FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Goian, apt de joc (Prosport)

«12»
axl2312.08.2007 12:36

@ztudaljuio;'asg;njh

Nu exista, la ora actuala, un fundas roman mai bun decat Chivu. Si nici Chivu nu-i cine stie ce...

Cristocea_12.08.2007 12:36
pentru cei care au spus despre Chivu ca este cel mai bun fudas roman, ar trebui sa se mai gandeasca. s-a facut prea mare tam tam cu transferul lui Chivu si cred ca ati observat si voi ca nu prea a dat randament de cand a venit la inter. io as vedea la echipa nationala ori cuplul Goian-tamas ori Radoi-tamas. nu ma amagesc singur cand spun ca Goe e peste Chivu,chiar si Ghionea e peste Chivu.singurul avantaj al lui Cristi este ca poate juca si fundas stanga si mijlocas, dar lucrurile astea nu cresc valoarea lui de fundas central.in ultimul timp, Chivu a devenit cam pretentios si mi se pare ca de cand s-au vehiculat sume asa de mari in legatura cu transferul sau, randamentul lui Cristi a avut de suferit.Goian este un fundas central constant, puternic, cu un joc de cap senzational, marcheaza si goluri, deci are toate sansele sa fie mai bun decat Chivu. parerea mea e ca Goe e cel mai bun fundas central roman.si pe locu doi e Ghionea ;).forzzzzza Steaua steagcruce2 fularsteau2 forzateaua

Exaaaaaaaaaaaaaaact, Bravo. Chivu are viteza si atit. Ah ma da si pasuri buni, dar Goian este cu cel putin 2 clase peste Chivu. Goian este un jucator de clase mondiala. Si de Mutu? Pai. Dica este cu cel putin cu 3 clase peste el. Asa ca sssssssschhhh. FORZA Steaua!!!!

ztudalvmehtllik14.08.2007 11:41
@ztudaljuio;'asg;njh

Nu exista, la ora actuala, un fundas roman mai bun decat Chivu. Si nici Chivu nu-i cine stie ce...

ai dreptate,Chivu nu-i cine stie ce, dar nu-mi amintesc sa fi facut cineva un top oficial al fundasilor din Romania in care sa scrie: la ora actuala locul 1-Chivu.deci Chivu nu e cel mai bun din Romania.daca ar fi fost cel mai bun din Romania, gazetta dello sport nu l-ar fi criticat asa de dur dupa meciurile de pregatire ale lui inter.nu spun ca nu e un jucator bun, dar pe vremuri era si mai bun, iar acum chiar nu merita titlul de cel mai bun fundas din Romania. sprecl2

Cristocea_14.08.2007 12:19

Nu cred ca Chivu merita capitanul banderola. Radoi este capitanul perfect pentru Nationala, cu siguranta fiindca este si cel mai valoros jucator din Ro.

axl2314.08.2007 12:29
nu-mi amintesc sa fi facut cineva un top oficial al fundasilor din Romania in care sa scrie: la ora actuala locul 1-Chivu.

deci Chivu nu e cel mai bun din Romania.

daca ar fi fost cel mai bun din Romania,

gazetta dello sport nu l-ar fi criticat asa de dur dupa meciurile de pregatire ale lui inter.

Dupa cum spunea acum cativa ani (prin 1994) un italian simpatic si sexagenar atunci, care italian a inceput intr-un superb stil avangardist corelat cu portii sanatoase de semiotica, logica si umor dar a sfarsit (nu inca) intr-o simulare jalnica (dupa parerea mea) de dadaism (o abjectie a esteticii) ultramodern (deci o regresie, o involutie din punct de vedere al procesului creator):

"Un dascal de logica ar fi obiectat la paralogismul acela."

fane_casieru14.08.2007 12:53
Dupa cum spunea acum cativa ani (prin 1994) un italian simpatic si sexagenar atunci, care italian a inceput intr-un superb stil avangardist corelat cu portii sanatoase de semiotica, logica si umor dar a sfarsit (nu inca) intr-o simulare jalnica (dupa parerea mea) de dadaism (o abjectie a esteticii) ultramodern (deci o regresie, o involutie din punct de vedere al procesului creator):

"Un dascal de logica ar fi obiectat la paralogismul acela."

@axl - Si ti-am spus frate mai cu sifon - uite acum ai inceput ca dom`procuror. :biggrin:

«12»