Avand in vedere ca eu nu ma hazardez sa postez in topicul "Cu si despre femei", m-am gandit sa imi dau o sansa mie si altor persoane care risca un nesperat ban pe acest site.
As vrea sa se inteleaga faptul ca, din fericire, inca exista un procent din ce in ce mai mic de femei care nu se incadreaza in tiparul conturat de mine mai jos. De fapt, fiintele care se incadreaza, nici nu le prea pot numi femei.
Am observat in ultima vreme aparitia unei noi mode la noi in tara: pe langa accesoriile vestimentale, podoabe, etc., o romanca trebuie sa posede si un italian, arab sau orice alt strainez. Iar daca nu se poate trece peste bariera impusa de comunicarea verbala, macar un om de afaceri autohton. De obicei, poarta ochelari de soare atunci cand e intuneric , isi poarta poseta pe antebrat si isi tin privirea perfect paralela cu solul si fix inainte -lucru periculos, de altfel, tinand cont de starea drumurilor. Fac foamea in timpul saptamanii pentru a putea merge intr-un club "de fite" in weekend, merg de obicei in haita la vanatoarea din respectivul club si brusc, au descoperit ca muzica house este cea mai "cool" pentru ca a zis Botezatu lucrul asta - cu toate ca acum catva timp dadeau din buric pe manele. Partea amuzanta (in parte) este ca la vanatoarea de care vorbeam, ele nu isi dau seama ca , de fapt, ele sunt vanate si cu fiecare "trofeu" adjudecat decad din punct de vedere moral- am ajuns sa am mai putin dispret pentru traseiste, macar alea sunt pe fata.
"Femeile prin definitie planifica viitorul" LOR, prietene Azzido.
"Tot prin definitie cersesc admiratie, confirmari si protectie "- mai nou, si-au extins gama de preferinte - pe langa astea, se asteapta si la chestii stralucitoare de multe karate, stii tu, de-alea pe care multi dintre noi, muritorii de rand nu le putem oferi.
Inchei prin a-mi exprima speranta ca nu voi fi considerat misogin, chiar apreciez gratia, frumusetea feminina, etc. Am vrut doar sa punctez o realitate trista pe care o traim si chiar am cunostinte de sex feminin care imi impartasesc parerile.
Numai bine!