meciul o sa se transmita pe antena 1......si cred ca o sa se faca ceva pe sport.ro.....u oricum incearca...meciul e transmis sg pe antena 1....
meciul o sa se transmita pe antena 1......si cred ca o sa se faca ceva pe sport.ro.....u oricum incearca...meciul e transmis sg pe antena 1....
Ne trebuie o victorie neaparat. Multi dintre noi au spus la inceputul sezonului ca trebuie sa avem 9 pct pana la meciul cu CFR.Iata ca suntem in grafic.
Sper ca Neaga sa fie trecut in banda stanga, iar Zaharia sa fie titular in atac, sa il vedem la lucru.
OFF:Topic : Ce campionat transmite Telesportul in acest moment, dupa ce au pierdut Anglia in favoarea celor de la Eurosport 2? In afara de cel al Romaniei
Eu as incepe cu Zaharia pentru ca este pe val si merita aratata incredere, apoi l-as baga pe Neaga in min 60 ca sa-i alerge pe iesenii obositi deja! Asa pui in valoare viteza lui Rica. Si lui Croitoru i-as da o pauza ca a alergat destul in meciurile de pana acum.
Lotul este destul de numeros si chiar bunicel, trebuie gasita o metoda ca fiecare sa fie tinut in priza. Pe Vatca l-as folosi cu Bate, la fel si pe Bicfalvi.
Sper ca Plesan sa aduca plusul de care avem nevoie la mijloc.
SUCCES!
tre sa castigam........nu percep altcva........zaharia in logu lui Neaga ca sincer nu prea ma impresionat..........si oricum 3-1 Dica(1) zaharia(2) forza Steaua..........si sper sa jukm bine nu numa sa castigam
OFF:Topic : Ce campionat transmite Telesportul in acest moment, dupa ce au pierdut Anglia in favoarea celor de la Eurosport 2? In afara de cel al Romaniei
Cica au luat Liga a II-a din Romania. ![]()
Steaua-Poli Iasi 3-0 Dica, Plesan si Neaga
unul dintre cele mai bune filmuletze.
Forza Steaua !!!
hai Hagi
ce canal transmite meciul? unde se poate vedea meciul online? sunt in germania si tare as vrea sa vad meciul asa ca va rog mult cei care stiu sa posteze un raspuns![]()
instaleaza sopcast si vezi pe www.rojadirecta.com
bafta !
Forza Steaua !!!
Nu ma astept sa fie un meci spectaculos .. ca dupa cum nea obisnuit Gica sacrifca spectacolul pentru rezultate ... dar sper sa le dau 2-3 bucati si sa dormim linistiti la noapte !!!
meciul e transmis online pe solaris sport +, trebuie doar sa descarcati sopcast, apoi intrati pe rojadirecta si-l gasiti in lista...forza Steaua!!!!
solaris si sport+ sunt offline de cateva zile, ....ma indoiesc ca isi vor reveni chiar pentru meciul Stelei, dar sa speram...., azi de ex ar fi trebuit sa dea meciuri din Liga I, dar nimic..
am auzit ca ceva canal spaniol transmite meciul Stelei, stie cineva daca se poate vedea si online?
Vreau sa vad un gol al lui Rica...
solaris si sport+ sunt offline de cateva zile, ....ma indoiesc ca isi vor reveni chiar pentru meciul Stelei, dar sa speram...., azi de ex ar fi trebuit sa dea meciuri din Liga I, dar nimic..
am auzit ca ceva canal spaniol transmite meciul Stelei, stie cineva daca se poate vedea si online?
spune mi te rog dak stii, ce canal spaniol transmite meciul?eu sunt in Spania si-mi doresc mult sa-l vad...forza Steaua...multa bafta!
ma gandeam acuma: ce-ar fi daca l-am transfera pe Karamyian de la Poli? nu stiu daca Plesan e solutia pentru postul de coordonator de joc, dar ne trebuie un mijlocas stanga pe care sa ne putem baza. Cristocea e mai tot timpul accidentat, Bostina si G. Coman sunt expirati, Ochirosii e prea tanar, iar Croitoru nu are valoare de Liga Campionilor.....
Gicã Hagi a decis sã înceapã partida din aceastã searã în urmãtoarea alcãtuire: Zapata- Badoi, Radoi, Rada, Nesu- Nicolita, Ov. Petre, Plesan- Dica, Neaga- Zaharia. Rezerve: Vatca, Golanski, Bicfalvi, Baciu, P. Marin, Lovin, Coitoru.
Poli Iasi incepe cu urmatorul "11": Branet- Homei, Onut, Ad. Ilie- Milea Mijin, Silvasan, Sfarlea, Naidin, Munteanu- Balba
Suna promitator
..echipa ofensiva..un inchizitor...noooooo Lovin
:D
:D
ce faza a facut Radoi.... cred ca de-l nimerea in plin pe iesean, Palimaru era primul roman pe Luna....
primul roman pe Luna nu putea sa fie! poate al doilea.
Prunariu a fost in spatiu, nu pe luna!