Rabdare si tutun. Inca tot nu stim ce poate antrenorul Hagi cu adevarat. Cert este insa ca are ceva reactie pe banca, schimbarile lui s-ar fi petrecut dupa minutul 85 in era Oli. Tot cert este ca apararea a inceput sa fie destul de buna, desi Ghionea inca nu a revenit iar Rada se antreneaza cu Steaua doar de cateva saptamani. De la mijloc in sus e jale, dar sunt si destui jucatori noi, deci va trebui sa asteptam ca relatiile de joc sa se inchege intre ei. E bine, e rau? Habar n-am, dar stiu sigur ca Steaua NU trebuie sa atinga varful de forma in August, ci prin Septembrie. Daca il va atinge si ce va insemna asta? Cum ziceam, habar n-am, dar sigur e devreme sa ne apucam de comentat jocul, mai ales in conditiile in care am reusit totusi sa castigam toate partidele. Prin comparatie, Dinamo si CFR Cluj au cautat un varf de forma acum, la inceputul campaniei europene. CFR arata ca ar fi atins acel varf si probabil meciul de la Cluj va fi extrem de dificil pentru noi, dar prin Octombrie - Noiembrie va fi greu pentru ei. La Dinamo nici macar varful de forma nu l-au atins desi au vrut acest lucru. Ar mai fi un comentariu si despre Rapid si Timisoara, au antrenori buni, nu au meciuri suplimentare in cupe, si acest lucru ii avantajeaza.