@ztudaljuio;'asg;njh
Nu exista, la ora actuala, un fundas roman mai bun decat Chivu. Si nici Chivu nu-i cine stie ce...
@ztudaljuio;'asg;njh
Nu exista, la ora actuala, un fundas roman mai bun decat Chivu. Si nici Chivu nu-i cine stie ce...
pentru cei care au spus despre Chivu ca este cel mai bun fudas roman, ar trebui sa se mai gandeasca. s-a facut prea mare tam tam cu transferul lui Chivu si cred ca ati observat si voi ca nu prea a dat randament de cand a venit la inter. io as vedea la echipa nationala ori cuplul Goian-tamas ori Radoi-tamas. nu ma amagesc singur cand spun ca Goe e peste Chivu,chiar si Ghionea e peste Chivu.singurul avantaj al lui Cristi este ca poate juca si fundas stanga si mijlocas, dar lucrurile astea nu cresc valoarea lui de fundas central.in ultimul timp, Chivu a devenit cam pretentios si mi se pare ca de cand s-au vehiculat sume asa de mari in legatura cu transferul sau, randamentul lui Cristi a avut de suferit.Goian este un fundas central constant, puternic, cu un joc de cap senzational, marcheaza si goluri, deci are toate sansele sa fie mai bun decat Chivu. parerea mea e ca Goe e cel mai bun fundas central roman.si pe locu doi e Ghionea.forzzzzza Steaua steagcruce2 fularsteau2
![]()
Exaaaaaaaaaaaaaaact, Bravo. Chivu are viteza si atit. Ah ma da si pasuri buni, dar Goian este cu cel putin 2 clase peste Chivu. Goian este un jucator de clase mondiala. Si de Mutu? Pai. Dica este cu cel putin cu 3 clase peste el. Asa ca sssssssschhhh. FORZA Steaua!!!!
@ztudaljuio;'asg;njhNu exista, la ora actuala, un fundas roman mai bun decat Chivu. Si nici Chivu nu-i cine stie ce...
ai dreptate,Chivu nu-i cine stie ce, dar nu-mi amintesc sa fi facut cineva un top oficial al fundasilor din Romania in care sa scrie: la ora actuala locul 1-Chivu.deci Chivu nu e cel mai bun din Romania.daca ar fi fost cel mai bun din Romania, gazetta dello sport nu l-ar fi criticat asa de dur dupa meciurile de pregatire ale lui inter.nu spun ca nu e un jucator bun, dar pe vremuri era si mai bun, iar acum chiar nu merita titlul de cel mai bun fundas din Romania. sprecl2
Nu cred ca Chivu merita capitanul banderola. Radoi este capitanul perfect pentru Nationala, cu siguranta fiindca este si cel mai valoros jucator din Ro.
nu-mi amintesc sa fi facut cineva un top oficial al fundasilor din Romania in care sa scrie: la ora actuala locul 1-Chivu.deci Chivu nu e cel mai bun din Romania.
daca ar fi fost cel mai bun din Romania,
gazetta dello sport nu l-ar fi criticat asa de dur dupa meciurile de pregatire ale lui inter.
Dupa cum spunea acum cativa ani (prin 1994) un italian simpatic si sexagenar atunci, care italian a inceput intr-un superb stil avangardist corelat cu portii sanatoase de semiotica, logica si umor dar a sfarsit (nu inca) intr-o simulare jalnica (dupa parerea mea) de dadaism (o abjectie a esteticii) ultramodern (deci o regresie, o involutie din punct de vedere al procesului creator):
"Un dascal de logica ar fi obiectat la paralogismul acela."
Dupa cum spunea acum cativa ani (prin 1994) un italian simpatic si sexagenar atunci, care italian a inceput intr-un superb stil avangardist corelat cu portii sanatoase de semiotica, logica si umor dar a sfarsit (nu inca) intr-o simulare jalnica (dupa parerea mea) de dadaism (o abjectie a esteticii) ultramodern (deci o regresie, o involutie din punct de vedere al procesului creator):"Un dascal de logica ar fi obiectat la paralogismul acela."
@axl - Si ti-am spus frate mai cu sifon - uite acum ai inceput ca dom`procuror. :biggrin: