la ei

Forza Steaua

maimultdecatstelist14.08.2007 09:29

parerea mea este ca toata ecuatia curentului anti-stelist venit de la mult prea profesionista si impartiala noastra mess-media se rezuma la audienta:

injuri Steaua - primesti audienta de la suporterii stelisti indignati si pe buna dreptate curiosi de subiect

injuri Steaua - primesti audienta de la suprterii frustrati ai celorlalte echipe si dornici sa se "masturbeze" psihic la citirea articolelor anti-Steaua.

aceasta este reteta castigatoare: in acest mod implici toti suporterii (stelisti si anti-stelisti) si primesti audienta "meritata".

nu este de neglijat totusi nici subiectivismul marilor nostri cronicari sportivi. ultimul si cel mai exemplificator mi se pare Vochin. tineti minte articolele lui impartiale de anul trecut ? unele chiar mi se pareau totusi pro-steliste ... ei, acum ati observat schimbarea de atitudine a marelui gazetar Andrei Vagin ? inclusiv in comentariile meciurilor de pe A1 ? - intre noi fie vorba ca si comentar este sub orice critica, etc. etc. etc.

adriSteaua14.08.2007 09:33
Am observat si eu aceasta campanie mediatica impotriva Stelei si a fanilor ei. Sezonul trecut in mijlocul acestei campanii si a acuzelor de blat i-am trimis domnului Tolontan(am facut un gestul sa ii scriu numele cu litera mare desi cred ca nu merita) un mail cu cateva intrebari mai incomode dar la obiect si scrise intr-o forma civilizata. Daca, de obicei, trebuie sa recunosc ca mai primeam cate un raspuns (scurt ,dar totusi la obiect) atunci nu am primit nici unul. Una dintre intrebari a fost de ce se discuta atat de mult pe marginea greselilor de arbitraj pro-Steaua si se evita a se discuta despre cele pro-Dinamo.

P.S. Sunt sigur ca a citit mail-ul deoarece a fost trimis cu confirmare (pentru cei care stiu).

Referitor la Dl. Tolontan, raspunsul sau la un mail trimis anul trecut privind tenta de scandal a ziarelor sportive de la noi, cat si anumite atitudini fata de Steaua, era scurt si la obiect: cum e vorba de economie de piata, conteaza vanzarile si traficul pe site-uri... Si asta cam zice tot...

il_scorpio14.08.2007 10:23

Exact cum spunea cineva mai sus absolut ceea ce se scrie despre Steaua se vinde foarte bine. Un alt lucru care ma deranjeaza extrem de mult este faptul ca fiecare faza discutabila luata in favoarea Stelei este discutata de o mie de ori, pe cand deciziile luate in favoarea cainilor nici nu sunt bagate in seama( poate doar de tvr in e. misiunea minutul 91, singura cat de cat pertinenta si care trateaza cat de cat echidistant). Fiind din buzau am asistat pe viu la meciul gloria- Dinamo...meci care mi-a lasat un gust amar prin arbitraul parsiv al centralului , dar si al tusierilor. Ca sa explic totul in primele 15-20 minute arbitrajul a fost corect ba chiar cu un 5% pentru noi. Ma si gandeam in sinea mea....uite cum ma gandesc numai la lucruri necurate....( inainte de meci eram sigur ca vom fi furati ca-n codru). Apoi o data cu jumatatea primei reprize si cu inceputul celei de-a doua a inceput macelul , centralui incepand sa macine gloria la inceput prin decizii mici apoi prin " erori" grosolane. Fiecare interventie a jukatorilor gloriei era taxata prin galben, iar faulturile dure ale dinamovistilor niki macar nu erau date, totul culminand cu penaltyul neacordat...clar ca lumina zilei). Aceasta maniera de arbitraj are alibiul" ca uite dom'le s-a gresit si colo si colo, dar de fapt noua ne-a dat in primele minute, iar la fnal cand conta ne-a tocat pur si simplu. Nu mai zic de meciul mioveni-rapid in care am vazut pentru prima oara in viata mea un cartonas rosu luat din 2 simulari....:))) de necrezut absolut.....

Za Best14.08.2007 10:30

Suntem MEREU SUPERIORI...restul e apa de ploaie!Foarte bun articol!

axl2314.08.2007 10:38

Parca prea ne victimizam singuri.

Bodanel14.08.2007 11:18
Referitor la Dl. Tolontan, raspunsul sau la un mail trimis anul trecut privind tenta de scandal a ziarelor sportive de la noi, cat si anumite atitudini fata de Steaua, era scurt si la obiect: cum e vorba de economie de piata, conteaza vanzarile si traficul pe site-uri... Si asta cam zice tot...

Si banuiesc ca pentru ei deontologia profesionala cum ii zice George nu face 2 bani. In fine, deja stirile care provin de la "surse apropiate clubui" ma lasa rece si trec mai departe. Zeul ban e la putere nu? Eu unul am renuntat de mult sa mai cumpar ziare de sport de la noi.

@axl23 nu cred ca ne victimizam singuri. Asta e realitatea si o traim in fiecare zi. Vorba cuiva: caini latra, ursul trece ( a se citi vom face performanta in continuare).

st_194714.08.2007 11:46

ati vazut mereu pe gsp ca primele articole sunt despre Steaua ..apoi Dinamo si rapid :)? steag2

DanStan14.08.2007 11:53
oameni buni, aceasta atitudine a presei eu spun ca n-ar trebui sa mire pe nimeni si nu cred ca presa are ceva in mod special cu Steaua. ei critica si barfesc pe cine oricine e Nr.1 in absolut orice domeniu.

De exemplu anul asta potaile au fost Nr. 1. I-a criticat cineva ? I-a barfit ? Nooo ! Pe un'te uiti numai ode, osanale si ploconeli. 95 % stiri pozitive si 5 % critici usoare, sa nu se streseze baietii.

iar apoi majoritatea angajatilor sunt de parere ca presa trebuie sa vanda. si intr-o foarte mica masura au si dreptate: in sensul in care daca pe un articol destul de tehnic si bine structurat al lui vochin se "click-aieste" de 50 de ori mai putin decat pe pozele din divizia sexy... asta spune multe.

Si se vinde mai bine daca le ridica statui potailor si injura Steaua ? Si adica de ce nu s-ar vinde si mai bine daca ar scrie exact acelesi neadevaruri si despre Steaua, si despre ddinamo, si despre krapid ?

Care-i chestia cu divizia sexy ? Ca cele mai mediatizate personaje sunt Borcea si Jiji. Trepideaza rumanu cu mana pe telecomanda/mouse doar-doar i-o vedea pe astia doi ? Iar cand vine vorba de fotbal, jucatori, suturi, faze, rumanu inchide tembelizoru, renunta la net si arunca ziarul la gunoi ?

unde scrie ca presa trebuie sa fie corecta si echidistanta?

Unde scrie ca presa trebuie sa manance rahat numai cand vorbeste de Steaua ? Nu pot fi la fel de incorecti si partizani si cand vine vorba de alte echipe ?

unde scrie ca noi trebuie sa credem in ea ca in monitorul oficial? din pacate, asta inseamna libertate: sa judeci singur daca e adevarata o informatie, sa faci poti face diferenta intre un zvon si o stire.

Mde, daca te-ar injura unu' si ar raspandi zvonul c-ai fi pedofil si zoofil nu l-ai lua la omor ? Ori ai astepta sa vezi cati judeca singuri daca e adevarata informatia si daca pot face diferenta intre minciuna si adevar ?

ca despre Steaua se scrie de rau cand nu e cazul? chiar nu conteaza. pentru mine conteaza ca se scrie, ca echipa noastra favorita e bagata in seama, ca suntem peste tot... ca suntem mereu in fata... ca suntem mereu pe PRIMA pagina.

Asta merge in politica. Pentru Jiji de exemplu ar fi ideal. Dar Steaua NU E Jiji.

Ce naiba, asa imi fac si eu in ziar, iau cele mai vandute 10 marci din Romania si le terfelesc in ultimul hal. Daca ma dau aia in judecata ce zici, sa le explic ca le-am facut publicitate, c-au fost pe prima pagina, ca sunt bagati in seama ?

seven714.08.2007 12:38

eu nu mai citesc ziarele d mult timp si sincer ma doare in cot c spun cei d la TV. toata lumea e anti-Steaua si pro-Dinamo. nu are rost sa ne suparam ca majoritatea sunt nishte dinamovishti si rapidishti frustrati. solutia:nu mai cumparati nici un ziar d sport .

Forzza Steaua! steagcruce2

SSK14.08.2007 12:40

Cu cateva exceptii notabile (si patologice), nu cred ca ziaristii sunt rau-intentionati. Ei sunt fie rai, fie prosti. (fie ambele)

Dicanul14.08.2007 14:03

La solicitarea suporterilor stelisti, conducerea FC Steaua va pune in vanzare abonamentele la peluze, dupa urmatorul program:

Joi 16.08.2007 - 09.00 - 21.00

Vineri 17.08.2007 - 09.00 - 21.00

Sambata 18.08.2007 - 09.00 - 21.00

Duminica 19.08.2007 -10.00 – 16.00

Aceste programe prelungite de acordare a tichetelor de sezon la cele doua peluze au fost stabilite din dorinta clubului de a sprijini suporterii adevarati ai Stelei sa vina si sa incurajeze echipa la fiecare partida, asa cum numai pe stadionul "Steaua" se intampla.

Pretul unui abonament la peluza este de 50 lei.

LUPTA Steaua!

rosualbastru14.08.2007 14:14

fratilor, nu mai cititi fitzuicile lor ordinare!

eu, daca Steaua mea prinde o zi mai slaba nici nu intru pe siteurile lor sa-i citesc. fcsteaua.ro imi da destule informatii utile ca sa nu mai citesc porcariile lor.

hai Steaua!

The Flyer14.08.2007 18:15

mama,ce victime suntem!ne toaca presa!terminati cu timpeniile astea,presa ne vede prin prisma conduceri care e asa cum e!ce ati vrea,sa ne ridice osanale,am fii mai buni?credeam ca astia care scriu articole pe forum au ceva in cap,dar nu,de ceva timp au ceva cu presa,ne toaca,nu ne vad realizarile,sintem facut de kko!!vax albina!

un sfat,sa nu puneti si sigla c.i.o.r.i.l.o.r.,ca ne confundam cu ei pe temele astea!va pupa tata!

DanStan14.08.2007 20:22
mama,ce victime suntem!ne toaca presa!terminati cu timpeniile astea,presa ne vede prin prisma conduceri care e asa cum e!ce ati vrea,sa ne ridice osanale,am fii mai buni?

Presa ne mananca de kur de vreo 15 ani, adica dinainte ca actuala conducere sa stie ce-i ala fotbal.

Ce osanale frate ? Ma pi* pe osanalele lor. Presa sa faca bine sa mananace aceeasi cantitate de rahat indiferent despre cine vorbeste. Nu cum face acum, cu galeata cand vorbeste despre Steaua si cu pipeta cand vorbeste despre altii. Sau sa nu mai manance deloc, desi e cam greu ... cred ca multi presari sunt deja dependenti ...

radutheodor14.08.2007 21:27

On-topic:

Mie gazetarii romani nu mi se par manati intr-o anumita directie, ci doar idioti prin definitie. Ei sunt o categorie foarte proasta creata de tranzitia asta. Daca vreti, mie mi se par mai grotesti decat cersetorii si copiii strazii. Sunt infecti si sunt manati doar de foame si de bani.

vanfootball, nu poti sa pretinzi ca daca era Steaua ne-ar fi facut praf, adu-ti aminte cum au comentat cei de la Prima TV meciu tur de la Zaglebie ...

Off-topic:

Inca nu-mi revin dupa meciul cainilor. Astia au fost pur si simplu cam de 100 de ori mai varza decat am fost noi la Boro. Sa ai doi oameni in plus pe teren si aia sa te calareasca in ultimul hal ... multora poate li se pare acest 1-1 un rezultat mare si cred ca Dinamo are sanse de calificare. Eu cred ca au sanse cam 1% sa se califice. Lazio sunt o forta, joaca incredibil de bine, ma uitam cum mangaie mingea, cum merg traseele la ei. S-au grabit sa bata penalty-ul ala si acolo s-a scris istoria, daca egalau de atunci era cosmar pentru Dinamo.

Oricum, echipele italiene te elimina cu clasicul 1-1 si 1-0 ... n-o vad pe Dinamo cu Oprita, Izvoranu si Blay sa reuseasca 0-0 sau sa bata pe Lazio la Bucuresti ...

endorama14.08.2007 21:33
On-topic:

Inca nu-mi revin dupa meciul cainilor. Astia au fost pur si simplu cam de 100 de ori mai varza decat am fost noi la Boro. Sa ai doi oameni in plus pe teren si aia sa te calareasca in ultimul hal ... multora poate li se pare acest 1-1 un rezultat mare si cred ca Dinamo are sanse de calificare. Eu cred ca au sanse cam 1% sa se califice. Lazio sunt o forta, joaca incredibil de bine, ma uitam cum mangaie mingea, cum merg traseele la ei. S-au grabit sa bata penalty-ul ala si acolo s-a scris istoria, daca egalau de atunci era cosmar pentru Dinamo.

Oricum, echipele italiene te elimina cu clasicul 1-1 si 1-0 ... n-o vad pe Dinamo cu Oprita, Izvoranu si Blay sa reuseasca 0-0 sau sa bata pe Lazio la Bucuresti ...

nu cred ca au fost mai varza decat eram noi la Boro - cred ca am revazut meciul ala de vreo 3-4 ori si niciodata nu am vazut o echipa atat de neputincioasa ca Steaua in acel meci. tin minte ca in timpul meciului, toata lumea in restaurantul in care eram eu a sarit in sus extaziata la o faza in care un jucator roman reusise sa treaca de mijlocul terenului cu mingea.

cristian01414.08.2007 21:39

Si apropo de gazetari imbecili si comentatori cretini, in acesta seara, la debutul reprizei secunde de la Roma, unul din comentatorii Prima TV afirma cu tarie in glas : "Lazio a dominat pe alocuri prima repriza."

Pentru cei care au vizionat partida, in prima repriza italienii au avut cel putin 4-5 suturi periculoase, au ratat un 11 m, au combinat, au pasat, au jucat fotbal infinit mai mult decat Dinamo care abia a iesit din propria jumatate, marcand un gol cu foarte mare noroc, si mai avand un sfert de ocazie la o degajare a unui fundas italian in Danciulescu, Balotta fiind surprins putin iesit dintre buturi.

Tot din acelasi material prost sunt facuti si comentatorii Pro TV, care subliniau ironic si in dese randuri (Steaua - Zaglebie) ca noi jucam impotriva unei echipe mici din Belarus, in timp ce altii dau piept cu Lazio.

«12»