FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Noul sistem de securitate tip Argaseala

«12»
horse3711.08.2007 20:39

cine a fost astazi la meci a reusit sa se "minuneze" de noul sistem, cumparare/securitate pe care clubul nostru drag l-a implementat. mai mare bataie de joc nici ca se putea!. subsemnatul a ajuns la stadion la orele 19.30 si a intrat pe stadion la orele 21.05!!!

nici odata nu am trait pe pielea mea ce am trait astazi si pentru motivul acesta spun: Argaseala ESTI UN MARE IDIOT PE LANGA PUPINCURIST! 5,6 case de bilete ( la care computerul avea nevoie de circa 1' pentru a scoate un bilet) pentru circa 5000 de suporteti care doreau sa-si cumpere bilete. la inceput civilizat dar odata cu trecerea timpului un fel de taurii de la pamplona.

cum dracu sa te prezenti ca un club de talie europeana cand tu iti bati joc de proprii suporteri. vrem sa-i protejam imaginea lui bebecali!? stati linistiti mai oameni buni caci in veci acest PARVENIT nu are sa iasa nici macar presedinte de c.a.p.

ps. mea culpa...am jignit urat de tot tipa de la bilete care nu avea nici o vina!

axl2311.08.2007 20:42
mea culpa...am jignit urat de tot tipa de la bilete care nu avea nici o vina!

Era frumusica?

korynna11.08.2007 20:49

Din cauza ******* de Argaseala nu am avut galerie.O mare bataie de joc....sistem ca ce?sa imi rupa ala biletul la fel ca inainte?

bodanelu11.08.2007 20:56

chiar ma miram de ce nu au fost galeriile la meci... chiar nu s-a putut intra din cauza sistemului? sau care a fost chestia, prea mare inghesuiala la case? se miscau greu portile?

korynna11.08.2007 21:00

Cred ca au ramas 2000 de oameni afara...Sudul nici macar nu a mai intrat..si pentru asta nici nordul nu a mai cantat.Nu mergea treaba la case cred eu...oricum...Rusine conducerii cu sistemul lor de kko care lasa oamenii p'afara...asta e fata de Champions League...

I.N.Money11.08.2007 21:01

A fost o prostie intreaga organizare.Dimineata s-a stat in jur de 1-2 ore pentru un bilet,iar acum seara a fost o inflatie de oameni care doreau sa isi achizitioneze biletul.

MadFroG11.08.2007 21:03

Argaseala esti un kkt .

Gezets11.08.2007 21:16

sa vina jean inapoi!!!!! :)))))))

1on11.08.2007 23:20

Slavã Domnului și firmei producãtoare cã sistemul nu a mers deloc la meciul cu Zaglebie, cã uite ce ieșea.

fedora11.08.2007 23:26

De acord ca sistemul e tampit, dar sincer nu cred ca se vine la 19:30 la stadion pentru bilet. Mai ales daca ati auzit despre cat de greu s-au eliberat biletele pentru meciul cu Zaglebie.

CNCT11.08.2007 23:46
De acord ca sistemul e tampit, dar sincer nu cred ca se vine la 19:30 la stadion pentru bilet. Mai ales daca ati auzit despre cat de greu s-au eliberat biletele pentru meciul cu Zaglebie.

Serios? Da la cat se vine?Propun sa venim cu cate 5 ore inainte de meci pentru bilete.Cei din provincie,Botosani,Sibiu,Lugoj,etc sa vina cu 2 zile inainte.Am fost la meciuri in multe orase mari din Europa (Rotterdam,Praga,Karlsruhe,Viena,Frankfurt,Stuttgart,Heerenveen,Madrid,etc,etc) dar nicaieri nu am intalit vreo coada de mai mult de 15 persoane si asta cand se juca cu peste 20 de mii de spectatori.La noi vin 10 mii si deja cedeaza sistemul.la 5 case si cand dureaza 5 minute pentru un bilet e clar.Probabil sistemul e achizitionat second hand din Albania.Dar la ce ne putem astepta de la bietu Argaseala, eterna sluga, un lingau parvenit.Data viitoare ar trebui casele ( cu sistem cu tot) luate pe sus,aruncate intr-o "basculanta" si trimise la Glina...

fedora11.08.2007 23:54

Mai citeste inca o data prima propozitie a mea.

Vrei sa vezi Steaua, Steaua se afla in Romania, adapteaza-te la conditiile de rahat din Romania daca vrei totusi sa vezi echipa.

CSA12.08.2007 04:20

Nu cred ca din cauza faptului ca nu au avut bilete nu au intrat cei de la sud. Si nu mai dati vina pe Argaseala, cu totii stim cine vrea sa umileasca suporterii in Ghencea.

David_Steaua200712.08.2007 07:15

Sa fie clar ,sistemul mi se pare de kkt.Dar nu inteleg de ce persoanele care locuiesc in Bucuresti nu pot merge sa-si ia biletele cu o zi inainte??Am fost luni sa-mi iau bilet cu niste tovarasi si era pustiu la casele de bilete.In 3 min am luat bilete pentru toti(erau unii care n-au putut sa vina si le-am luat noi bilet,asta e pentru cei care spun ca nu ar avea timp).Problemele cred ca-s altele,nu neaparat sistemul asta de 2 lei!!

bodanelu12.08.2007 07:17

si daca stai in capatul celalat al bucurestiului? faci doua drumuri? sau daca lucrezi si nu ai cum sa ajungi la casa? nu te duci cu 1-2 ore inainte de meci?

CSA12.08.2007 07:50
Dar nu inteleg de ce persoanele care locuiesc in Bucuresti nu pot merge sa-si ia biletele cu o zi inainte??

Sau nu isi pot face abonament? Ce ma enerveaza astia care-si iau bilet la fiecare meci! [...............]!!!

[..............................] :angry:

Editat de moderatori

fedora12.08.2007 08:00
si daca stai in capatul celalat al bucurestiului? faci doua drumuri? sau daca lucrezi si nu ai cum sa ajungi la casa? nu te duci cu 1-2 ore inainte de meci?

Da, faci doua drumuri sau rogi pe un prieten care poate sa-ti ia bilet.

Gandeste-te ca sunt 2000-3000 de oameni care vin cu 1-2 ore inainte de meci. Iti dai seama ca nu pot intra toti, in conditiile sistemului actual.

David_Steaua200712.08.2007 08:11
Sau nu isi pot face abonament? Ce ma enerveaza astia care-si iau bilet la fiecare meci! Tzaranii!!!

Mai ales astia de la peluze :angry:

Chiar nu vad legatura cu ce am spus eu!!

CSA12.08.2007 08:14

Atunci sa-l scoata sau sa-l imbunatateasca!!!!

La foarte multe meciuri am intrat pe stadion cu mai multe ore inainte de a incepe, cu pana la 3 ore mai devreme, si asta in ultimul timp, fara sa pun la socoteala meciurile de pe vremea lu Jean, atat de dorit in ultimul timp de unii de pe aici care nu au habar despre ce vorbesc, cand ma duceam la meci cu 6 ore inainte, ca sa intru cu galeria. Dar daca fac asta vreau sa o fac din placere, nu pentru ca sunt obligat de incompetenti.

Nu uitati ca in tarile civilizate de unde sustineti ca vine sistemul se umple stadionul cu 10 minute inaintea inceperii meciului. Oare aia cum reusesc?

p4r4zitu12.08.2007 08:16
sa vina jean inapoi!!!!! :)))))))

sa vina...poate asa avem voie cu steaguri la meciuri ....ne vom uni din nou

CSA12.08.2007 08:17
Chiar nu vad legatura cu ce am spus eu!!

Tu nu intelegeai ceva, io nu intelegeam altceva. Amandoi nedumeriti. Imi spuneam si eu pasul. Daca-ti dau un raspuns trebuie sa fie neaparat contradictoriu?

p4r4zitu12.08.2007 08:19
Sau nu isi pot face abonament? Ce ma enerveaza astia care-si iau bilet la fiecare meci! Tzaranii!!!

Mai ales astia de la peluze :angry:

astia de la peluze iti dau tie m**e ca esti un samantar idiot...astia din peluze mai si lucreaza au si facultati nu stau cu samnta`n barba.. cetateni m**e cetateni. asa ca nu mai vb aiurea vi si u de 3 ori la meci si ridici pretentii. fiecare isi ia bilet cum poate

CSA12.08.2007 08:23
astia de la peluze iti dau tie m**e ca esti un samantar idiot...astia din peluze mai si lucreaza au si facultati nu stau cu samnta`n barba.. cetateni m**e cetateni. asa ca nu mai vb aiurea vi si u de 3 ori la meci si ridici pretentii. fiecare isi ia bilet cum poate

Imi cer scuze ca te-am deranjat "studentule". Cate facultati ai? Nu prea te-au ajutat nici sa te exprimi si nici sa intelegi ce citesti.

Pe viitor abtine-te la a mai cataloga oamenii pe internet fara sa-i cunosti, si mai ales renunta la violenta verbala, esti penibil.

Ti-as explica ce am scris... am scris la sfarsit "mai ales astia de la peluze", tocmai ca sa inteleaga astia ca tine. Vad ca nu a fost suficient ar fi trebuit sa spun "Sau mai bine Argaseala ar pune in vanzare abonamente la peluze"

Succes la examene, domnu student.

cristi_mold12.08.2007 08:36

Argaseala a declarat ca va mari casele de bilete. Oricum sistemul este bun dar nu este oraganizat ca lumea. Ca de obicei la romani

noname_fu12.08.2007 09:19

Dragi tovarasi. Steaua n-a avut galerie la meciul cu P.Iasi din alte motive, nu pentru ca nu mergeau casele. In schimb, vinovat tot Argaseala este :(.

«12»