FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Goian, apt de joc (Prosport)

«12»
fcsteaua.ro10.08.2007 09:22

orin Goian a creat îngrijorare în stafful Stelei în ziua meciului retur cu Zaglebie, când medicii l-au declarat inapt de joc.

Din fericire, indisponibilitatea jucatorului nu este una de durata, Goian fiind deja refacut în proportie de suta la suta. Desi se zvonise initial ca ar fi vorba de o afectiune mai veche, care ar necesita chiar o interventie chirurgicala, controalele medicale efectuate dupa meciul cu polonezii au relevat doar o accidentare superficiala, fiind vorba de o nevralgie, un junghi intercostal. Important este ca nu a fost vorba de recidiva accidentarii de la sfârsitul sezonului trecut, când Dorin Goian a avut o afectiune mai serioasa, la coloana lombara. Astfel, jucatorul si-a reluat pregatirile si sunt mari sanse ca el sa-si reia locul în echipa Stelei chiar în meciul de mâine din campionat, cu Politehnica Iasi.

potra10.08.2007 09:31

se vede ca Dumnezeu e stelist!!! chiar aveam nevoie de Goian!!!

Wally10.08.2007 09:47

La meciul cu Poli Iasi nu e asa mare nevoie de el. Cuplul Radoi-Rada face fata fara probleme, iar la "inchidere" cu Ov. Petre nu avem probleme cu moldovenii. Problema e in meciurile din Liga si in meciul cu CFR.

vanfootball10.08.2007 10:49
credeti ca un individ care manevreaza cu asa mare dificultate limba romana poate fi un bun pedagog, poate ionchega in jurul lui un grup...

Ex.: Petrache Lupu. :)

Eu sunt dispus sa astept 5 meciuri de campionat + 4 jocuri in UEFA. Asadar, meciurile cu Unirea Urziceni si Rapid vor fi, pentru mine, primele pentru care Hagi va fi raspunzator 100%. Si urmatoarele, bineinteles. Asta nu inseamna ca trebuie sa-i iertam o infrangere cu CFR Cluj.

PS: Este aberant articolul lui Tolo. Olaroiu nu a fost contestat dupa o luna, nici la prima descalecare, nici la a doua. Cel putin, eu asa imi amintesc. Nu are rost sa comparam un an si jumatate (Oli), cu o luna (Hagi).

fsoica10.08.2007 10:57
Ex.: Petrache Lupu. :)

Da. Toate se leaga. Gigi Becali, minuni, Maglavit, Petrache Lupu, Steaua...

Sa fie un semn bun ?

fsoica10.08.2007 11:17
PS: Este aberant articolul lui Tolo. Olaroiu nu a fost contestat dupa o luna, nici la prima descalecare, nici la a doua. Cel putin, eu asa imi amintesc. Nu are rost sa comparam un an si jumatate (Oli), cu o luna (Hagi).

Tolo isi scrie toate articolele pentru a genera scandal, asta e clar.

Acum a vrut sa o faca cu perdea, dar nu prea i-a iesit.

Desi el a vrut sa nasca discutii, fondul este, in opinia mea, adevarat.

Am fost pe stadion la un meci al lui Oli din al doilea descalecat, cred ca a fost doar al doilea, cand, nereusind sa marcheze, s-a scandat demisia in min. 60 (la al doilea meci sau ceva de genul...)

E logic ca Hagi sa fie mai protejat ca altii, doar a fost cel mai mare fotbalist roman dintotdeauna, dar eu consider ca nu are rost sa tacem la infinit.

Macar aici, intre noi, unde nu sunt bodyguarzi si nu ne filmeaza nimeni :)

steaua_gloria10.08.2007 11:41

Cel mai bun fundas central din Romania si-a revenit. steagsimplu

:laugh:

:laugh:

sprecl2

vanfootball10.08.2007 11:43
Am fost pe stadion la un meci al lui Oli din al doilea descalecat, cred ca a fost doar al doilea, cand, nereusind sa marcheze, s-a scandat demisia in min. 60 (la al doilea meci sau ceva de genul...)

Era de mai mult de o luna la echipa, de vreo 2-3 luni bune.

Mai mult decat atat, in acel moment rezultatele Stelei erau: 1 victorie si o infrangere cu Heerenveen si doua egaluri in campionat (desi nu mi se pare normal sa contesti un antrenor atat de devreme), iar in 3 din cele 4 meciuri nu marcasem. Acum avem 4 victorii din 4.

In sfarsit, fiecare ii acorda atata timp cat crede de cuviinta. Mie nu-mi place absolut deloc jocul Stelei, cu Hagi antrenor, doar ca mi se pare prea devreme sa dam verdicte. Poate altii au ochiul mai format, nu stiu...

c.ronaldo1710.08.2007 11:47

Din ce tin minte Zenga a debutat la Steaua intr'un meci cu Gloria (2-0. Rachita, Cristea) si la fel atunci se cerea demisia inca de la primul meci.

florin_b_*10.08.2007 13:22

Bine ca si-a revenit!!!

pentru fsoica:

Steaua nu joaca inca ca o echipa...intr-adevar traseele inca nu (prea) exista, Nu avem un 11 cat de cat stabil..insa pana acum Hagi are si noroc (am intalnit echipe slabe) si el probabil ca se bazeaza pe cresterea, incetul cu incetul , formei jucatorilor si a ehipei ca si colectiv!

Primele teste vor fi meciurile de saptamana viitoare din deplasarile de la BATE si CFR Cluj. De aceea orice alte comentarii legate de echipa si antrenorul Hagi as vrea sa fie prezentate abia atunci!

Pana una alta Hagi a facut multe lucruri bune:

1. Datorita lui Hagi, GG a adus foarte multi fotbalisti buni si f buni.

2. Cu acesti jucatori s-a creat o concurenta f mare pe fiecare post, ceea ce e la fel f bine.

3. Nr de spectatori la meciuri va creste .. si ma bucura faptul ca nu mai sunt scandari anti-Becali (datorita respectului suporterilor pentru Hagi). Stiii de ce? pentru ca in afara de suspendari si batai de la BGS nu se va intampla nimic altceva atata timp cat va fi GG la carma Stelei...mai tre sa asteptam vreo 30 de ani sa moara si apoi sa se scandeze/afiseze bannere ceva care sa mai fie luat in seama de catre patron/patroni (vezi cazul Turcu: a zis ca ii prinde si le arata el cine e turcu...sau vezi cazul Borcea: daca eram in locul fanilor i-as fi batut pe jandarmi). Fara patroni civilizati nu vom avea fani civilizati (parerea mea).

JDERUL10.08.2007 13:28

Ma bucur pentru Goe !

Nosferatus10.08.2007 13:41

Fratilor Goian cred ca e atat de bun incat poate sa-i ia locu la nationala lu Chivu ......ati vazut si voi ca rara trece o minge de el .....si la cornere la astea e super tare ...Chivu nu rpea are inaltime ....da e bun si el ..diferenta dintre cei 2 e inaltimea si campionatu in care joaca fiecare ...oricum ma bucur pentru Goian ca a revenit si imi pare rau ca a lipsit la meciu cu zaglebie :-<

Nick10.08.2007 13:58
Fratilor Goian cred ca e atat de bun incat poate sa-i ia locu la nationala lu Chivu ......ati vazut si voi ca rara trece o minge de el .....si la cornere la astea e super tare ...Chivu nu rpea are inaltime ....da e bun si el ..diferenta dintre cei 2 e inaltimea si campionatu in care joaca fiecare ...oricum ma bucur pentru Goian ca a revenit si imi pare rau ca a lipsit la meciu cu zaglebie :-<

Din pacate Goian nu prea are viteza. Si asta se cam vede. Bine ca poate compensa prin plasament. Faza e ca daca trece un adversar de el... nu il mai prinde :(

comore10.08.2007 15:25

Avem nevoie de Goian ca de aer. In fiecare meci, nu doar in cele din competitiile europene.

@fsoica: in sfarsit cineva a avut curajul sa spuna adevarul!

Nosferatus10.08.2007 21:22

Din pacate Goian nu prea are viteza. Si asta se cam vede. Bine ca poate compensa prin plasament. Faza e ca daca trece un adversar de el... nu il mai prinde :(

cati fundasi centrali din loome mai poate prinde un atacant bun dupa ce a trecut de el ;) frate sincer acu ....am jucat fotbal 6 ani pe toate posturile ....in prima echipa si stiu ce inseamna fundas .....deci dak trece unu de tn poti sa ai viteza ca nu il mai prinzi ;););)

vanfootball10.08.2007 22:25
cati fundasi centrali din loome mai poate prinde un atacant bun dupa ce a trecut de el ;) frate sincer acu ....am jucat fotbal 6 ani pe toate posturile ....in prima echipa si stiu ce inseamna fundas .....deci dak trece unu de tn poti sa ai viteza ca nu il mai prinzi ;););)

Cam asa e. Dar depinde de situatie; pot fi probleme la mingile trimise in spatele fundasilor, unde atacantul are un avantaj clar in fata lui Goian, pentru ca totusi Goe este un fundas greoi (singurul lui punct slab). Daca avea si viteza era unul dintre cei mai buni fundasi din Europa.

Cristocea_10.08.2007 22:47

Chiar si fara viteza este unul dintre cei mai buni fundasi din Europa, dar daca avea si viteza cred ca castiga balonul de aur de mult timp.

Deci este mai bun ca Chivu.

SSK10.08.2007 23:06

Nu exista fundas roman peste Chivu in acest moment.

Cristocea_10.08.2007 23:15

Ba da. Radoi este cu 10 clase peste Chivu..Si Dica este un jucator mai bun ca Mutu.

vanfootball10.08.2007 23:47
Ba da. Radoi este cu 10 clase peste Chivu..Si Dica este un jucator mai bun ca Mutu.

In nici un caz. Cum spunea si Ovidiu, nu avem jucatori peste Mutu si Chivu. Cine crede altceva se amageste singur.

SSK11.08.2007 00:04

Exact. Chivu este un fundas mare de tot! Ma uit la fotbal de 15 ani si singurii fundasi romani de nivelul lui Chivu pe care i-am vazut au fost Belodedici (in epoca CM 1994) si Gica Popescu (tarziu, cand s-a retras de la mijloc), insa indraznesc sa spun ca Chivu este peste amandoi (in mod cert peste Popescu).

Iar Mutu este si el un mare fotbalist. Nu de nivelul lui Hagi, dar oricum mare.

Nosferatus11.08.2007 10:37

Exact. Chivu este un fundas mare de tot! Ma uit la fotbal de 15 ani si singurii fundasi romani de nivelul lui Chivu pe care i-am vazut au fost Belodedici (in epoca CM 1994) si Gica Popescu (tarziu, cand s-a retras de la mijloc), insa indraznesc sa spun ca Chivu este peste amandoi (in mod cert peste Popescu).

Iar Mutu este si el un mare fotbalist. Nu de nivelul lui Hagi, dar oricum mare.

Ma bucur ca te uiti de 15 ani la fotbal da ai jucat vreodata fotbal pe pielea ta....si nu vb de fotbal in curtea scolii sau pe camp....eu zick fotbal adevarat ......fiindca multi zick ca ala e asa ala e asa ......da nu frate ......dak ar vedea loomea ce inseamna sa alergi si sa-ti pui mintea la contributie ...si sa gandesti ce gandeste adversaru...eu zick ca poti sa devi ffff mare...Goian o fi el greoi .....da are minte ;) ;) ....stie aprope mereu unde ii este omu si ce vrea sa faq ...de aceea e cel mai bun fundas central din Liga I ;)

axl2311.08.2007 10:44
ai jucat vreodata fotbal pe pielea ta

Eu am jucat, o echipa de furnicute si-una de gargarite, da' n-aveau decat o singura poarta, buricu'.

Wally11.08.2007 11:04
Goian o fi el greoi .....da are minte ;) ;) ....stie aprope mereu unde ii este omu si ce vrea sa faq ...de aceea e cel mai bun fundas central din Liga I ;)

Parerea mea e ca Ghionea e peste Goe. Au acelasi joc aerian, plasament, insa Sorin are o viteza in plus. Nu-i mai putin adevarat ca Goe inscrie mai des insa nu acesta e scopul fundasilor...

ztudalvmehtllik12.08.2007 12:11

pentru cei care au spus despre Chivu ca este cel mai bun fudas roman, ar trebui sa se mai gandeasca. s-a facut prea mare tam tam cu transferul lui Chivu si cred ca ati observat si voi ca nu prea a dat randament de cand a venit la inter. io as vedea la echipa nationala ori cuplul Goian-tamas ori Radoi-tamas. nu ma amagesc singur cand spun ca Goe e peste Chivu,chiar si Ghionea e peste Chivu.singurul avantaj al lui Cristi este ca poate juca si fundas stanga si mijlocas, dar lucrurile astea nu cresc valoarea lui de fundas central.in ultimul timp, Chivu a devenit cam pretentios si mi se pare ca de cand s-au vehiculat sume asa de mari in legatura cu transferul sau, randamentul lui Cristi a avut de suferit.Goian este un fundas central constant, puternic, cu un joc de cap senzational, marcheaza si goluri, deci are toate sansele sa fie mai bun decat Chivu. parerea mea e ca Goe e cel mai bun fundas central roman.si pe locu doi e Ghionea ;).forzzzzza Steaua steagcruce2 fularsteau2 forzateaua

«12»