FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cateva ganduri

«12»
FortuneTeller13.08.2007 05:29

Rabdare si tutun. Inca tot nu stim ce poate antrenorul Hagi cu adevarat. Cert este insa ca are ceva reactie pe banca, schimbarile lui s-ar fi petrecut dupa minutul 85 in era Oli. Tot cert este ca apararea a inceput sa fie destul de buna, desi Ghionea inca nu a revenit iar Rada se antreneaza cu Steaua doar de cateva saptamani. De la mijloc in sus e jale, dar sunt si destui jucatori noi, deci va trebui sa asteptam ca relatiile de joc sa se inchege intre ei. E bine, e rau? Habar n-am, dar stiu sigur ca Steaua NU trebuie sa atinga varful de forma in August, ci prin Septembrie. Daca il va atinge si ce va insemna asta? Cum ziceam, habar n-am, dar sigur e devreme sa ne apucam de comentat jocul, mai ales in conditiile in care am reusit totusi sa castigam toate partidele. Prin comparatie, Dinamo si CFR Cluj au cautat un varf de forma acum, la inceputul campaniei europene. CFR arata ca ar fi atins acel varf si probabil meciul de la Cluj va fi extrem de dificil pentru noi, dar prin Octombrie - Noiembrie va fi greu pentru ei. La Dinamo nici macar varful de forma nu l-au atins desi au vrut acest lucru. Ar mai fi un comentariu si despre Rapid si Timisoara, au antrenori buni, nu au meciuri suplimentare in cupe, si acest lucru ii avantajeaza.

fsoica13.08.2007 07:25
Salut, fsoica!

"6. CEL MAI MULT MA DOARE ca atunci cand il vad pe Gica Hagi pe banca Stelei traiesc o senzatie pe care stiu ca majoritatea oamenilor inteligenti au incercat-o cel putin de cateva ori in viata (da, nu sunt modest deloc).

Mi s-a intamplat adesea sa privesc la televizor personaje mediocre, sa le surprind raspunsurile slabe si evolutiile penibile pe sticla si sa imi fie jena sa ma uit in ochii lor sau sa le ascult declaratiile, desi eram perfect constient ca ei nu ma pot vedea. Mi se facea rusine de neputinta lor. Imi era greu sa le privesc limitele.

Asta m-a facut Hagi sa incerc in vreo 3 randuri in timpul celor 4 jocuri oficiale si in timpul conferintelor de presa de dupa meciuri, de cand e la Steaua."

De-asta te-am numit infatuat.Stiu ca Hagi nu da bine pe sticla si ca e greoi in exprimare,dar el a fost un geniu pe teren ,ne-a facut fericiti de multe ori pe noi toti,inclusiv pe cei care stau cu carnetelul in mana si ii analizeaza toate vorbele,de aceea cred ca este o mitocanie din partea noastra sa-l caracterizam pe Hagi doar prin prisma defectelor lui...Lucrurile frumoase sunt atat de rare,incat voi face tot ce-mi sta in putinta sa nu trec niciodata de partea celor care-l critica pe Hagi ,indiferent de rezultatele sale ca antrenor.

Nu esti fraier ca esti stelist, daca te simti asa inseamna ca nu esti unul demn de aceasta echipa.

"Ma doare ca Steaua a castigat meciul cu Ceahlaul ajutata de arbitrii, iar la meciul cu Poli Iasi au fost cateva decizii la care pur si simplu nu am inteles de ce nu au protestat iesenii"-aici ce sa mai zic?Cred ca te-ai uitat la Fanatik show in gura lui MM ,care chiar asta spunea acum jumate de ora.

De ce nu ai ridicat problema asta in posturile tale anterioare emisiunii?...

S-auzim de bine!

te asigur ca nu am vazut fanatik.

te invit la mine acasa sa vezi ca am un amarat de abonament standard la Astral (mai nou UPC), fara Telesport.

Oricum, nu conteaza.

Te asigur ca daca Steaua era arbitrata de Balaj cum a fost arbitrat Iasi-ul in Ghencea, Becali il excludea cel putin 6 luni pe Balaj din divizia A.

A fost strigator la cer, sa fim seriosi.

Ma intreb daca o sa-l mai sustii pe Hagi si daca ne elimina Bate si ne bate Clujul :)

(scuze de repetitie)

mirceaor13.08.2007 10:53

Offtopic:

Cititi va rog articolul Mariei Andries de pe GSP , care il vizeaza pe Mirel.

Eu unul am ramas siderat.

danimarcu13.08.2007 14:03

@mirceaor -eu nu am ramas siderat.

Articolul asta nu va avea niciun efect, dar saritura lui Mirel putea avea urmari dintre cele mai grave daca isi atingea tinta!

Sa nu uitam ca Mirel nu e la prima intrare de felul asta,ba mai mult,si-a facut o obisnuinta...

Inchipuieste-ti ca meciul nu era oprit,si el l-ar fi lovit in plin pe adversar...Urma o lovitura libera periculoasa si ne lasa in 10!

c.ronaldo1713.08.2007 14:07
Offtopic:

Cititi va rog articolul Mariei Andries de pe GSP , care il vizeaza pe Mirel.

Eu unul am ramas siderat.

Nu stiu daca a scos Maria Andries vreodata un articol bun. Femeia asta chiar crede ca poate...

danimarcu13.08.2007 14:09
Ma intreb daca o sa-l mai sustii pe Hagi si daca ne elimina Bate si ne bate Clujul :)

Personal,cred ca CFR-ul nu ne poate bate.

De Bate vom trece cu siguranta!

Daca nu ar fi asa,tot l-as sustine pe Hagi,dar repet:nu cred ca l-ar mai sustine Jiji...

armanovici13.08.2007 21:13
@endorama -articol de doi lei. Imi da de gandit,si anume :ce ar manca taranii astia daca nu ar exista Steaua?

Nu inteleg, articol de 2 lei de ce si cine sunt taranii la care faci referinta?

danimarcu13.08.2007 21:37
Nu inteleg, articol de 2 lei de ce si cine sunt taranii la care faci referinta?

Nu intelegi pentru ca nu vrei...

Pe prima pagina a topicului @endorama cita un articol despre care raman la concluzia ca este de doi lei,pentru ca reflecta niste chestii despre care s-a mai scris de inca 1000 de ori inainte,iar taranii sunt gazetarii sportivi care blameaza Steaua si la bine si la rau,uitand ca daca ea nu ar exista ,probabil ca ei ar scrie retete culinare si sfaturi pentru gospodine...

HAKA14.08.2007 07:54

Steaua noastra parca nu mai are in joc stilul acela ofensiv cu pase din prima si devieri subtile . Steaua de acum joaca numai din valoarea fiecarui jucator in parte cu tactica daca iese ceva bine daca nu egal si cand pierdem trebuie sa mai si pierdem cu lamentari etc.

Il respect pe Hagi ca mare mare jucator , am fost spectator la gala Hagi dar ca antrenor este aproape de catastrofe pe unde merge. Nici la copii si juniori nu este bun atata timp cand injura ca la usa cortului proprii jucatori cat si maniera in care se manifesta.

Este mai mare ca mine cu 5 zile si eu in locul lui as sta frumos in tribuna intr-o loja amenajata special pentru antrenorul principal de unde sa urmaresc evolutia echipei. Ce crede ca daca sta la marginea terenului si urla si gesticuleaza si se maimutareste , baietii nostri vor rupe norii ?

Imi pare rau pentru el dar isi face singur numai deservicii .............cand gafeaza parca-mi vine sa intru in pamant de rusine. Chiar nu-i poate spune nimeni ca este penibil ?!

Altfel sa asteptam si sa fim..............................pozitivi !

spre cl sprecl2

P.S. tare s-au grabit sa-i dea drumul lui Thereau si tare s-au grabit sa aduca gloaba de Neaga care are coapsa piciorului cat am eu bratul biceps si mai are si 56 kg ud ! :biggrin:

«12»