FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali critica jocul Stelei si cere pace fanilor (OLS)

«12»
fcsteaua.ro08.08.2007 03:10

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat marti seara ca este multumit de rezultatele inregistrate pana acum de echipa sa, insa jocul nu il satisface pe deplin, dorind ca gruparea din Ghencea sa faca fata oricarei echipe din Europa.

"Pot sa spun ca sunt multumit de rezultate pentru ca am avut numai victorii pana acum, insa nu si de joc. E vorba de trasee. Vreau ca jocul sa fie la fel ca la echipele mari. In Romania nu imi e frica de nimeni, dar vreau ca echipa sa faca fata in cupele europene. Vreau ca Steaua sa paseze mai mult, vreau trasee. Sper ca daca l-am luat pe Plesan, am rezolvat aceasta problema", a declarat, la Telesport, Gigi Becali.

Finantatorul Stelei e sigur ca ros-albastrii nu vor avea probleme in a se califica in grupele Ligii Campionilor, deoarece Zablebie Lubin si BATE Borisov sunt ca valoare inferioare gruparii pe care o conduce: "Meciul cu Zaglebie nu poate fi pierdut. Doar printr-un miracol ne pot elimina. Nu cred ca ne pot da noua vreun gol. Daca trecem de Zaglebie, suntem ca si calificati in grupe. Deja cred ca suntem acolo. Obiectivul nostru va fi sa trecem in acest an de grupe si cred ca o putem face".

Acesta a mai spus ca isi doreste sa faca pace cu suporterii Stelei, insa numai daca acestia vor inceta cu gesturile huliganice. "Eu ii rog sa inteleaga ca vreau pace, pentru ca si galeria face parte din familia Stelei. Ei acum trebuie sa ma scuze ca am angajat cea mai tare firma de bodyguarzi din Romania pentru ordine. Daca demonstreaza ca sunt civilizati, atunci vom reveni la relatia de alta data. Eu vreau sa creez aici un club civilizat, care sa aiba o galeria civilizata pentru care sa pot sa semnez in deplasari. Daca erau cuminti, atunci nu mai cheltuiam 800.000 de euro pentru acel sistem de supraveghere", a precizat Gigi Becali.

Steaua Bucuresti va intalni miercuri, pe teren propriu, de la ora 20:30, pe Zaglebie Lubin in mansa a doua a turului II preliminar al Ligii Campionilor. In tur, echipa din Ghencea s-a impus cu 1-0.

sursa: Onlinesport

MALDINI_STEAUA08.08.2007 05:00

Ciobanu sa isi ceara scuze si sa vrea pace ?? Pffffff , ori au mintit astia de la OLS ori erea "tras pe nas" ciobanu "nostru"

fularsteaua2 Steaua - zagleie 2-0 fularsteaua2

vasilestelistul08.08.2007 08:20

ti-ai cam dat seama ca tre facuta o data si o data pace.insa declaratiile pe care le-ai dat nu se uita

FORZA Steaua!!!!!!!!!!

Azzido08.08.2007 08:20

Incredibil, si-a cerut Becali scuze. :happy:

E ceva...

Sa speram ca o sa fie de bun augur si de acum incolo o sa inceteze scandalurile intre suporteri si conducere.

Doamne ajuta !

Razvypitesti08.08.2007 08:23

În privința echipei are dreptate, jocul lasã mult de dorit, cu CFR nu o sã mai ținã cornerul, cum o sã dãm gol atunci? Sper pânã la meciul cu cei de la Cluj sã ne reveni.....

fcr196908.08.2007 08:51

sunt de acord,bataile si gesturile huliganice trebuie sa inceteze,dar ciobanul va fi intotdeauna urat de adevaratii stelisti ...si sper ca ii vom arata tot timpul asta,macar prin batiste albe....tot stadionul plin de batiste albe,ce frumos ar fi... :))) ar fi civilizat si umilitor pentru Becali...Forza Steaua !!!!

potra08.08.2007 08:52

pe de-o parte are si el dreptate...pe de alta si noi....important e sa facem in asa fel incat sa fie bine echipei!

Dragoshel08.08.2007 08:53

ooooo, s-a trezit Gigi la realitate, si isi da seama ca Steaua are nevoie de suporteri.

fcr196908.08.2007 09:00
sunt de acord,bataile si gesturile huliganice trebuie sa inceteze,dar ciobanul va fi intotdeauna urat de adevaratii stelisti ...si sper ca ii vom arata tot timpul asta,macar prin batiste albe....tot stadionul plin de batiste albe,ce frumos ar fi... :))) ar fi civilizat si umilitor pentru Becali...Forza Steaua !!!!

completare :D

visez un stadion plin de batiste albe si scandarea la unison : **** Becali !! Steaua NU E A TA,E A NOASTRA !!! FORZA Steaua !!!!

killian200308.08.2007 09:04

tu ai un fix cu batistele albe

al_gogo1008.08.2007 09:44

visez un stadion plin de batiste albe si scandarea la unison : **** Becali !! Steaua NU E A TA,E A NOASTRA !!! FORZA Steaua !!!!

Cat de ******* poti fi. Nu ca as fi fan Becali, dar tu nu te gandesti la echipa si la Hagi? Pun pariu ca esti unul din ******** care se iau la bataie pe sadion

Apolo08.08.2007 09:47

Esti un mare BOU. Steaua nu e a ta in nici un caz, animalule, si nici a lu' ala care a intrata sa bata portarul echipei vizitatoare. Tu si ala acelasi material.

AndreyCor08.08.2007 10:16

sunt perfect de acord cu bekli in privinta suporterilor care vin la stadion pentru scandal(cum e cel cu visele despre batiste albe),trebuie pusi la punc astefel de specimene carora cuvantul civilizatie le este strain.Locul lor este in jungla si nu in TEMPLU.

Forza Steaua!

White_R08.08.2007 10:27

Jijiotul adopta iar pozitia de victima inocenta . Nici nu stie de ce e injurat de suporteri .E dispus chiar sa ceara scuze cik, dar nu e convins de ce si ar face-o din imensa lui marinimie . Ratiunea lui e o insulta la adresa inteligentei umane .O fi tot universul tau plin de ciobani cu creier plat la care tin explicatiile tale disonante dar din pacate pentru tine sunt si alte 'specii' de oameni cu ceva mai multe circumvolutiuni care in timp nu se 'reseteaza' ci capata experienta si la care nu tine strategia 'timpu trece si se uita ' . Sa ii amintim lui Jiji ,care saracu a uitat, de ce e injurat :

1.TE-AI PROSTITUAT pentru LOCUL 2 !! Prostituatele fac asta pentru bani si e o rusine ,totusi trebuie sa supravietuiasca si ele cumva, dar cu atat mai mult e mai mare rusinea cand o faci si ai bani .

2. Ai facut transferuri dar nu tine .Ai adus multi jucatori dar nici unul mai bun ca cei plecati Elton sau Thereau .Doar de as avea creieru plat as putea fi fericit ca au plecat 2 buni si au venit 12 mediocrii .Pana la urma s-a demonstrat ca cele 12 milioane investite 'cat n-au dat toate celelalte cluburi' nu-s chiar asa si nu mai ai gura asa mare .

3.Familia ta Steaua, si valoriile tale morale crestine sunt doar povestit tot ce conteaza e EURO

Tot nu iti poti schimba imaginea de tzaranoi care iubeste Steaua pentru ca ii aduce euroi .Cupa Romaniei nu te intereseaza pentru ca nu-s destui bani . Acum cativa ani cand nu jucau echipele romanesti in UCL nici campionatul nu te prea interesa ca nu ai avut nici o problema ca tot terminai cu Piturca pe locul 2 tot in UEFA ca si locul 1 jucai(ca locul 1 nu trecea niciodata de turu 3 UCL) .Din start cand ai venit la Steaua ai venit pentru a ajunge in UCL . Initial un ideal nobil . In realitate era doar pentru ca de acolo se dau banoci nu pentru Steaua si palmaresul ei . TI SE RUPE DE PALMARESUL Stelei !Nici ca Borcea face tot ce poate sa puna piedici Stelei nu conteaza ,e cel mai bun om si cik are suflet bun , problema e ca sunt banii tai in Steaua si d-aia te face sa tipi .

In concluzie jijiotule esti injurat de cei care nu-s ciocoflenderi si nu pentru ca nu esti destul de bun ci pentru ca esti PROST !

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 10:33
ooooo, s-a trezit Gigi la realitate, si isi da seama ca Steaua are nevoie de suporteri.

Pai da .. sia dat seama si el ca fara vocea noastra nu are sanse Steaua . !!

minymal08.08.2007 10:46

Daca e Steaua ta am si eu curioasa intrebare,cati bani ai bagat in ea ?

danimarcu08.08.2007 10:53

@minymal- si de unde stii tu ca nu a bagat?

Banii pe bilete,suveniruri, (poate)deplasari, etc -nu sunt bani?

Daca jegosul de cioban a bagat bani la Steaua,nu inseamna ca acum este a lui!

Stanici08.08.2007 10:57

Bai nene, voi chiar nu vedeti motivul evident pentru care ala e dispus sa isi ceara scuze?!!! Ii e frica de o suspendare cauzata de actiunile iresponsabile pe care le-ar putea intreprinde vreun idiot. Si cum de la pupincuristii infecti care il sustin si il admira nu se asteapta la vreun ajutor, incearca sa-i faca pe cei din galerie sa previna lucrurile astea. Pana la urma, il doare pe el la 3 metri de noi... el nu vrea sa piarda bani, atat!

Azzido08.08.2007 11:03

pai si ce conteaza daca ii pasa de noi sau nu ?

ce, noi crezi ca murim de grija lui ?

conteaza mai putin care ii este motivatia, important este ca s-a mai trezit la realitate putin.

daca inceteaza si cu jignirile si atitudinea de doi lei care il caracterizeaza, atunci este totul ok.

ELLYY08.08.2007 11:07

INDIFERENT DE CEEA CE SPUNE Gigi SAU CE FACE,NOI TREBUIE SA FIM ALATURI DE ECHIPA,MEREU IMPREUNA LA BINE SI LA GREU.FORTA Steaua,FORTA Steaua,GOL,GOOOOOOLLLLLL!!!!!!!!!!! steagcruce2 spre cl

Stanici08.08.2007 11:16
pai si ce conteaza daca ii pasa de noi sau nu ?

ce, noi crezi ca murim de grija lui ?

conteaza mai putin care ii este motivatia, important este ca s-a mai trezit la realitate putin.

daca inceteaza si cu jignirile si atitudinea de doi lei care il caracterizeaza, atunci este totul ok.

Mdea, ai dreptate intr-un fel. Am vrut doar sa deschid ochii unor creduli care ar fi putut crede ca are vreo intentie onorabila. Si nu s-a trezit la realitate, asta ar fi insemnat ca sa vedem meciul cu Farul pe stadion, nu la terasa. Asta e o manevra tot de genul celei pe care a facut-o la meciul Dinamo-CFR Cluj: "Fa-te frate cu dracu' pana treci puntea".

kop08.08.2007 11:20
Pana la urma, il doare pe el la 3 metri de noi... el nu vrea sa piarda bani, atat!

Iar noi nu vrem sa vedem Steaua suspendata 3 ani sau jucand pe Ghencea fara spectatori. Suspendarea e un motiv arhisuficient sa se treaca odata peste aceste probleme si sa nu mai avem batai pe stadioane!

Nimeni nu are de castigat din violenta! Iar cel mai mult sufera Steaua...

axl2308.08.2007 13:12
"Eu ii rog sa inteleaga ca vreau pace, pentru ca si galeria face parte din familia Stelei. Ei acum trebuie sa ma scuze ca am angajat cea mai tare firma de bodyguarzi din Romania pentru ordine. Daca demonstreaza ca sunt civilizati, atunci vom reveni la relatia de alta data. Eu vreau sa creez aici un club civilizat, care sa aiba o galeria civilizata pentru care sa pot sa semnez in deplasari. Daca erau cuminti, atunci nu mai cheltuiam 800.000 de euro pentru acel sistem de supraveghere", a precizat Gigi Becali.

Declaratia bold-uita imi pare cel putin ironica. In rest cred ca l-a slefuit un pic Hagi.

danimarcu08.08.2007 13:28

@axl23 -am vazut emisiunea de aseara,si "omul" chiar vorbea serios...

Bine,asta nu inseamna ca si-a revenit sau ca se va purta mai bine...

axl2308.08.2007 13:39

@danimarcu

N-am vazut emisiunea, dar scris aduce a ironie.

«12»