FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Noul sistem de securitate tip Argaseala

«12»
CSA12.08.2007 09:31

Eu am cateva banuieli de ce nu a fost sudul, presupun ca si nordul din acelasi motiv, sau din solidaritate. Nu cred ca Argaseala a fost vinovatul, dispozitiile au venit de mai sus.

Poate cineva mai in masura ne poate lamuri si pe noi despre ce a fost vorba.

noname_fu12.08.2007 09:42

http://www.sport.ro/stiri/13613/Gigi-BECAL...-SPECTACOL.html

uite exact de asta nu s-a intrat, Gigi a declarat corect. Multumim presei ca a dezinformat publicul inca o data si ca nu a relatat nimic despre ce s-a intamplat cu adevarat. Probabil daca protestam batandu-ne cu bgs-ul sau cu jandarmii apaream pe prima pagina in toate ziarele. Un protest pasnic nu intereseaza pe nimeni, decat pe noi probabil. Sper sa se tina promisiunile facute aseara.

CSA12.08.2007 10:02

Exact cum banuiam.

Si mai apare cate unu pe aici (nu dau nume) care ar vrea ca domnul Becali sa ne fie presedinte, unii sunt fericiti doar daca sunt tinuti in lesa. Observati cum a dat din colt in colt atunci cand i s-a pus o intrebare putin incomoda. Halal conducator, isi asuma toate succesele si nu-si recunoaste esecurile. De abia astept sa-l vad enervandu-se la dezbaterile prezidentiale atunci cand va fi intrebat de liceul pe care l-a terminat, educatia pe care o are, afaceri murdare...

Problema e ca nu rezolvam nimic daca ne batem.. mai bine zis daca suntem batuti de BGS sau jandarmerie. Trebuie gasita o forma inteligenta de protest, sa ne facem auziti cumva, sper sa se ia cea mai inteligenta decizie. Eu n-am sa las pe nimeni sa-mi bage punul in gura, si mai ales nu pe domnul Becali.

Virgil12.08.2007 10:28

Orice sistem nou trebuie experimentat cu mult timp inainte de a fi dat in folosinta. In momentul in care aplici noutatea ea trebuie sa functioneze cel putin tot asa de bine cum functioneaza acolo unde tribunele se umplu in cateva minute. Vina apartine conducerii si nu e o vina mica. E o mare bataie de joc pentru care, cei carora le apartine, ar trebui sa-si faca mea culpa. Ne-am integrat in Europa si exigentele sunt mari.

In privinta vanzarii biletelor, timpul in care se elibereaza biletele, ar trebui sa fie cel putin egal cu timpul in care se eliberau anterior. Organizatorii nu au nicio scuza si nu pot emite nici scuze de genul "veniti si voi mai devreme la casele de bilete". Nu e nimeni stapan pe timpul nostru.

Am inteles ca se va mari numarul de case. Consider ca e un inceput bun.

Recoba12.08.2007 10:58

Organizare de idioti....hai ca stai la bilete ore intregi...da nu am voie sa intru pe stadion cu monezi...ba daca ai nu jitu ce breloc mai mare...la fel..chei...daca din intamplare ai si tu vreo 4-5 chei la tine ..de la casa sau cine jtie...la fel nu aveti voie...dupa intru pe stadion...astept pe scari sa mai intre in un prieten...vine o scarba chelioasa de la bgs cu un mers in el de parca batuse 10 cartiere...ce faci bah ...du te sus...stai domne ca ajtept pe cineva...asa si..du te bah sus nu sta pe scari hai la locul tau...avem direct puscarie pe stadion...macar daca tot avem atata securitate sa ne ofere si conditii ...ca in afara..mai o bere..mai ceva de mancare...in schimb...e tampenia aia de ghereta de vine cola la pahar de e si jumate apa chioara...si nu cumva ...toti oamenii care au dat imensa suma de 3 lei pe bilet sa iasa afara in semn de protest..nu nu...taranii au stat pe pajistea aia de la nord se uitau cum canta lumea...mai era si cate un curajos canta si el...inclusiv dobitoci care ii vedeai cum striga ei asa...mandrii....iesiti afara...si tampitii erau in stadion...da ei erau solidari ..macar strigau...si cum a inceput repr 2...pac..inapoi in tribuna...cum naibii...3 lei biletul....isi mai cumparau un maieu cu gigolo italiano...

bodanelu12.08.2007 11:17

@Virgil.. ai mare mare dreptate!

si ma scuzati, dar nu mai pot: M..E Presa!!!!!

1on12.08.2007 17:26

"Conducerea clubului FC Steaua Bucuresti regreta incidentele petrecute inaintea partidei de sambata, 11 august 2007, contra formatiei Poli Iasi, cand problemele create la casele de bilete au impiedicat un numar mare de spectatori sa intre pe stadion din primul minut al jocului.

FC Steaua Bucuresti constientizeaza faptul ca introducerea noului sistem de ticketing la stadionul ?Steaua? a intampinat greutati inerente si a provocat perturbari la accesul suporterilor, dar, in acelasi timp, face un apel la intelegerea acestora, pentru ca este vorba de o premiera in tara noastra, si, ca orice lucru nou, necesita timp pentru implementare. Situatia de sambata seara a fost cauzata de faptul ca, doar cu 30 de minute inaintea startului partidei, un numar mare de fani a dorit sa achizitioneze bilete, depasindu-se, astfel, capacitatea caselor, chiar daca operatorii de emitere a biletelor luasera masuri pentru scurtarea timpului de eliberare a unui tichet.

Intelegand ca este obligatia FC Steaua Bucuresti de a asigura conditii optime de acces pentru toti suporterii, indiferent de ora la care acestia doresc sa-si procure tichetele, conducerea clubului face un apel la toti stelistii pentru ca acestia sa incerce sa cumpere biletele din prima zi in care sunt puse in vanzare, pentru a evita, astfel, aglomeratia din zilele premergatoare jocului. Cat de curand, FC Steaua Bucuresti va mari numarul de case ce emit bilete, pentru ca, in scurt timp, procurarea acestora sa nu mai reprezinte o problema.

De asemenea, spectatorii sunt rugati sa nu se mai prezinte la stadion cu obiecte contondente, chiar arme albe (cutite), brichete, umbrele, etc., toate acestea fiind depistate la controlul corporal efectuat de reprezentantii firmei de paza BGS si ingreunand, inevitabil, intrarea in tribune.

Fara a face doar un gest de complezenta, conducerea FC Steaua Bucuresti multumeste sincer tuturor spectatorilor care au asistat la partida, au incurajat in mod sportiv echipa si au creat atmosfera unui adevarat spectacol, cum ar trebui sa fie la fiecare partida de pe stadionul ?Steaua?. Trebuie inteles faptul ca acest sistem a fost introdus cu scopul crearii unor conditii de securitate optime pentru vizionarea partidelor, aceasta implementare fiind atat in interesul clubului, cat si al suporterilor.

Toate inadvertentele aparute la eliberarea tichetelor si la accesul spectatorilor vor fi discutate in cursul acestei saptamani cu reprezentanti ai firmei de paza BGS, ai Jandarmeriei Romane si ai suporterilor, iar in urma intalnirii se vor transmite exact solutiile de remediere a problemelor aparute.

Bucuresti, 12 august 2007

Presedinte CA Steaua,

Valeriu Argaseala" www.steauafc.ro

Ce om polititicos. Pentru prima oarã când îl vãd semnând un comunicat pe site-ul oficial. ªi-a dat și el seama cã a gestionat complet aiurea treaba. Mãcar sã facã respectivele case mai repede.

@cei care au fost la meci: Biletele au fost rupte și de oamenii de la porți, pe lângã cã au fost bãgate în magicul aparat? Cu Zaglebie am vãzut cã ba le-au rupt pe linia punctatã (la unii parțial, la alții de tot), ba le-au rupt ca proștii pe mijloc, ca la alea de anul' trecut.

dax4712.08.2007 17:44

Situatia vad ca este destul de albastra. N-am putut sa intru la meciul de pe faru, si vad ca n-as fi avut sanse nici la Bucuresti. Super. Cred ca nu mai vin la nici un meci anul asta. In anii trecuti ma bazam pe unul sau pe altul ca sa-mi ia bilet. Acum vad ca e crima. Sunt pro-sisteme din astea de securitate si anti-bishnitza, dar impotriva unei astfel de batai de joc.

Ma gandesc ca ar trebui sa lasam numai samantzarii pe stadion sa "faca" atmosfera. Sa vedem daca o sa le placa jucatorilor si oierului.

Forza Steaua !

1uLy4Nn12.08.2007 18:17
:D Ceva frumos si folositor insa trebuiau mai multe case de bilete. Sa speram ca pana la urmatorul meci se va rezolva si aceasta problema dupa qm ne-a asigurat si Zmarandescu
-=Danny=-12.08.2007 18:29

A zis Argaseala , ca dupa meci a discutat cu cei care se ocupa de acest sistem , si au fost de acord sa faca mai multe case de bilete . Dar totsi eu sincer cred ca tot o sa mearga greu , foarte greu , nu am auzit nicaieri in lume sa se stea 1-2 ore cum ziceti voi ca stati ( ca io nu am fost nici o data pe Ghencea ) .

PS : Nici daca ar tripla numarul de case , nu ar reveni lucrrile la normal .......

fane_casieru12.08.2007 18:47
A zis Argaseala , ca dupa meci a discutat cu cei care se ocupa de acest sistem , si au fost de acord sa faca mai multe case de bilete . Dar totsi eu sincer cred ca tot o sa mearga greu , foarte greu , nu am auzit nicaieri in lume sa se stea 1-2 ore cum ziceti voi ca stati ( ca io nu am fost nici o data pe Ghencea ) .

PS : Nici daca ar tripla numarul de case , nu ar reveni lucrrile la normal .......

Asa e Danny .....mare dreptate ai !!!

Raduccio13.08.2007 12:09

Nu este normal sa iei bilet cu numai jumate de ora inainte de meci. Trebuie marit numarul caselor dar trebuie sa avem si noi bunul simt sa cumparam, cati putem, biletele din timp sa evitam ce a fost sambata asta. Cei care sunt 'cu Steaua pana la moarte' poate ca ar putea sa-si sacrifica cateva ore pentru a putea face rost de bilete din timp.

AmuntBoy13.08.2007 12:23

Eu nu inteleg de ce nu bag de acum la vanzare bilete pentru meciul cu bate borisov sa mearga totul fluent si rapid

Vor sa faca totul in 2-3 zile inainte de meci sa nu ai timp de nimik atunci ... sa zica moama ce cozi la Steaua de 15 mii de oameni, sa aibe ziarele prima pagina la fiecare meci din UCL

Sau sa faca un sistem cu vanzare pe internet ....

forever_STEAUA13.08.2007 12:25

Sau sã revinã asupra deciziei de a nu emite abonamente la peluze...

I.N.Money13.08.2007 12:31
Sau sa faca un sistem cu vanzare pe internet ....

Astia nu au macar bunul simt sa isi faca site-ul oficial sa arate ca lumea,dar sa vanda bilete pe internet.Probabil daca ar face asta ar trebui sa restarteze sistemu cum faceau la casa de bilete din 10 in 10 minute :biggrin:

Harald13.08.2007 13:07

cum sa nu se paote vinde bilete online. Asa cum se vand tricouri si alte materiale, nu vad de ce nu s-ar putea vinde si bilete pe net.

I.N.Money13.08.2007 13:09

Pai le merge site-ul de cumparaturi online? E in "pana" de peste un an de zile.

Harald13.08.2007 13:31

eu mi-am cumparat tricou de pe site de exemplu, ce-i drept, nu acum de curand

1on13.08.2007 20:35

A zis pe tvsport cã mai face 20 case.

-=Danny=-13.08.2007 20:59

Am si io o intrebare .... acum ca s-a dat drumu la Peluzde , o sa fie mai greu la case sa iei bilete ??? Dar zicea cienav mai sus ca o sa se mai faca 20 de case , cred ca e destul ca lucrurile sa vina la normal . Pana la urma chiar au triplat numaru de case de bileter :D

spiridusu16.08.2007 19:44

s-au suplimentat casele jos palaria.Din 10 azi doar 7 emiteau abonamente si dim. la ora 10 erau vreu 200 de persoane .... deci s-au suplimentat ... cu -3 :)))

fedora16.08.2007 19:45

Cand am fost eu, pe la 12:30 erau doar 4.

«12»